هیچوقت اون قسمتشو یادم نمیره که صاحب ریویرا به اون پلیس سوار کانادا (شرمنده اسم کاراکترها یادم رفته)
گفتش مواظب فندک ماشین باش که با بدبختی پیداش کردم
آخر همون قسمت کل ماشینه منفجر شد !
هیچوقت اون قسمتشو یادم نمیره که صاحب ریویرا به اون پلیس سوار کانادا (شرمنده اسم کاراکترها یادم رفته)
من رنگ سبز همونی که تو سریاله بود بعدش مشکی و خاکستری رو بیشتر دوس دارم
Last edited by TopGear; 11-04-2011 at 23:10.
بله من هم يادمه!! داستان اين بود كه ريموند(همان كار اگاه آمريكايي) ناچار شد با آخرين گلوله هفت تيرش به باك ريويرا خودش شليك كنه تا منفجر بشه و از محاصره خلافكارها در بيان!! و البته اينجا يه نكته جالب را هم گفت كه باك ريويرا بر خلاف اكثر ماشينهاي آمريكايي فاصله خيلي كمي تا سپر عقب داره و اين يه مقداري از نظر ايمني مشكل سازه..
همان روز بعد از انفجار ريويرا ريموند داشت با تلفن به رئيس خودش توي شيكاگو گزارش ميداد كه همه چيز رو به راهه! و فقط ماشينش ( كمي!!!) صدمه ديده !! و تا چند روز ديگه درست ميشه!! اينو در حالي ميگفت كه تنها چيزي كه از ماشين باقي مانده بود همان سري فندك كذايي بود كه امانت پيش فريزر( پليس سوار نظام كانادا) باقي مانده بود!!
كاشكي يه مقداري جلوتر ميرفتي تا بدونيم بايد اون كاپريس رو نگاه كنيم يا اون دوتا اتوبوسها؟؟؟؟!!!!![]()
علی اقا همش رو نگاه کنیم بهتره ماشینای خوبی هستن
راستش من یه زمانی این دم قایقی رو دوس داشتم ولی بعد از دیدن مدلهای نسل دوم ریوریا یعنی مدلهای دهه 60 یه کم دچار تردید شدم چون این مدلها شاید چندان مثل مدل دم قایقی لوکس به نظر نرسن ولی بسیار عضلانی تر دیده میشن
با سلام
حالا اون وسط چيكار ميكنه؟
اونايي كه دورش هستن اسكورتش ميكنن؟
نكنه اون دو تا مظلوم گيرش آوردن ؟![]()
درسته جناب rami_hemi مدلهاي سالهاي 60 از 70 عضلاني تر هست .اما اين دم قايقيها واقعا يك چيز ديگه هستند..ديگه بعد از اونها هم ستاره ريويرا افول كرد...
اما براي ماها كه توي ايران افتاديم و دنبال جنازه پوسيده و سوخته و منفجر شده ريويرا ميگرديم همه جور ريويرا هم كه باشه بشه ساختش و سوار شد غنيمته!!
یادش بخیر تو راه تهران جاده کاشان بودیم پیش خانواده رو سفیدم کرد کاپریس
![]()
سلام
ری وکیو و بنتون فریزر - تازه اسم "سگ - گرگش" هم دیفنبیکر بود !
از فندک سخت تر پیدا کردن تمام فصل های این سریال رو اینترنت بود که من پارسال دانلودش کردم
اما خب زیرنویس نداره (از 4تا فصل دو فصلش حتی انگلیسی ایش هم گیرم نیومد)
وقتی برا بار دوم دیدمش با دیالوگ اول قسمت پایلوت سریال کلی تفریح کردم:
You're going to shoot a Mountie. They''ll hunt you to the ends of the earth ....
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------
کاپریس مگه میشه آدم رو رو سیاه کنه، اونم به این تمیزی
مبارک باشه هر چی آمریکاییه برای آمریکایی سوار های واقعی مثل شما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)