تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 165 اولاول ... 317177787980818283848591131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1647

نام تاپيک: آرشیو / والیبال FIVB World League 2013 | با حضور ایران

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اتفاقا قانون جدید میگه موقع دریافت سرویس(نه ضرب اول که می تونه دفاع روی تور هم باشه) برخورد توپ همزمان به 2 نقطه مختلف بدن مثل سینه و دست خطا(دو ضربه) هست:

تو اون مورد هم ساوانی سرویس زد گمان کردم فقط اون بخش دریافت اول پنجه اعمال نمیشه ولی کل این بند فعلا معلق هست!بنابر این تصحیح میکنم داور تو این مورد اشتباهی نکرد اونی که توپ برگشتی خورد به بازیکن های ایتالیا رو آره ولی عجیب بود برام که درخواست بازبینی با دوربین ندادن یا تایید نشد تو چند صحنه فردا داور اول و دوم جاشون عوض میشه ببینیم این چه میکنه
    پس طبق قانون قدیم حرف من درسته و داور درست تصمیم گرفته ولی قانون جدید( اینی که شما گذاشتید که فعلا اجرا نمیشه) فقط دریافت با پنجه رو خطا دونسته ولی دریافت دو ضرب رو یک actionیا ضرب درنظر گرفته
    البته ضرب اول فقط منظورش سرویس نیست و هر توپی که وارد زمین بشه منظورشه.(دفاع روی تور رو ضرب اول حساب نمیکنم)
    گزارشگر دیشب هم اشتباه کرد و من رو بدردسر انداخت تا بتونم رفقام رو قانع کنم که باز هم نشد...

یه مورد دیگه هم بود ...
    اسپکر ایتالیا توپ را با اختلاف بسیار زیاد از دستای دفاع ما به بیرون زد، داور امتیاز رو به نفع اونا گرفت ...
    اونجا چه اتفاقی افتاد ؟! به دست کسی که نخورد !
    کسی خطا کرده بود ؟!
    اگه اشتباه داور بود، چرا واسه صحنه به اون فاحشی درخواست بازبینی ندادن ؟!
    اون رو داور دوم خطای تور گرفت(فکر کنم معروف بود)
    Last edited by aluminum; 29-06-2013 at 21:41.

2. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کی میگه ما خیلی بافرهنگیم؟
    اتفاقا توی بی فرهنگی از لحاظ کلی یکی از بدترین کشورهای دنیا هستیم
    کجای دنیا توی مسابقع والیبال سنگ و ترقه میزنن تو سر بازیکن؟
    کجا توی مسابقه کشتی چاقو کشی میشه؟
    کجا توی قبول 90دقیقه انواع و اقسام فهش و ناسزا رو نثار هم میکنن؟
    هرکی میگه ما 30ساله فرهنگ و ادب داریم شکر میخوره

ولی این دلیل نمیشه همه مثل هم باشن و ما ارزوی باخت اون بچه هایی رو بکنیم که سالهاست دارن زحمت میکشن تا به اینجا رسیدن
    30 سال ؟ خیلی وقته تو این کشور خبری از فرهنگ نیست ! ملت نژادپرستی که برای همدیگه جک می سازیم ، از انسان هایی به جرم عرب بودن متنفریم! جالبه که فکر می کنیم خیلی با فرهنگیم ! فکر می کنیم باهوش ترین مردمان دنیاییم !! تو باد کوروش هخامنشی خوابیدیم ! ضعف هامونو به این بهانه که یه زمانی ملت بزرگی بودیم نادیده می گیریم !! هیچ کاریم نمی خواییم برا درست کردنش انجام بدیم ! و عجیب تر اینکه دیواری کوتاهتر از حمله ی 1400 سال پیش اعراب پیدا نمی کنیم !! انگار نه انگار که ملت آلمان در 100 سال گذشته 2 بار با خاک یکسان شدن و از هیچ شروع کردن و حالا قوی ترین اقتصاد اروپان ! یا ژاپنی که قبل از انقلاب میجی که امپراطور ماتسوهیتو سال 1869 انجام داد مثل ایران دوره قاجار بودن !!
    ازین دست حرفا زیاده برای گفتن !!

=========================

دوستان درسته که کوبا اصلا امتیازی نگرفته ولی یه جورایی میشه گفت بازی کوبا به ما نمی خوره ! به قول علیفر تیم چغر و بد بدنیه ! فقط میشه امیدوار بود !!

خوشحالم که تیمی داریم اکثرشون جوونای 20 و چند ساله ایی بیشتر نیستن تازه همین جوونارم میزاره بیرون ولاسکو به جاشون چنتا جوون دیگه رو می کنه !! امیدوارم جانشینان بیشتری بتونیم براشون پیدا کنیم !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پس طبق قانون قدیم حرف من درسته و داور درست تصمیم گرفته ولی قانون جدید( اینی که شما گذاشتید که فعلا اجرا نمیشه) فقط دریافت با پنجه رو خطا دونسته ولی دریافت دو ضرب رو یک actionیا ضرب درنظر گرفته
    البته ضرب اول فقط منظورش سرویس نیست و هر توپی که وارد زمین بشه منظورشه.(دفاع روی تور رو ضرب اول حساب نمیکنم)
    گزارشگر دیشب هم اشتباه کرد و من رو بدردسر انداخت تا بتونم رفقام رو قانع کنم که باز هم نشد...
    درسته قانون قدیمی میگفت تو ضرب اول (شامل دریافت سرویس) دو ضرب مشکلی نداره قانون جدید میگه دریافت سرویس شامل نمیشه و خطاست (البته هنوز اجرایی نشده و این باعث شد اشتباه کنیم) البته مورد مهم لفظ consecutively هست باز باید از اهل فن پرسید ولی فکر می کنم اگه فاکتور تاخیر یا تعمد باشه تو ضربات به شکلی که از اون حالت یک ضربه خارج بشه دیگه شامل این قانون نمیشه بارها تو مسابقات مختلف دیدم توپی که دفاع روی تور شده با برخورد چند باره ریسک نمیکنن و ضرب دوم رد میکنن و بعضا اگه 3 رو زدن داور خطای 4 ضرب گرفته دیشب هم یکی دو مورد این چنین اتفاق افتاد!

یه مورد دیگه هم بود ...
    اسپکر ایتالیا توپ را با اختلاف بسیار زیاد از دستای دفاع ما به بیرون زد، داور امتیاز رو به نفع اونا گرفت ...
    اونجا چه اتفاقی افتاد ؟! به دست کسی که نخورد !
    کسی خطا کرده بود ؟!
    اگه اشتباه داور بود، چرا واسه صحنه به اون فاحشی درخواست بازبینی ندادن ؟!
    مطمئن نیستم کدوم صحنه رو میگی ولی یا خطای تور گرفته یا سرپنجه بازیکن توپ برخورد کرده ولی اینکه کلا ما اعتراض و درخواست بازبینی نمیکنیم عجیبه!البته یکی دو صحنه به گمونم درخواست شد بازی هم چند لحظه ای ایستاد ولی رای برنگشت ...

5. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پست های عزیزان رو خوندم در مورد فرهنگ و نتایج والیبال و ...چند مورد میخوام اضافه کنم:

بحث والیبال و فوتبال ایران کاملا جداست اگه سرمربی بزرگی مثل ولاسکو میتونه نتیجه بگیره علتش ابزار کاری هست که آماده شده و این چیزی نیست جز استعداد یابی و لیگ پویا و زحمات تمام مربیان لیگ و فدراسیون و وقتی اون سمت بزرگی مثل کیروش کارایی لازم رو نداره و نمیتونه از حداکثر توانش استفاده کنه مشکل ابزاری هست که در اختیارشه ...
    +
    ولاسکو انقدر بزرگ هست و شخصیت داره که نیاز نباشه بهش لقبی مثل کیروش والیبال و ... داد!!عناوین بزرگ قهرمانی در سطح دنیا و اروپا برای اثبات اعتبار ولاسکو کافیه!

این هم جالبه تا این لجظه:

در مورد فرهنگ به نظرم اول تعریف کنیم فرهنگ چیه بعد به ضد فرهنگ برسیم ...عادت داریم همیشه بدی رو بگیم بدون اینکه خوبی رو مشخص کنیم!نمیخوام بحث از ورزش خیلی خارج بشه فقط یک سوال چرا امروز بعد از یک تحول فرهنگی با دیدن چهره یک زن ایرانی که صرفا هوادار تیم کشورش هست باید انقدر حساسیت ایجاد بشه که سانسور هم باشه؟!چرا انقدر از همه مردم و دولتهای دنیا دشمن و شیطان ساختیم که نمیتونیم به یک ورزشکار برای عملکرد خوبش احترام بذاریم؟
    فکر میکنم فرهنگ ایده آل متناسب با نیاز و اقتضای حال جامعه مشکلی براش پیش نمیاد اگه سانسور و بگیر و ببند هم نباشه تهاجم فرهنگی جایی شکل میگیره که فرهنگ غالب اونقدر ضعیفه که پاسخگوی همه مسائل جامعه نیست!با سانسور و فیلتر و ... تا ابد هم مشکلی حل نمیشه و به چیزی میرسیم که جای ارزش ها و ضد ارزش ها عوض میشه هرکس کمربند ایمنی ببنده بهش میخندن دزدی و کلاه برداری تو واژه زرنگی خلاصه میشه! احترام به اقوام مختلف جاش رو به جوک و توهین میده! بگذریم ...

7. 11 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آلمان صربستان را تو خونه صرب ها 3 به 1 برد.پس کار ما با آلمان هم می تونه سخت باشه.البته بازی رو که نگاه کردم صربستان مثل بازی با ما نبود

9. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

شاگرد به استاد خود ادای احترام کرد

....
    گالی با بیان اینکه سال گذشته بازی تیم ملی والیبال ایران در انتخابی لیگ جهانی را دیدم، خاطر نشان کرد: بازیکنان ایران تکنیک خوبی دارند و تیم ایران نیاز به یک بازیکن تاپ دارد تا در لیگ جهانی موفق بشود.
    وی با تاکید بر اینکه جنگندگی و تلاش دو ویژگی مهم ملی پوشان والیبال ایران است، تصریح کرد: بازیکنان ایران با قلبشان بازی می کنند که این نکته مثبتی در رشته ورزشی والیبال است.
    .....
    انصافا بازی شنبه شب کاملا حرف این جناب رو تایید می کرد ..... همون طوری که ایتالیا بدون زایتسف رو داشتیم 3-0 می بردیم به نظرم صربستان بدون آتاناسوویچ رو حالا نگیم 3-0، ولی با نتیجه بهتر و راحت تر می تونستیم ببریم .... نمیدونم شایدم این نقطه قوتی برای تیم باشه که خیلی روی یک بازیکن تکیه نداریم، شایدم یه نقطه ضعف! ... در هر صورت امیدوارم امشب زایتسف رو کنترل کنیم و بازی خوب خودمون رو انجام بدیم ...

11. 3 کاربر از Antonio Andolini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

کوبا هم روسیه رو 3-1 برده
    کلا تو مسابقات والیبال هرچی جلو تر بریم تیما آماده تر میشن
    البته این روسیه من نمیدونم با این تیمش چجوری ایتالیا و صربستان رو برده .. نسبت به المپیک تیم جالبی نفرستاده

آلمان صربستان را تو خونه صرب ها 3 به 1 برد.پس کار ما با آلمان هم می تونه سخت باشه.البته بازی رو که نگاه کردم صربستان مثل بازی با ما نبود
    آلمان از همین ایتالیا هم بازی دومش رو 3-2 برد
    تیمی هست که همگی قد بلندن
    +
    انصافا بازی شنبه شب کاملا حرف این جناب رو تایید می کرد ..... همون طوری که ایتالیا بدون زایتسف رو داشتیم 3-0 می بردیم به نظرم صربستان بدون آتاناسوویچ رو حالا نگیم 3-0، ولی با نتیجه بهتر و راحت تر می تونستیم ببریم .... نمیدونم شایدم این نقطه قوتی برای تیم باشه که خیلی روی یک بازیکن تکیه نداریم، شایدم یه نقطه ضعف! ... در هر صورت امیدوارم امشب زایتسف رو کنترل کنیم و بازی خوب خودمون رو انجام بدیم ...
    مطمئنا اگه محمودی یا غفور مصدوم بشن، کار ما خیلی سخت میشه
    این دو بازیکن رو هم کارایی یکی مثه زایتسف رو دارن
    کار مربی اینجا سخت میشه که تشخیص بده چه زمانی کدوم رو بیاره تو تا بهتر نتیجه بگیره

13. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم بتونیم بازی بعدی رو هم ببریم
    ====
    بازی هارو از کدوم کانال میتونیم نگاه کنیم ؟(بجز شبکه های داخلی)

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

عجب بازیهایی شده
    المان صربستان رو زده و رفته سوم جدول ، کوبا هم روسیه رو زده

گروه اول هم نتایج جالبی بدست اومده
    فرانسه برزیل رو برده و بلغارستان هم امریکا رو 3-1 زده و حالا بلغارستان صدر جدوله و امریکا سوم
    بازی برزیل امریکا توی این گروه واقعا دیدنی میشه

اگه امشب ایران بتونه ایتالیا رو ببره وضعیت جدول واقعا جالب میشه و حتی ایران شانس زیادی سعود داره

16. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

واقعاً همين الآنش خيلي پيچيده شده و نميشه هيچ طوري پيش بيني كرد. كارمون انصافاً براي صعود سخته.

حالا صرفنظر از صعود به مرحله بالاتر به نظرم نيم نگاهي به همين كوباي پايين ما بندازيم بدك نيست چون اونها فقط سه امتياز ازمون كمتر دارن و در ضمن روسيه را هم 3-1 بردن و به نوعي دوباره به رقابت برگشتن.

حتي ممكنه ما را براي سقوط به Pool C تهديد كنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •