تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 323 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان من دیروز این گوشی رو گرفتم.یک مشکلی داره و اون صدای بینهایت ضعیفشه!!!!!!
    وقتی رو درجه آخر هم میزارم خش خش خیلی زیادی داره!!!!چی کار کنم؟؟؟هم از 73 n هم از n95 خیلی خیلی ضعیفتره!!!!
    دیگه مشگلی نداره و تاچش عالیه.البته صدای یک اسپیکرش خش داره!!
    دوست عزیز تازه وارد جوسازی نکن و جو رو آلوده نکن. از کجا میدونی گوشی ای که دست توهستش ایراد سخت افزاری یا نرم افزاری نداره!!! با علم بر چی داری اینجوری از این گوشی بد می گیری؟
    همه این گوشی هایی که گفتی رو من داشتم همچی چیزی ندیدم!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بعضی جاها صداش با n97 مقایسه میشد در حالی که خیلی رسوا تر از این حرف هاست!!!!الان کنار 73 و 95 میزارم یک سطح پایین تره.خش خشش هم خیلی اذیت میکنه تو درجه آخرش!!

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------

مدیا پلیر سازگار با این گوشی اگه هست بدین چک کنم شاید خشش درست شد.من پیدا نکردم.
    چرا گوشی من خش خش نداره!!!!

داره خودمونی میشه samsam444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز تازه وارد جوسازی نکن و جو رو آلوده نکن. از کجا میدونی گوشی ای که دست توهستش ایراد سخت افزاری یا نرم افزاری نداره!!! با علم بر چی داری اینجوری از این گوشی بد می گیری؟
    من نه با شما کار دارم نه از ادبیاتتون خوشم میاد!!
    تو این 2 سال !!که عضو بودم اگه مشکلی داشتم از طریق مطرح کردنش تو این فروم ها حل می کردم!!
    الان هم گفتم که ((من)) این گوشی رو گرفتم و همچین مشکلاتی داره، خواستم قبل از این که ببرم نشون بدم یک آمار بگیرم ببینم این مشکل رو کسی داشته یا راه حلی داره یا نه!!!

من گفتم صداش رو الان کنار n73,n95 میگذارم خیلی ضعیفتره!!شما چی رو ندیدی!!؟

از کجا میدونی گوشی ای که دست توهستش ایراد سخت افزاری یا نرم افزاری نداره!!!

واسه همین دارم این جا مطرح میکنم تا بدونم اگه مشابه این ایراد وجود نداره زود ببرم.
    Last edited by samsam444; 24-06-2010 at 07:32.

4. این کاربر از samsam444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

دوستان گرامی کسی تمی مشابه تصویر اول صفحه ی 79 پست 789 داره بریزه رو گوشیش در صورتی که مشابه خود عکس شد بگید دمتون گرم.

تو این 2 سال !!که عضو بودم اگه مشکلی داشتم از طریق مطرح کردنش تو این فروم ها حل می کردم!!
    الان هم گفتم که ((من)) این گوشی رو گرفتم و همچین مشکلاتی داره، خواستم قبل از این که ببرم نشون بدم یک آمار بگیرم ببینم این مشکل رو کسی داشته یا راه حلی داره یا نه!!!

واسه همین دارم این جا مطرح میکنم تا بدونم اگه مشابه این ایراد وجود نداره زود ببرم.
    دوست عزیز خودتو اصلا ناراحت نکن...گوشی شما مشکل داره و نیاز به تعمیر سخت افزاری داره اگه گارانتی داره که هیچ اگه نداره سعی کن یکی دیگه بگیری چون گوشی باز شده رو اگه بخای بفروشی هیچکی ازت نمی خره...

6. این کاربر از reza021120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

داداش اینکه نه از من خوشت میاد نه ادبیاتم به کنار
    ولی بنده نه قصد توهین داشتم نه اینکه میخواستم تخریب شخصیتی کرنم. سو تفاهم شده من معذرت میخوام
    ولی اینکه تو این پست این حرفا رو نوشتین در مورد گوشیتون یه بحث دیگس آخه تو پست قبلیتون اومه بودین رسما گفته بودین این گوشی اینجوریه اونجوریه و نمی دونم از ان 95 و ان 73 صداش کمتره و خش خش داره. شما مطرح نکردین که گوشی دیگران هم اینطوره یا نه نظرسنجی نکردین
    بلکه دقیقا مطالبتون این بود که این گوشی بده و رضایتی نداشتین
    بهمین جهت بنده برآن شدم و اذعان داشتم که این پست رو براتون بدم تا نه اونایی که خریدن دچار عذاب بشن ون هاونایی که قراره بخرن دچار تذلذل انتخاب!!
    بازم معذرت
    انگار شما تو سایت م.و.ب.ا.ی.ل.س.ت.ا.ن هم با همینو یوزر فعالیت می کنید!
    Last edited by Help118; 24-06-2010 at 14:35.

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

دوستان،این گوشی هیچ گونه عیبی نداره!

طرف حاضر شده بود با ان 97 خودش سر بزنه،ولی من قبول نکردم.
    صداش بسیار عالیه.
    خش خش نداره.
    تا حالا یک بار هم هنگ نکرده،فکر می کنم برای همه ی دوستان همین گونه است چون حتی ان 97 هم سابقه داره هنگ کنه.

بهتر هست یه سرچ کنید ببینید چه امتیاز بالایی کسب کرده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

مشک آن است که ببوید نه آنکه عطار بگوید
    من و شما هر چقدر هم تعریف کنیم بازم کسانی پیدا می شن که... پس بهتره بزاریم خودشون به این نتیجه برسن!

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

بابا بیچاره گوشیش یه ایراد داره! اومده میگه مال شما هم اینطوریه یا نه؟
    شما چرا عصبی میشید؟
    نظر من اینه که ایشون هیچ قصد جو سازی نداشته، فقط خواسته بدونه مال همه اینطوری هست یا نه! فقط ممکنه کمی نحوه بیاد نا درست بوده!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان من دیروز این گوشی رو گرفتم.یک مشکلی داره و اون صدای بینهایت ضعیفشه!!!!!!
    وقتی رو درجه آخر هم میزارم خش خش خیلی زیادی داره!!!!چی کار کنم؟؟؟هم از 73 n هم از n95 خیلی خیلی ضعیفتره!!!!
    دیگه مشگلی نداره و تاچش عالیه.البته صدای یک اسپیکرش خش داره!!
    بعضی جاها صداش با n97 مقایسه میشد در حالی که خیلی رسوا تر از این حرف هاست!!!!الان کنار 73 و 95 میزارم یک سطح پایین تره.خش خشش هم خیلی اذیت میکنه تو درجه آخرش!!

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------

مدیا پلیر سازگار با این گوشی اگه هست بدین چک کنم شاید خشش درست شد.من پیدا نکردم.

امیرجان اینو فقط واسه شما گذاشتم
    اینا کجاش نشون می ده که ایشون میگه گوشیم خرابه! ایشون اومدن این گوشی رو داغون کردن

---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------

بابا بیچاره گوشیش یه ایراد داره! اومده میگه مال شما هم اینطوریه یا نه؟
    شما چرا عصبی میشید؟
    نظر من اینه که ایشون هیچ قصد جو سازی نداشته، فقط خواسته بدونه مال همه اینطوری هست یا نه! فقط ممکنه کمی نحوه بیاد نا درست بوده!
    خوب اگه گارانتی داره که ببرن گارانتی اگه که نه پسش بدن اگه پس هم نمی گیرن بدن تعمیرش کنن

پروفشنال ||SIAVASH||'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان من تو بررسی ها که میخوندم نوشته بود که گالری عکس رو زود لود نمیکنه و طول میکشه که عکس ها رو باز کنه
    مخصوصا وقتی مموری پر تر هم بشه ، این درسته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •