اینجا هم از همون تیزهوشانیا هستن ها
اینجا هم از همون تیزهوشانیا هستن ها
من کل پیش دانشگاهیم روزی 3 ساعت بیشتر نخوندم 4 رقمی میشم...اگه 7 ساعت خونده بودم که 2 رقمی بودم!!!ساعت مطالعه یه چیز چرته که فقط بدرد گول زدن بچه ها میخورهكسي هدفش 4 رقمي باشه روزي 7 ساعتم بسه براش تو تابستون.
این پست تایید میشه:
موفق باشینگزینه 2 همش کشکه
اول که اشتباه کرده اینو گفت اگه خودتم میگی اشتباه میکنی
یعنی رتبه یک بره خودشو باید بکشه ؟
به دهها چیز بستگی داره
اولین چیز
منطقه تحصیلی
دوم استعداد
سوم اطمینان به نفس
چهارم درک خودت از درس
پنجم استادات
ششم تلاشتن
و ........
البته اینا به ترتیب نیستا
اونایی که واقعا با اطمینان و آرامش درس خونده باشن این اتفاق براشون نمی افتهحالا چه تیزهوشان چه شاهد چه عادی...اینش اصلا مهم نیست مهم بهره گیری کامل از همه ی امکانات ممکن، تلاش کافی در جهت درست و اعتماد به نفس و سرتر از همه ی اینا توکل و اعتماد به خداست...بقیه مسائل حاشیه هست
![]()
خوب من که باید تو تاپیک کنکور 91 شرکت کنم ولی چون وجود خارجی نداره هنوز همینجا هستم تا تجربم زیاد شه
من از سال اول دارم شروع میکنم به مطالعه برای کنکور ببینیم چی میشه
در ضمن من سمپاد (تیزهوشان) هستم . خواستم بتون بگم خیلی هم بچه های سمپاد فرقی ندارن با شما . درسته در هر مدرسه چند تایی نخبه هستن ولی بیشترشون شاگردایین که خیلی راحت میتونید با تلاش ازشون جلو بزنید .
موفق باشید
من میگم شماها که شب و روز اینجایین دارین پست میدین چرا نمیرین درس بخونین؟
نکنه همش زنگ تفریحتونه؟
به خدا بعد کنکور انقدررررررررر وقت اضافه هست که نمیدونین چیکارش کنین
مثل خود من.
از کنکور تا الان بیکارم
درس بخونید که ایشالا سال دیگه این موقع از تلاشتون خوشحال باشین و بیاین به بچه های کنکور 90 (!) مشاوره بدین.![]()
Last edited by Maziar_69; 17-07-2009 at 00:32.
میگم دوستان این bnmnb کیه ؟ چرا از من متشکره اصلا ؟![]()
حتما با قسمت آخر حرفات موافق بوده.
مثل من.
منم ازت متشکرم.![]()
درستش همینهبابا نترسین چه روزی 1 فصل چه روزی 10 فصل در اخر کسی برده که به خودش اطمینان داشته باشه و سر کنکور خودشو نبازه
درسته!
Last edited by timsar jackson; 06-07-2010 at 21:21.
راستش من توي شروع كردن مطالعه يه كتاب واسه كنكور يه خورده مشكل دارم و در واقع قدم اولش سخته مخصوصا اين كه اون درس رو قبلا چند بار خونده باشي يا اصلا حوصلشو نداشته باشي ولي وقتي شروع كردم ديگه نميتونم ولش كنم!
راستيG4me... نكنه ميخاي از تابستون امسال بخوني واسه ٩١ !!!!!!!!!!!بابا تا اونوقت كنكور حذفه.:.:.
اعتماد به نفس به این میگن . دمت گرم . آفرین
انشالله موفق بشی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)