سلام.
قربان مشکل از اول هم همین بوده که بعضی جاها آنتن داره بعضی جاها نداره.به ایشون(دوستتون) بگید جاها دیگه که بچه ها میگن آنتن نداره یک تست بکنه و خبرش رو به دوستان بدید.![]()
سلام.
قربان مشکل از اول هم همین بوده که بعضی جاها آنتن داره بعضی جاها نداره.به ایشون(دوستتون) بگید جاها دیگه که بچه ها میگن آنتن نداره یک تست بکنه و خبرش رو به دوستان بدید.![]()
سلام.
نینجا جان اپرا 10 خیلی باهال و راه دست شده اما منکه با فارسیش مشکل دارم شما مشکل سایتهای فارسی رو نداری؟
آریان جون خریدی؟؟؟
اگه خریدی مبارکت باشه.اگه هم نخریدی باز هم مبارکت باشه چون میدونم از دست نمیدی.واقعا گوشی عالی هستش آنتن هم نده می ارزه خریدش.
در مورد اپرا10 که محیطش انصافا عالی شده.
ولی در مورد فارسی ساز فعلا من نصب نکردم چون باید کمی صبر کنیم.
چون گوشی با فارسی ساز های قبلی به نظرم مشکل داره همونطوری ک تاچ پرو2 هم داشت و بعدا بهش فارسی ساز اومد.
در کل اگه فارسی ساز خوب پیدا کردی ما رو هم مطلع کن.![]()
دوستان به نظر شما من دستگاه را تهیه کنم یا باز هم صبر کنم با توجه به قیمت نزولی که داره واینکه خط همراه اول برام مهمه ؟؟؟(اصفهان هستم )
کدوم گارانتی را ترجیح میدید یاس , پرشین تلکام یا پرشین دیتا ؟؟
یاس هم بیمه داره ؟؟؟؟
منکه صبر میکنم تا مشکل انتن حل بشه بعد میخرم . البته امیدوارم که حل بشه![]()
سلام.
نه نینجا جان هنوز نخریدم(فرصت نکردم برم جمهوری)اما مطمئن باش اگه با همراه اول که هیچ با ایرانسل هم آنتن نده میخرمش.
اما اپر 10 رو رو گوشی دارم با سایتهای فارسی مشکل داره(مثل اپرا 9,5 که مشکل داشت )Encoding ش رو هم عوض کردم ولی درست نشده تو نخ درست کردنشم به محض حصول نتیجه واسه استفاده دوستان عرض میکنم.![]()
AlirezA Multilingual Support 3.0 Build 416 مگه این روش نصب نمیشه ؟ من روی X1 از اول با همین کار کردم بهترین فارسی ساز همینه
گوشی فکر نکنم دیگه زیاد پایین بکشه چون اونوقت شرکت نمیتونه گوشیهای قبلی رو بفروشه.
در مورد گارانتی هم هم یاس و هم پرشین تله کام هر دو تا هم خوبند و هر دو تا هم بیمه یک ساله دارن و فرقی نداره.
فقط پرشین تله کام همراه گوشی پک آریو اقلیم رو که قیمتش 40 تومن هستش و gps توش هست رو بصورت مجانی میده ولی خوب یاس هم gps شرکت مپیکس رو 28 الی 30 تومن میگیره و روی گوشی میریزه.در ضمن پرشین تله کام گوشی رو ارزونتر از یاس میفروشه.
حالا انتخاب میمونه به خودت.
سلام.
نصب میشه اما فارسی سازها گاهی اوقات رو یک گوشی خیلی خوب جواب میده اما رو یک گوشی دیگه باگ داره باید تست بشه و نتیجه اش معلوم بشه.یعنی شاید این فارسی سازی که فرمودید رو X1خیلی خوب باشه و رو HD2 جواب نده.(البته شاید,شاید هم خیلی خوب جواب بده باید تست بشه.)![]()
نصب که میشه ولی تو sms و ... حروف فارسی پس و پیش میوفته.
باید صبر کرد تا فارسی سازی خوب براش بیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)