سلام و تبریک سال نو
من گوشی n900 خریدم روش سیم کارت ایرانسل گذاشتم ولی زمانی که میخوام سیم کارتمو شارژ کنم پیغام incorrect number میده حتی زمانی که کد #1*141* میزنم این پیغام رو میده.
لطفاً راهنمایی کنید.
سلام و تبریک سال نو
من گوشی n900 خریدم روش سیم کارت ایرانسل گذاشتم ولی زمانی که میخوام سیم کارتمو شارژ کنم پیغام incorrect number میده حتی زمانی که کد #1*141* میزنم این پیغام رو میده.
لطفاً راهنمایی کنید.
توی صفحه های قبل نوشتههای نینجا رو مرور کن یه برنامه معرفی کردهخ اونو دانلود کن نصبش کن اوکی میشه ./
![]()
باز هم برتري ميلستون بر آيفون و نكسوس و ...
ميلستون داراي بهترين ال سي دي دنياي اسمارت فونها
![]()
Here's how we rank the phones in screen performance:
رنكينگ برترينها :
- Motorola Droid
- Palm Pre Plus
- Apple iPhone 3GS
- HTC Nexus One by Google
- Samsung Behold II
منبع :
کد:
http://www.cnet.com/8301-17918_1-20000582-85.html?tag=TOCmoreStories.0http://dvd.parsmarket.biz/products/6.html
Phone Name....................... Resolution .........Brightness .......Black Level ........Contrast Ratio
Samsung Behold II........ 320x480 pixels ......310 cd/M2........ 0.0049 cd/m2............. 63265:1
.
Motorola Droid .............480x854 pixels .......410 cd/M 2............ 0.17 cd/m2 ................2412:1
.
Apple iPhone 3GS .........480x320 pixels ........431cd/M2............. 3.31 cd/m2.................. 131:1
.
HTC nexus one ...............800x480pixels .......225cd/m2.......... 0.0049cd/m2 ............46.000:1
.
Palm Pre Plus ................320x480 pixels ......320 cd/M2.............. 0.46 cd/m2 ..................628:1
Motorola Droid :
The Droid achieved an incredibly impressive contrast ratio, given that it's not OLED-based. It also had the most-accurate colors of any of the phones as well as the sharpest text. Also, unlike the Nexus One, the Droid was capable of displaying 24-bit color. Its only glaring mistake was an overly reflective screen when viewed in a sunny, natural environment. Despite that, the Droid is clearly the performance winner, followed fairly closely by the Palm Pre Plus and the iPhone 3GS, which washes out color as a result of its superbright screen. Both the Behold II and the Nexus One have incredibly deep blacks, but they both oversaturate colors to the point that they're inaccurate and sometimes distracting.
البته n900 تو هيچ زمينه اي به اين گوشي هاي بالا نميرسه و اين فقط براي اطلاع رساني به دوستان بود
راستي برد استقلال در ليگ قهرمانان آُسيا رو هم به طرفداراش تبريك ميگم![]()
سلام فایر جان
ببخشید این پستتون الان چه ربطی به تاپیک ان900 داشت؟؟؟
در ضمن شما از کجا میدونی ان900 در هیچ زمینه ای به گوشی های بالا نمیرسه؟![]()
نوکیا رو دست کم نگیرین... اگه می بینین 3 ساله که عقبگرد کرده، برای اینه که به شرکتای خرده پا مانند HTC، سامسونگ، ال جی و اپل و... فرصتی بده تا خودی نشون بدن و همه چیزشون رو روی کنن و مبدل به شرکت های بزرگ در زمینه موبایل بشن، تا این که بالاخره یه روز با یه ضربه از میدون به درشون کنه!
هنوز فراموش نکردم که نوکیا چطور با عرضه مدل 6600 در سال 2005، N70 در پایان 2005، N73 و 3250 در سال 2006 و دست آخر N95، N95-8G و N82 در سال 2007 عرصه رو بر تولیدکنندگان گوشی تنگ کرده و شرکت هایی مانند پنتک، زیمنس، فیلیپس و ... رو از میدون به در کرد!
شاد و پیروز باشین
نوروزتان پیروز![]()
یک تم زیبا برای n900.
deb فایل رو دانلود کرده و به حافظه خود گوشی کپی کنید.
سپس روش کلیک کنید تا نصب کنه.
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایر فکر کنم همینجوری چرخ میزنه توی تاپیک های دیگه این پست رو میذاره![]()
واقعا n900 بهترین گوشی نوکیا بوده که تاحالا باهاش کار کردم . وب بروزرش که واقعا روی هرچی آندرویده کم کرده. خیلی دلم میخواد این fennec واسه آندروید پورت بشه. سیستم عاملش هم که واقعا خوبه خدا کنه نوکیا ساپورتش رو قطع نکنه مثل اپن سورس های موتو که الان یتیم موندن![]()
Last edited by johnypersian1656; 27-03-2010 at 16:29.
.....و یه سری کاربر به اصطلاح فعال هم آماده ان که بیان نظرات خودشون رو تحمیل کنن و سنگ سامسونگو ال سی دیهایی که تولید می کنه رو به سینه بزنن بدون توجه به اینکه کلوپ مختص ان900 یا هر گوشی دیگه ای هست
به موقعش درست میشه
سلام میخوام n900 بخرم میگن صفحه نمایشش کیفیت نداره؟![]()
امید جون تو صفحات قبل مقایسه ال سی دی n900 با بقیه گوشیها هستش.
اگه حوصله مرور کردن صفحات قبلی رو نداری من بهت میگم که ال سی دی n900 عالیه و حرف نداره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)