چه روزهایی و چه ساعتی میده ؟
تکرارش کیه ؟
چه روزهایی و چه ساعتی میده ؟
تکرارش کیه ؟
روزهای زوج + جمعه
ساعت 19:45
تکرار 14:00
آخر ضد حاله که هر روز نمیده ! یکی نیست بگه امشبو چه کنیم : دی
فکر کنم ساعت 10:30 باشه ، کانال 3 ازین مسابقه باحالا میزاره![]()
ساعتش درسته ؟ 10:30 ؟
آره درسته .. مسابقه باحالیه! حتما ببینین!فکر کنم ساعت 10:30 باشه ، کانال 3 ازین مسابقه باحالا میزاره
واقعا اینقدر این سریال خنده داره؟با این که خودم همیشه این سریال رو میبینم ولی کلا برای یک مجموعه طنز خیلی خنده دار نیست.یعنی باید انتظار بکشی تا یه صحنه خنده دار ببینی.بعضی وقتها هم که مث دیشب اصلا خنده دار نیست.
حالا کی گفت سرتاسر خنده هست ! داستان و فیلم نامه ی مجدوب کننده ای داره که آدم مشتاق میشه هر شب اینو ببینه ..واقعا اینقدر این سریال خنده داره؟با این که خودم همیشه این سریال رو میبینم ولی کلا برای یک مجموعه طنز خیلی خنده دار نیست.یعنی باید انتظار بکشی تا یه صحنه خنده دار ببینی.بعضی وقتها هم که مث دیشب اصلا خنده دار نیست.
.........
مثل اینکه باید دست به دامان اونور آب شیم امشبرو : دیفکر کنم ساعت 10:30 باشه ، کانال 3 ازین مسابقه باحالا میزاره![]()
لازم نیست به طور دائم ما رو به خنده وادار کنه، همین که روند کلیش شاد و خوشاینده برام کافیه، حداقل مقایسه ش کن با سریالای شبانه دیگه مثل رستگاران که دائما رو اعصاب بودن...من توی مسافران هنرپیشه ای سراغ ندارم که مثلا اعصابمو خرد کنه یا لجمو دربیاره؛ البته اگه جواد رضویان به مجموعه اضافه نشه![]()
Last edited by H a m e e d; 01-10-2009 at 22:05.
به خاطر خیلی خنده دار بودنش این قدر مخاطب جذب نکرده به خاطر اینکه داستانش جدیده و یه نوع نوآوری محسوب میشه مخاطباش زیاد شده
همونطور که دوستان گفتن به خاطر خنده دار بودنش این همه مخاطب جمع نکرده ،این محبوبیت به خاطر رگه های اجتماعی و مشکلات جامعه هم که خیلی ماهرانه تو داستان جا داده شده هم میتونه باشه .
راستی خداییش رادش خیلی با استعداده .
سه تا رباتو بازی میکنه .
این 59 ام خیلی با حال بود ، یعنی از زمان دایناسورا رو زمین بوده؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)