با توجه به اینکه حدودا 2 میلیون تومان باید برای این دستگاه هزینه کنید.
میتونید بی خیال 200 گرم سبک تر بودنش نسبت به سری Z از سونی بشید و یک SONY Z بخرید که کانفیگ بسیار بسیار بهتری داره.
![]()
با توجه به اینکه حدودا 2 میلیون تومان باید برای این دستگاه هزینه کنید.
میتونید بی خیال 200 گرم سبک تر بودنش نسبت به سری Z از سونی بشید و یک SONY Z بخرید که کانفیگ بسیار بسیار بهتری داره.
![]()
بخش نرم افزار و سخت افزار IBM چه دخلی به هم دارند؟ این نرم افزار ممکنه بر روی هر برندی جواب بده و مطئن باشید که تفاوتی نمی کنه.
LENOVO مدل های خوبی داه از جمله Y550 که تو بازار اصلا گیر نمیاد.
در کل اگر نرم افزار به پردازنه بالایی نیاز دارد مدل دل رو پیشنهاد میکنم
سلام.
ما رو جا انداختید![]()
پست ها با لینک فارسی خلاف قوانین هستن و حذف خواهند شد!
پاسخی هم به آنها داده نخواهد شد
ممنون بابت جواب.
QUOTE]بخش نرم افزار و سخت افزار IBM چه دخلی به هم دارند؟ این نرم افزار ممکنه بر روی هر برندی جواب بده و مطئن باشید که تفاوتی نمی کنه.[/QUOTE]
خب سابق گرافيك هاي ATI با نرم افزارهاي مهندسي مشكل داشت. الان هم اگه دقت كنيد بيشتر لپ تاپ هايي كه براي نرم افزار هاي مهندسي پيشنهاد ميشه از محصولات Nvidia مخصوصاً Quadro و بعد Geforce هستند.
من با اين برنامه روي سري Inspiron دل با Cpu 2 هم كار كردم و كارهاي معمولم راه افتاده و مشكلي نبوده .
ولي نمي خوام توي كارهاي خاص سنگين، كم بياره.
همين سه شنبه موجود بود !LENOVO مدل های خوبی داه از جمله Y550 که تو بازار اصلا گیر نمیاد.
خيلي زياد شده اين 1520 و 1530 هرجا ميري دوتاش هست.در کل اگر نرم افزار به پردازنه بالایی نیاز دارد مدل دل رو پیشنهاد میکنم
الان داداشم يه دونه 1520 داره.
SL500 هم همين مشخصات 1520 دل رو داره (ظاهراً گرافيك بهتري داره) يعني دل كيفيت بيشتري داره ؟
و بين پردازش 2.5 3mb و 2.6 6mb خيلي تفاوت محسوسي هست ؟
سلام دوستان.
میخوام یه لپتاپ بخرم تا 1.5 میلیون
چی پیشنهاد میکنید؟
کارم هم همه چی هست
یه مدل سونی هم حتما پیشنهاد کنید
در ضمن نظرتون نسبت به این مدل acer چیه؟
5739G - Acer
Intel Core 2 Dou T9600
2.8 گیگاهرتز
۶ مگابایت
۱,۰۶۶ مگا هرتز
• حافظه رم
۴,۰۹۶ مگابایت
• نوع حافظه رم
DDR3
• هارد دیسک
۵۰۰ گیگابایت
• مشخصات هارد دیسک
5400RPM
• درایو نوری
Blue Ray Combo
• اندازه صفحه نمایش
15.6 اینچ
• نوع صفحه نمایش
HD LED
768*1366
• کارت گرافیکی
Nvedia Geforce GT 240 1G
خب سابق گرافيك هاي ATI با نرم افزارهاي مهندسي مشكل داشت. الان هم اگه دقت كنيد بيشتر لپ تاپ هايي كه براي نرم افزار هاي مهندسي پيشنهاد ميشه از محصولات Nvidia مخصوصاً Quadro و بعد Geforce هستند.
من با اين برنامه روي سري Inspiron دل با Cpu 2 هم كار كردم و كارهاي معمولم راه افتاده و مشكلي نبوده .
ولي نمي خوام توي كارهاي خاص سنگين، كم بياره.
همين سه شنبه موجود بود !
خيلي زياد شده اين 1520 و 1530 هرجا ميري دوتاش هست.
الان داداشم يه دونه 1520 داره.
SL500 هم همين مشخصات 1520 دل رو داره (ظاهراً گرافيك بهتري داره) يعني دل كيفيت بيشتري داره ؟
و بين پردازش 2.5 3mb و 2.6 6mb خيلي تفاوت محسوسي هست ؟[/quote]
پس مدل Y550 دوباره وارد بازار شده، خوبه.
برای نرم افزار هایی که نیاز به کش بالا دارند تفاوت دو پردازنده کاملا احساس میشه اما در حالت عادی خیر
حتی در بازی ها هم تفاوت چندانی ندارند.
مدل SL 500 هم مشخصات خیلی خوبی داره و گرافیکش کمی از 9300 قوی تر هست ، اما شاید خرید دل منطقی تر باشه.
اگر من باشم الویت اولم دل وسترو هست.
این مدل کانفیگ بسیار خوب وعالی داره اما به هر حال ایسر هست!
در این محدوده قیمت STUDIO 1555 هم هست که فقط گرافیک ضعیف تری داره ، اما هر حال دله!
اگر هم برای بازی می خواهی مدل HP DV6 1390 رو پیشنهاد میکنم که خیلی سر تر هست نسبت به این ایسر
دنبال یه لپ تاپ میگردم که خصوصیات زیر رو داشته باشه کسی میتونه به من کمک کنه:
1-صفحه نمایش led داشته باشه و تا حد امکان کوچکتر از 15
2-cashe بالا داشته باشه اگه معماری cpu i7 باشه که خیلی بهترم هست
3-کارت گرافیکش چندان مهم نیست
4-ویندوز 7 داشته باشه یا کاملا با 7 سازگار باشه
----
مورد استفاده برای کارهای محاسباتی و برنامه نویسی (کار گرافیکی ندارم) + مدت زمانی که در روز استفاده میکنم تقریبا بالای 7-8 ساعت است.
من رفتم سفارش لپتاپ ایران رهجو رو دادم فروشنده گفت 10000 تومان بابت هزینه باربری میگیرم و 15000 تومان هزینه نرم افزار؟؟
این هزینه نرم افزار دیگه چیه؟؟مگه خودش ویندوز نداره؟؟مگه خودم نمیتونم برنامه نصب کنم؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)