دوست عزیز تازه وارد جوسازی نکن و جو رو آلوده نکن. از کجا میدونی گوشی ای که دست توهستش ایراد سخت افزاری یا نرم افزاری نداره!!! با علم بر چی داری اینجوری از این گوشی بد می گیری؟
همه این گوشی هایی که گفتی رو من داشتم همچی چیزی ندیدم!!!!!!!!!!!!!!!![]()
دوست عزیز تازه وارد جوسازی نکن و جو رو آلوده نکن. از کجا میدونی گوشی ای که دست توهستش ایراد سخت افزاری یا نرم افزاری نداره!!! با علم بر چی داری اینجوری از این گوشی بد می گیری؟
همه این گوشی هایی که گفتی رو من داشتم همچی چیزی ندیدم!!!!!!!!!!!!!!!![]()
چرا گوشی من خش خش نداره!!!!
من نه با شما کار دارم نه از ادبیاتتون خوشم میاد!!
تو این 2 سال !!که عضو بودم اگه مشکلی داشتم از طریق مطرح کردنش تو این فروم ها حل می کردم!!
الان هم گفتم که ((من)) این گوشی رو گرفتم و همچین مشکلاتی داره، خواستم قبل از این که ببرم نشون بدم یک آمار بگیرم ببینم این مشکل رو کسی داشته یا راه حلی داره یا نه!!!
همه این گوشی هایی که گفتی رو من داشتم همچی چیزی ندیدم!!!!!!!!!!!!!!!
من گفتم صداش رو الان کنار n73,n95 میگذارم خیلی ضعیفتره!!شما چی رو ندیدی!!؟
از کجا میدونی گوشی ای که دست توهستش ایراد سخت افزاری یا نرم افزاری نداره!!!
واسه همین دارم این جا مطرح میکنم تا بدونم اگه مشابه این ایراد وجود نداره زود ببرم.
Last edited by samsam444; 24-06-2010 at 07:32.
دوستان گرامی کسی تمی مشابه تصویر اول صفحه ی 79 پست 789 داره بریزه رو گوشیش در صورتی که مشابه خود عکس شد بگید دمتون گرم.
دوست عزیز خودتو اصلا ناراحت نکن...گوشی شما مشکل داره و نیاز به تعمیر سخت افزاری داره اگه گارانتی داره که هیچ اگه نداره سعی کن یکی دیگه بگیری چون گوشی باز شده رو اگه بخای بفروشی هیچکی ازت نمی خره...
داداش اینکه نه از من خوشت میاد نه ادبیاتم به کنار
ولی بنده نه قصد توهین داشتم نه اینکه میخواستم تخریب شخصیتی کرنم. سو تفاهم شده من معذرت میخوام
ولی اینکه تو این پست این حرفا رو نوشتین در مورد گوشیتون یه بحث دیگس آخه تو پست قبلیتون اومه بودین رسما گفته بودین این گوشی اینجوریه اونجوریه و نمی دونم از ان 95 و ان 73 صداش کمتره و خش خش داره. شما مطرح نکردین که گوشی دیگران هم اینطوره یا نه نظرسنجی نکردین
بلکه دقیقا مطالبتون این بود که این گوشی بده و رضایتی نداشتین
بهمین جهت بنده برآن شدم و اذعان داشتم که این پست رو براتون بدم تا نه اونایی که خریدن دچار عذاب بشن ون هاونایی که قراره بخرن دچار تذلذل انتخاب!!
بازم معذرت
انگار شما تو سایت م.و.ب.ا.ی.ل.س.ت.ا.ن هم با همینو یوزر فعالیت می کنید!
Last edited by Help118; 24-06-2010 at 14:35.
دوستان،این گوشی هیچ گونه عیبی نداره!
طرف حاضر شده بود با ان 97 خودش سر بزنه،ولی من قبول نکردم.
صداش بسیار عالیه.
خش خش نداره.
تا حالا یک بار هم هنگ نکرده،فکر می کنم برای همه ی دوستان همین گونه است چون حتی ان 97 هم سابقه داره هنگ کنه.
بهتر هست یه سرچ کنید ببینید چه امتیاز بالایی کسب کرده.
مشک آن است که ببوید نه آنکه عطار بگوید
من و شما هر چقدر هم تعریف کنیم بازم کسانی پیدا می شن که... پس بهتره بزاریم خودشون به این نتیجه برسن!
بابا بیچاره گوشیش یه ایراد داره! اومده میگه مال شما هم اینطوریه یا نه؟
شما چرا عصبی میشید؟
نظر من اینه که ایشون هیچ قصد جو سازی نداشته، فقط خواسته بدونه مال همه اینطوری هست یا نه! فقط ممکنه کمی نحوه بیاد نا درست بوده!
امیرجان اینو فقط واسه شما گذاشتم
اینا کجاش نشون می ده که ایشون میگه گوشیم خرابه! ایشون اومدن این گوشی رو داغون کردن
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
خوب اگه گارانتی داره که ببرن گارانتی اگه که نه پسش بدن اگه پس هم نمی گیرن بدن تعمیرش کنن
دوستان من تو بررسی ها که میخوندم نوشته بود که گالری عکس رو زود لود نمیکنه و طول میکشه که عکس ها رو باز کنه
مخصوصا وقتی مموری پر تر هم بشه ، این درسته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)