تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 114 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1132

نام تاپيک: Darksiders

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دقیقا مشکل همینه!!!!!!!!
    من خودم میدونم که باید برم اونجا . ولی وقتی میرسم اونجا اون گوی جاش وجود داره ولی خودش نیست که بشه باهاش پرواز کرد!!!!!!!!
    از اون بدتر اینکه اون موجود اعصاب خورد کنی که همیشه همراهمه وقتی میرسم اونجا میگه تا تمام کوکی ها رو پیدا نکنی نمیتونی خودت رو برای مبارزه پایانی آماده کنی!!!!
    این کوکی ها چی هستن؟
    راستی من هنوز توی منوی بازی بعضی گزینه ها رو پیدا نکردم (مثلا هنوز 3 تا از اون دایره سبزها رو نتونستم پیدا کنم) ممکنه مربوط به اونا باشه؟؟؟
    اصلا نکنه که بازی من باگ داره؟؟؟؟؟؟
    اگه یه سیو از بعد از اونجا برام بزارید ممنون میشم!!!!
    RT رو می زنی با ماسکی که داری می ری به حالتی که می تونی آبجکت های نامرئی رو ببینه از اون استفاده نکنی کلا نمی تونی ادامه بدی اون قطعات هفتگانه چند موردش مخفی هست و باید با ماسک ببینی و بدست بیاری وقتی RT رو می زنی. فقط کافیه اون توانایی رو بدست بیاری توی Eden اونجایی که با روح پلید خودت می جنگی و شکستش میدی بعدش این توانایی بهت اضافه میشه قرار نیست از جایی پیدا کنی البته الان که خوندم متنت رو انگار روی PC بازی می کنی... ببین من نمی دونم توی PC کدوم دکمه هست ولی همونی که باهاش نشانه میذار برای تیغ همون دکمه هست

+ برای من چیزی نزدیک به 40 ساعت گیم پلی زده البته خیلی لفتش دادم اگه بخوام دوباره بازی کنم خیلی سریع تر می تونم تموم کنم این دارکسایدرز کلا طوری هست که دفعه اول خیلی ناشی میشه آدم و حل معما هاش واقعا دشوار هست ولی اگه کسی که یه بار تموم کرده می تونه بدون گیر کردن و فکر کردن بره جلو... اکثر Boss ها هم که لم خاصی دارن همینطور الابختکی نمیشه کشت...

+ مراد جان من در حدی نیستم که بخوام تذکر بدم فقط گفتم نیازی به بحث PC vs Consul نیست واقعا هر کدوم برای استفاده کننده اش لذت بخشه
    Last edited by Spaniuly; 09-12-2010 at 13:07.

2. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

+ مراد جان من در حدی نیستم که بخوام تذکر بدم فقط گفتم نیازی به بحث PC vs Consul نیست واقعا هر کدوم برای استفاده کننده اش لذت بخشه
    آقا مراد منظور منم همین بود که آقا آرمین گفتن

4. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

من خودم میدونم که باید برم اونجا . ولی وقتی میرسم اونجا اون گوی جاش وجود داره ولی خودش نیست که بشه باهاش پرواز کرد!!!!!!!!
    از اون بدتر اینکه اون موجود اعصاب خورد کنی که همیشه همراهمه وقتی میرسم اونجا میگه تا تمام کوکی ها رو پیدا نکنی نمیتونی خودت رو برای مبارزه پایانی آماده کنی!!!!
    این کوکی ها چی هستن؟
    تو پست قیلیت گفتی :

بعد از اینکه اون قطعات شمشیر آرماگدون رو پیدا کردم و دادم بلک همر اونو دوباره ساخت حالا نمیتونم برگردم پیش ازراییل!!!
    پس اعلان کافیه همون طوری که krauser گفت باید از ماسک استفاده کنی تا گوی پرش!! رو بتونی ببینی،بهد از اینم آخرین و آسونترین Boss بازی رو میبینی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ابروي چندين و چند سالم تو گيم رفت
    اين بازي تنها بازيه كه هي زرت وزرت توش گير ميكنم
    دوباره خوردم تو ديوار
    من براي اولين باره كه دارم عزرائيلو ميبينم و گفت برو يسري نور ابي كه عين صائقه ميمونه رو بيار بزن به اين سنگه كه جلومه اين كار رو كردم (همون نوره كه از يه گوي بزرگ ابي رنگ در مياد و بايد ادم اهني بزرگ رو بخاطرش بكشي) اين نوره يا صائقه ابي رو رسوندم به اونجاييكه عزرائيله بعدش يسري سنگ دايره اي بالاي سرش شروع به چرخيدن كرد حالا نميدونم بايد چكار كنم در ضمن وقتي horseman باهاش صحبت ميكنه (وقتي B ‌رو ميزنم) اينو ميگه:
    the beams ...redirect the beams

آخر فروم باز ATA FARZADI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

باید اون نور رو یه جوری توسط اون پنجره ها برسونی به اون سنگ هایی که دورش دارن میچرخن تا سنگ بترکه باید سه بار این کارو بکونی

8. این کاربر از ATA FARZADI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

الان مشكل اينجاست كه نميدونم چطور بايد اون نور رو برسونم يبار ديگه به اين سنگا.
    اخه از منبع قطعه!!!
    Last edited by ehsan 360; 09-12-2010 at 19:21.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ابروي چندين و چند سالم تو گيم رفت
    اين بازي تنها بازيه كه هي زرت وزرت توش گير ميكنم
    دوباره خوردم تو ديوار
    من براي اولين باره كه دارم عزرائيلو ميبينم و گفت برو يسري نور ابي كه عين صائقه ميمونه رو بيار بزن به اين سنگه كه جلومه اين كار رو كردم (همون نوره كه از يه گوي بزرگ ابي رنگ در مياد و بايد ادم اهني بزرگ رو بخاطرش بكشي) اين نوره يا صائقه ابي رو رسوندم به اونجاييكه عزرائيله بعدش يسري سنگ دايره اي بالاي سرش شروع به چرخيدن كرد حالا نميدونم بايد چكار كنم در ضمن وقتي horseman باهاش صحبت ميكنه (وقتي B ‌رو ميزنم) اينو ميگه:
    the beams ...redirect the beams
    یعنی چی ؟
    1.یعنی اون نور رو رسوندی به سنگ و سنگ محو شده و حالا گیر کردی که چجوری باید بری دنبال نور دوم واسه سنگ دوم
    2.یا نور رو اوردی توی میدون گاه فقط نمیدونی چجوری برسونیش به سنگ

اگه مشکلت دومیه . بهت میگم .
    توی اون سنگ ها که داره میچرخه و مثل استوانه ان یک پورتال هست به سمت درون استوانه (به طرف سنگها) که از پایین دیده میشه . یکی هم هست بیرون محیط استوانه جوری که جلوی نور رو میگیره . هر دوتاش رو فعال کن تا نور برسه به سنگ . از پورتال های اطراف میدون استفاده کن واسه بالارفتن و فعال کردن پورتال بالایی .

در ضمن هر سنگی یه نور داره . یعنی واسه هرکدوم بایستی کلی مرحله رد کنی و کلا 3 تا ربات سنگی بکشی .

11. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Delete....
    Last edited by Advanced Ali-001; 20-12-2010 at 14:23.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

احسان جان قبل از هر چیزی باید آرامش خودت رو حفظ کنی
    بذار قدم به قدم بریم جلو کلا 3 بار باید Beam برسون به سنگ هایی که عزرائیل رو احاطه کرده هر سه بار هم باید اشعه رو از جایی بدزدی که اون Boss آدم آهنی شکل ازش محافظت می کنه به عبارتی با اون نره غول که با گرز بهت ضربه می زنه و شما باید با فرو کردن شمشیر توی کله اش بکشی 3 دفع مبارزه کنی ظاهرا یک بارش رو جنگیدی 2 بار دیگه مونده... نه؟

خوب حالا باید بپری بالای سکویی که همون پائین محوطه دایره شکل هست برای پریدن روی اون باید از تله پورت استفاده کنی از بالای همین سکو باید بپری به لبه کناری اون سنگی که داره می چرخه... این قسمتش رو باید هوشمندانه عمل کنی روی لبه زیاد نمی تونی دووم بیاری دقت کن که داری روی کدوم تیکه اون سنگه می پری باید روی اونیکه پایین تر هست و می تونی از کنارش به سنگ بالاتر برسی بپری وقتی پریدی باید به سمت راست حرکت کنی و از لبه آویزن بشی حالا می تونی روی اون سنگ کمی بالاتر بری وقتی به قدر کافی رفتی بالا یکی از درها برای ورودت باز شده و باید از اونجا وارد بشی و بری به سراغ اون آدم اهنیه تا دومین اشعه رو هم به سمت عزرائیل بیاری... فعلا اینجا رو رد کن بازم مشکلی داشتی بیا بگو تا راهنمایی کنیم

14. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ديگه دارم از زندگي نا اميد ميشم
    منو چه به معما حل كردن
    از بچگي يادم نمياد كه تونسته باشم معما حل كنم
    فكر كنم تا اين بازيو تموم كنم تعداد كامنت هايي كه اينجا بزارم و از بچه ها كمك بخوام 4 -5 رقمي بشه
    برم همون FPS هامو بازي كنم سه سوت تموم ميشه حال ميكني نه فسفر ميسوزوني نه حالت گرفته ميشه
    یعنی چی ؟
    1.یعنی اون نور رو رسوندی به سنگ و سنگ محو شده و حالا گیر کردی که چجوری باید بری دنبال نور دوم واسه سنگ دوم
    در ضمن هر سنگی یه نور داره . یعنی واسه هرکدوم بایستی کلی مرحله رد کنی و کلا 3 تا ربات سنگی بکشی .
    دقيقا" مشكلم همينه نميدونم براي دفعه دوم بايد چكار كنم

احسان جان قبل از هر چیزی باید آرامش خودت رو حفظ کنی
    بذار قدم به قدم بریم جلو کلا 3 بار باید Beam برسون به سنگ هایی که عزرائیل رو احاطه کرده هر سه بار هم باید اشعه رو از جایی بدزدی که اون Boss آدم آهنی شکل ازش محافظت می کنه به عبارتی با اون نره غول که با گرز بهت ضربه می زنه و شما باید با فرو کردن شمشیر توی کله اش بکشی 3 دفع مبارزه کنی ظاهرا یک بارش رو جنگیدی 2 بار دیگه مونده... نه؟

خوب حالا باید بپری بالای سکویی که همون پائین محوطه دایره شکل هست برای پریدن روی اون باید از تله پورت استفاده کنی از بالای همین سکو باید بپری به لبه کناری اون سنگی که داره می چرخه... این قسمتش رو باید هوشمندانه عمل کنی روی لبه زیاد نمی تونی دووم بیاری دقت کن که داری روی کدوم تیکه اون سنگه می پری باید روی اونیکه پایین تر هست و می تونی از کنارش به سنگ بالاتر برسی بپری وقتی پریدی باید به سمت راست حرکت کنی و از لبه آویزن بشی حالا می تونی روی اون سنگ کمی بالاتر بری وقتی به قدر کافی رفتی بالا یکی از درها برای ورودت باز شده و باید از اونجا وارد بشی و بری به سراغ اون آدم اهنیه تا دومین اشعه رو هم به سمت عزرائیل بیاری... فعلا اینجا رو رد کن بازم مشکلی داشتی بیا بگو تا راهنمایی کنیم
    ارمين جان يخرده بيشتر توضيح ميدي ؟؟؟
    بايد اين كارهايي كه گفتي رو چجوري و از كجا انجام بدم؟ .بايد برگردم همون جاييكه اون نر غول اوليه هست يا از همون جاييكه عزرائيل هست؟

خوب حالا باید بپری بالای سکویی که همون پائین محوطه دایره شکل هست برای پریدن روی اون باید از تله پورت استفاده کنی از بالای همین سکو باید بپری به لبه کناری اون سنگی که داره می چرخه...
    اين قسمتو يخرده بيشتر توضيح ميدي؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •