تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 628 اولاول ... 317177787980818283848591131181581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 6278

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون برای پاسخ‌تان

نوع ویندوزی که بصورت ارجینال است و بر روی لپ تاپ نصب است را می‌توان تعیین کرد یا خیر؟

(تفاوت مارک DELL و Acer چیه، گارانتی و پشتیبانی از قطعات و تعمیر کدام‌یک بهتر است؟)

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ممنون برای پاسخ‌تان

نوع ویندوزی که بصورت ارجینال است و بر روی لپ تاپ نصب است را می‌توان تعیین کرد یا خیر؟

(تفاوت مارک DELL و Acer چیه، گارانتی و پشتیبانی از قطعات و تعمیر کدام‌یک بهتر است؟)
    نوع ویندوز که معمولا بستگی به برند داره...
    ولی در صورتی که شما نخواستید میتونید هر ویندوز دیگری را جایگزینش کنید...
    در حال حاضر ساپورت و پشتیبانی دو برند دل و ایسر از جانب گارانتی های متفاوت بطور کامل صورت میگیرد که کیفیت
    این خدمات بسته به نوع گارانتی هست...
    تفاوت راهم اگه بطور کامل بخواهیم بگیم بهتره بگیم ویژگی ، چون باید پای مدل بیاد وسط و در اون صورت میشه تفاوت را گفت...
    ولی ویژگی اکثر لب تاپ های دل مخصوصا سری جدید این هست که با توجه به قیمت از پردازنده مناسبی بهره مند هستند...
    و ایسر هم به نظر من یک تحول در نوت بوک های زیر یه میلیون تومن ایجاد کرده که شما به راحتی با 600 تومن میتونید یه نوت بوک با کانفیگ خوب به نسبت قیمت بگیرید...

3. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ممنون برای پاسخ‌تان

1.ویندوز که تو ایرون معنی نداره . با 500 تومن یه سون اولتیمیت میزنی به لپ تاپ حال میکنه
    فکر نمیکنم چون بیشتر نوتبوک های multimedia ورزن home basic +perimume دارن فقط نوتبوک های کلاس پردازشی هستن که اولتیمیت رو اورجینال دارن یادمه یه مدل از سونی داشت.
    2.ایسر لپ تاپ های قوی و برای قشر کمتر از متوسط تولید میکنه(تو ایروون) اما هر دو دارای گارانتی های قابل قبول و مطرحی هستند.
    موفق باشید.

5. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام من می خوام یه لپ تاپ برای برنامه نویسی و بازی بخرم موندم بین 1520و1564 که کدوم بهتره شنیدم میگن این سی پی یو های جدید جالب نیستش البته من این فکرو نمیکنم؟ توی کارت گرافیکی 1520 با 1564 خیلی تفاوته؟ پیشنهاد دیگه غیر از این دو تا؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    من بین خرید 2 مدل ِDell و سونی گیر کردم
    Dell studio 1557
    و
    Cw1nfx
    جفتشون Cash 6 دارن
    Dell CPU i7
    sony cpu core2dou 2.8
    کارم برنامه نویسی با Visual studio هست
    حالا به نظرتون کدوم مدل به صلاح برای خرید از اونجایی که ممکنه 10 ساعت هم هر روز کار کنم باهاش
    و اینکه Cw به نظرم مانیتورش کیفیت خوبی نداشت زیادی مات بود حالا نمی دونم شما بگین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من یه بار دیگه اون 4تا مدلو مینویسم،مث اینکه بد افتاده:
    HP Compaq Pavilion DV6-1205
    Acer 5738G
    Dell XPS 1530
    Lenovo G550
    وسعم به SONY CW14 نمی رسه،البته دوستی دارم که خیلی ازش راضی نبوده.تو آمازونم چک کردم خیلیا باهاش مشکل داشتن.
    از این 4تا کدومو انتخاب کنم به صرفه تره از همه نظر،با در نظر گرفتن مزایا و معایب هر برند؟
    سلام دوست عزیز
    من هم شرایط شما رو دارم(دانشجوی برق با بودجه تا 1 تومن)و حدود 1 ماهه دارم سرچ میکنم
    از این 4 مدلی که نوشتی dell xps 1530 به نظرم قیمتش بالاتر از هزینه مورد نظر شماست وفقط cpu خوب داره
    در مورد Compaq Pavilion DV6-1205 hp من هم همون مشکلات داغ کردن و ...رو در موردش شنیدم و مشخصات خیلی بالایی هم نداره
    اما دو مدل acer 5738G و lenovo g550 مناسب ترند.من خودم lenovo رو به خاطر کیفیت ساختش ترجیح میدم.ضمنا" سازگار ارقام کمی قیمت هاشو پایین آورده.خودم هم احتمالا" همینو بگیرم:
    550 G
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته یه نگاهی هم به این مدل بنداز:(کارت گرافیک قوی GeForce GT240M 1024MB Dedicated Memory و ظاهر شیکی داره)
    y550
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام به همگی،
    من دانشجوی مهندسی برقم،بیشتر واسه کارای معمولی(نت،فیلم،مدیریت فایل و اتوکد و ...) از لپ تاپ استفاده میکنم، ولی گهگداری تو برنامه نویسی و کارای گرافیکی هم دستی دارم.بودجه م بین 700 تا 900 تومنه،اوجش 950، بین این 3 تا مدل موندم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،Acer Aspire 5738،Dell XPS 1530

قبلا ایسر 5738ZG داشتم،یکم باهاش مشکل داشتم اسکرینشم زیاد جالب نبود.واسه همین تو خرید ایسر شک دارم با اینکه این مدلو خیلیا بهم توصیه میکنن.میگن دووم ایسر هم پایینه و من ممکنه بیشتر از 2سال بخوام لپ تاپو نگه دارم. از اون طرف dell مخصوصا xps خرابیش زیاده و شنیده م احتمال سوختن صفحه ش بعد مدت زیاد استفاده بالاس! hp هم میگن مشکلات حرارتی داره و نسبت به مشخصاتش گرونه و ...
    با توجه به کاربردایی که گفتم خوشحال میشم راهنماییم کنین،راستی اهل بازیم نیستم،به سرم بزنه بازی میکنم ولی خیلی برام مهم نیس.
    اگه برند دیگه ایم هس که ذکر نکردم بگین، Lenovo G-550 هم هس ولی زیاد دربارش تحقیق نکرده م.
    پیشاپیش مرسی!
    SONY CW14FX
    C2D 2.2 T6600 2MB
    4GB DDR3
    320GB
    14.1 WXGA XBRITE-Eco LED 1280*800
    GeForce G230M 512MB GDDR3
    DVD-RW
    CAM VGA - HDMI BT
    6CELL
    Win 7.H
    2.5KG
    China
    9,500,000

DELL Inspiron 1564
    Intel® Core™ i3 M 2.133M
    4096 GB DDR3
    320+
    15.6 display
    512MB(d) up to 2280MB(t) ATI 4330
    Windows 7
    China
    2.7
    WEB CAM - TL - Card Reader
    8300000

IBM_Lenovo G-550
    C2d T6600 2.2_2MB_800
    3GB DDR3
    320GB
    Geforce_G210M
    15.6
    DVD-RW
    Dos
    2.4 kg
    China
    Sazgar 820_T

10. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام
    من بین خرید 2 مدل ِDell و سونی گیر کردم
    Dell studio 1557
    و
    Cw1nfx
    جفتشون Cash 6 دارن
    Dell CPU i7
    sony cpu core2dou 2.8
    کارم برنامه نویسی با Visual studio هست
    حالا به نظرتون کدوم مدل به صلاح برای خرید از اونجایی که ممکنه 10 ساعت هم هر روز کار کنم باهاش
    و اینکه Cw به نظرم مانیتورش کیفیت خوبی نداشت زیادی مات بود حالا نمی دونم شما بگین

اگر بازی می کنی و همچنین نوت بوک را زیاد حمل می کنی ف حتما مدل CW رو انتخاب کن.
    اختلاف بین پردازنده های انقدر هم که فکر می کنی زیاد نیست که تاثری در برنامه نویسی و کار با VS2008 داشته باشه.
    با یک پردانزنده ی مبتدیانه هم میشه با VS کار کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا من بین 1520و1564و سونی cw1AGx,cw14FX,fw560 موندم لطفا راهنماییم کنید هزینه 1 تومن یکم بالا پایین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ا عرض سلام و خسته نباشید

تعدادی سوال داشتم که اگه جواب بدید ممنون میشم

نظرتون راجع به Dell Inspiron 1564 چیه؟کسی تاحالا این مدل رو امتحان کرده؟

در این مدل کدوم نوع بهتره؟ای با بی؟

با بودجه حدوده 700 تومن از این مدل بهتر میتونم پیدا کنم؟

مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •