سلام من مهندسی کامپیوتر در علمی کاربردی می خونم می خوام بدونم کسی می دونه مدرک این دانشگاه اعتبار بین المللی داره یا نه یه بدبختی بخواد بره اونور اب برا ادامه تحصیل مدرکش قبول مکنن یا نه
چون من توی کتابی خوندم که فقط مدرک ازاد و سراسری قبول می کنن![]()
سلام من مهندسی کامپیوتر در علمی کاربردی می خونم می خوام بدونم کسی می دونه مدرک این دانشگاه اعتبار بین المللی داره یا نه یه بدبختی بخواد بره اونور اب برا ادامه تحصیل مدرکش قبول مکنن یا نه
چون من توی کتابی خوندم که فقط مدرک ازاد و سراسری قبول می کنن![]()
نخیر، اینجور که من شنیدم مدرک علمی کاربردی قابل ترجمه در خارج از کشور است.
سلام ، آزمون كارداني فني و حرفه اي علمي و كاريردي كي هست كسي خبري دار ه ؟!
ممنون
سلام
دوستان می دونن آزمون کاردانی پیوسته یا ناپیوسته علمی کاربردی 89 کی هست؟
چون هیچ خبری ازش نیست و از سوالات عمومی که میدن از کجا میشه سوالات رو پیدا کرد و سطحش چطوریه؟
منتظرم با تشکر
وقتش نشده هنوز. هروقت اعلام شد تو سایتش میزنن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اطلاعرساني دولت، با ادغام دانشگاه جامع علميـكاربردي، آموزشكدههاي فني-حرفهاي و سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور، تشكيل "سازمان ملي مهارت " ابلاغ شد.
بر اساس تصميم شوراي عالي اداري، پذيرش دانشجوي جديد در دورههاي علميـ كاربردي و آموزشكدههاي فني و حرفهاي از سال 1389 متوقف و پذيرش دانشجو در صورت نياز بنا به تشخيص وزارت علوم،تحقيقات و فناوري توسط دانشگاهها و مراكز آموزش عالي وابسته به وزارتخانه مذكور انجام ميشود.
بعلاوه، مراكز آموزش علميـكاربردي وابسته به دستگاههاي اجرايي كه ميبايست از تجهيزات و تخصصهاي ويژه موجود در دستگاههاي اجرايي ذيربط بهره گيري كنند براساس سياستهاي ابلاغي سازمان ملي مهارت براي آموزش مهارت هاي اين سازمان ادامه فعاليت خواهند داد.
به منظور ترويج آموزشهاي مهارتي و افزايش بهرهوري در بخشهاي صنعت كشاورزي و خدمات دستورالعملها و ضوابط الزامآور براي بهكارگيري نيروي انساني ماهر در دستگاههاي عموميو بخش خصوصي از طريق وزارت كار و امور اجتماعي و معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رئيس جمهور ابلاغ ميشود.
همچنين به منظور تحقق اهداف اين مصوبه كميتهاي متشكل از وزراي كار و امور اجتماعي، علوم تحقيقات و فناوري و آموزش و پرورش و معاونين توسعه مديريت و سرمايه انساني و برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور تشكيل و نسبت به اجرايي شدن اين مصوبه از طريق تهيه و ابلاغ دستور العملهاي مورد نياز ظرف هشت ماه اقدام خواهند كرد. دبيرخانه كميته مزبور در سازمان ملي مهارت مستقر خواهد بود.
دانشگاهها و واحدهاي آموزشي و پژوهشي وابسته به دستگاههاي اجرايي نيز براساس فهرست تهيه شده توسط كميته فوق طي مدت دو سال از دستگاه مربوط منتزع و حسب مورد به وزارت علوم، تحقيقات و فناوري يا سازمان ملي مهارت منتقل ميگردند موارد استثنا با تشخيص كميته تعيين ميشود.
بدين ترتيب، وزارت علوم،تحقيقات و فناوري و سازمان ملي مهارت موظفند زمينه واگذاري واحد هاي آموزش عالي يادشده را براساس قوانين و مقررات به بخش غير دولتي فراهم كرده و ادامه فعاليت موسسات آموزشي موجود غيردولتي در اين زمينهها را به نحو مناسب و متناسب با ضوابط و آموزش هاي جديد سازمان ملي مهارت فراهم آورند.
اعضاي هيئت علميدانشكدهها و موسسات آموزش عالي مربوطه نيز ضمن رعايت ضوابط و مقررات مربوطه و در صورت موافقت به دانشگاه پيامنور منتقل خواهند شد.
دانش آموزان فارغ التحصيلان هنرستانهاي فني و حرفهاي وابسته به آموزش و پرورش مانند ساير دانشآموزان داراي مدرك ديپلم مجاز به شركت در آزمون سراسري (كنكور) هستند و براي ادامه تحصيل آنان در صورت عدم وجود رشتههاي مناسب، وزارت علوم،تحقيقات و فناوري نسبت به ايجاد آنها اقدام خواهد كرد.
معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور در قبال انتقال امكانات آموزشكدههاي فني و حرفهاي وزارت آموزش و پرورش به سازمان ملي مهارت، اعتبارات لازم را براي تجهيز هنرستانهاي فني و حرفهاي وزارت آموزش و پرورش در بودجه سنواتي اختصاص خواهد داد.
سازمان ملي مهارت همچنين موظف است نسبت به طراحي و استقرار « نظام صلاحيتهاي حرفهاي ملي ايران» جهت اعتبار بخشي به آموزش هاي مهارتي (فني و حرفهاي) در سطوح مختلف اقدام كند به طوري كه در چارچوب نظام صلاحيتهاي حرفهاي ملي ايران امكان ارتقاء مهارت آموختگان سطوح پايينتر به سطوح پيشرفته و عالي مهارتي كه داراي آموزش تحصيلي و استخدامي متناظر با نظام آموزشي رسمي كشور باشد وجود داشته باشد.
وزارت كار و امور اجتماعي مسئول اجراي اين مصوبه خواهد بود و گزارش اجراي اين مصوبه را حداكثر تا پايان سال 1389 به شوراي عالي اداري ارائه خواهد كرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:40 AM ----------
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس، كامران دانشجو، وزير علوم، تحقيقات و فناوري در حاشيه بازديد از برگزاري آزمون سراسري سال 89 در دانشگاه علم و صنعت ايران در جمع خبرنگاران در خصوص مباحث مطرح پيرامون دانشگاه علمي كاربردي اظهار داشت: اين مسئله در شوراي عالي اداري در بهمنماه سال گذشته تصويب شده بود كه مصوبه آن در تاريخ 4 تيرماه به ما ابلاغ شد.
وي با بيان اينكه بنده مجري اين مصوبات ابلاغ شده هستم، افزود: در يكي از بندهاي اين مصوبه اعلام شده بود كه در سال 89 دانشگاه علمي كاربردي دانشجو نميپذيرد.
وزير علوم با بيان اينكه بر اساس اين مصوبه دانشگاه علمي كاربردي، آموزشكدههاي فني و حرفهاي و سازمان فني و حرفهاي در سال 89 با هم ادغام ميشوند، گفت: تمام اين نهادها پس از ادغام به سازمان ملي مهارت تبديل ميشوند و هيچكدام از آنها پذيرش دانشجو نخواهند داشت و تنها كارآموز و يا مهارتآموز جذب خواهند كرد.
دانشجو با بيان اينكه نگراني خاصي در مورد دانشجويان كنوني دانشگاه علمي كاربردي نيز وجود ندارد خاطرنشان كرد: در اين مصوبه تكليف دانشجويان دانشگاه علمي كاربردي نيز مشخص شده و اين دانشجويان تا زمان فارغالتحصيلي مطابق روشهاي قبلي به تحصيل خود ادامه ميدهند.
وي با بيان اينكه براي تحصيل و فارغالتحصيلي اين دانشجويان 4 سال زمان در مصوبه شوراي عالي اداري در نظر گرفته شده است، اضافه كرد: تمام تمهيدات لازم در اين مصوبه انديشيده شده تا براي كساني كه تاكنون در اين دانشگاه پذيرفته شدهاند، مشكلي رخ ندهد.
وزير علوم با بيان اينكه بر اساس اين مصوبه هنرستانيها هم ميتوانند در كنكور سراسري شركت كنند، اظهار داشت: در مورد وضعيت آموزشكدههاي فني و حرفهاي آقاي حاجيبابايي وزير محترم آموزش و پرورش بايد اظهارنظر كند.
دانشجو در خصوص اعلام تاريخ آزمون آموزشكدههاي فني و حرفهاي از سوي سازمان سنجش نيز خاطرنشان كرد: اين موارد مربوط به پيش از ابلاغ مصوبه شوراي عالي اداري است و اين مصوبه نيز هنوز به سازمان سنجش ابلاغ نشده است و اعلام تاريخ آزمون نيز در گذشته نيز بر اساس درخواست آموزش و پرورش انجام شده بود.
وي در همين زمينه اضافه كرد: با توجه به اينكه ابلاغيه جديد در اين زمينه صادر شده است و ما هم بر اساس همين ابلاغيه در خصوص دانشگاه علمي كاربردي تصميمگيري ميكنيم، وزارت آموزش و پرورش هم بايد در خصوص آموزشكدههاي فني و حرفهاي مطابق مصوبه شوراي عالي اداري تصميمگيري كند.
وزير علوم در پاسخ به اين سؤال كه آيا براي هنرستانيها يك گروه آزمايشي جديد در كنكور سراسري در نظر گرفته خواهد شد، اظهار داشت: اين مسئله بايد به صورت كارشناسي بررسي شود و اگر نيازي به آن احساس شود آنرا عملي خواهيم كرد.
دانشجو با بيان اينكه مصوبه شوراي عالي اداري داراي 13 بند مختلف است، افزود: در اين مصوبه تكليف دانشجويان، كارمندان و حتي اعضاي هيئت علمي دانشگاه علمي كاربردي مشخص شده است كه بر اساس آن اعضاي هيئت علمي به دانشگاه پيام نور منتقل ميشوند.
وي با بيان اينكه در صورت نياز رشتههاي اين دانشگاه نيز تطبيق داده خواهند شد، گفت: اگر نيازي به رشتههاي موجود در دانشگاه علمي كاربردي احساس شود ميتوانيم اين رشتهها را به ساير دانشگاههاي كشور منتقل كنيم.
وزير علوم در پايان در پاسخ به سوالي در خصوص ساماندهي وضعيت شهريه مؤسسات آموزشي غير انتفاعي يادآور شد: بازنگري در اساسنامه مؤسسات آموزش عالي غير انتفاعي و همچنين چگونگي حمايت در آنها در برنامههاي وزارت علوم قرار دارد كه بر همين اساس نظارتها بيشتر شده و حمايتها نيز بيشتر خواهد شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دانشجوي مقطع كارداني در دانشگاه علمي كاربردي هستم.
تصميم داشتم براي ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ناپيوسته همان دانشگاه علمي كاربردي را انتخاب نمايم. البته از روي اجبار؛ چون تنها دانشگاهي كه در كشور رشته ما (فيلمسازي) را در مقطه كارشناسي ناپيوسته دارد دانشگاه علمي كاربردي است.
حال تكليف امثال ما چه مي شود؟
ای بابا
پس الان برادر من می خواست تو دانشگاه علمی کاربردی شهریور یا مهر شرکت کنه
پس تکلیفش چیه باید یه سال واسته برای کنکور بخونه؟ چون امسال کنکور شرکت نکرد و می خواست بره علمی کاربردی.
پس بیشعورها چرا حداقل یه سال زودتر نمیگن مردم تکلیفشون رو بدونن.
دوستان نظرشون چیه چون پیام نور هم که واقعا مزخرفه , هر چقدر هم مدرکش معتبر باشه اینقدر سخت میگیرن که
طرف افسردگی بگیره تازه کی حوصله داره کتابهای 400 صفحه ای رو تو خونه بخونه.
منتظرم با تشکر
سلام .رشته های آکادمیک علمی کاربردی به دانشگاههای دولتی ملحق شدن .
سلام
دوستان اگر ممکنه چند تا دانشگاه علمی کاربردی بمن معرفی کنید که بتونم واحدهای افتاده خودم رو بگیرم...رشته نرم افزار.و الان پودمان 6 هستم.دانشگاه خودمون ارائه نمیده
واحد های افتاده=ریاضی پیش....برنامه سازی شی گرایی و شبکه....من خیلی جا ها گشتم...ولی از شانس من ترم تابستونی نرم افزار ارائه نکرده بودن...اگه دانشگاهی میشناسید که ارائه میدم..منون میشم خبرم کنید و ادرس و سایت دانشگاه رو بهم بدید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)