امیر دیگه از این سایتا سراغ نداری
واسه آپلود عکس؟
رو هنوز نبستنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته تو اون پست بالا عکسی که گذاشته بودی رو با پر*کس ی گذاشتم دیده میشه!
منظورتون 88؟ امسال 60و40؟ خب اينكه واسه شهرستانيا بهتره جريان چيه؟
سلام من تازه با این سایت اشنا شدم میخاستم یه تخمین رتبه برام بزنید
ادبیات 90
عربی 88
دینی 90
زبان 85
ریاضی 89
فیزیک 93
شمی 96
به نظر من تک رقمیسلام من تازه با این سایت اشنا شدم میخاستم یه تخمین رتبه برام بزنید
ادبیات 90
عربی 88
دینی 90
زبان 85
ریاضی 89
فیزیک 93
شمی 96
خیلی خوب!!! تخمین میخوای چیکار هر چی بخوای قبولی دیگه
دروغ گویی که دیگه گفتن نداره.کیه که ندونه؟جناب john منظورم دروغگوییش بود که میگه اکه یه دونه زیر هزار پیدا شه به عنوان استیضاخ قبولش دارم
Last edited by John Doe; 19-07-2009 at 23:47.
ببینم رشته IT هم زیرشاخه کامپیوتر محسوب میشه؟برق؛مکانیک؛کامپیوتر؛صنایع ,عمران و معماری
----
راستی اهواز منطقه دو میشه دیگه؟
ممنون/![]()
بچه ها یه قراری بزارید که شب قبل اعلام نتایج یعنی 9 مرداد همه بیایم اینجا و با هم شاهد رتبه هامون باشیم...
من که اون شب تا صبح نمیخوابم چون با توجه به حرف های پارسال احتمالا نیمه شب میاد رو سایت نه صبح !!
سلام.یه مطلبی جالبی جایی دیدم گفتم بزارم شاید همه استفاده کنن ازش...
کنکور امسال هم برگزار شد و باز 1ونیم میلیون آدم سر کار رفتند و با کلی عذاب برای خیلی ها رفت که سال بعدش رو هم برگزار کنه طبق نظر کارشناسان طی 3 تا 4 سال اخیر کنکور ورود به دانشگاه به نحو عجیبی مفهومی و سخت شده به طوری که میانگین درصد دانش آموزان پایین اومده کنکور ریاضی امسال هم سختتر از همه ی سال ها برگزار شد و امسال تقریبا تمام درس ها سخت تر بود که به تبیین هرکدام از این درس ها می پردازم
1-ادبیات :سوال های ادبیات واقعا دشوار بود و سوال های قرابت معنایی به نحو وحشتناکی گیج کننده بود چون 4 گزینه خارج از کتاب بود و سوالات اعصاب خوردکنی بود 7 تا 8 سوال زبان فارسی هم حل نکنی به نفعته چون هم وقت گیره و هم بسیار سخت و هر کدوم برای خودش یه قاعده داره فقط 5 تا 6 تا از سوالات واژهگان و تاریخ ادبیات آسون تر بود
2-عربی:این درس هم امسال بدک نبود ولی به نسبت از بقیه با قاعده تر بود و حداقل آدم می فهمید درست زده یا نه ولی در کل به همه کنکوری های آینده توصیه می شه روی ترجمه حساب ویژه ای بزارن چون اگه ترجمه بدونین خیلی از مشکلات حله و حتی تو این چند سال سوال های قواعد رو باید خوب ترجمه بدونین مثلا در سال 87 توی تجربی در اون سوال های آخر یه سوال در مورد استثنا بود که که باید معنی کلمه (وصف به معنی تجویز کرد)رو خوب می دونستین که اگر می دونستین کل سوال حل می شد پس روی ترجمه حساب ویژه ای بزارین و برای حل سوال های ترجمه کنکور هم بهترین راه خوندون کارگاه های ترجمه و زدن تست فراوون هست کلا در مورد عربی یه نکته خیلی مهمه تا جایی که می تونین تست بزنین و زیاد قواعد رو خشک خشک نخونین بنده روز قبل از کنکور یه دوره 85 و و ده سه تا مجموعه عربی زدم وگرنه هر چی خونده بودم پرت شده بود و رفته بود
3-دین و زندگی:این درس تو این سال های اخیر خیلی سخت شده و حدود 60 درصد سوال ها مربوط به آیات می شه و اون سوال های از متن هم واقعا سخته سعی کنید در طول سال خوب بخونیدش ولی یه ماه آخر باید کامل بخونیدش چون اگه نخونید زحمت کل سالتون بر باد رفته مثل خود بنده که 2 هفته آخر به طرز وحشتناکی دوره کردم ولی باز هم خوب نتونستم جمش کنم امسال هم سوال ها از شانس من همونایی اومد که تو دو سه روز آخر خوندم پس نکته مهم در دینی دوره اون تو یه ماه آخره
4-زبان:این درس هم خیلی سخت بود امسال بعد از سی دوره کنکور از شانس من 2 تا متن اومد که هیچ کدوم رو نرسیدم بخونم و 40 درصد بیشتر نزدم سعی کنید لغت ها رو از اول سال به طرزوحشتناکی دوره کنید و سعی کنید از هیچ لغتی نگزرید حتی اونای وسط کتاب ولی آخرای سال حتما لغات آخر کتاب زبان پیش رو حتما دوره کنید چون از اونا خوب سوال می یاد در مورد کلوز هم هیچ توصیه ندارم چون مال کنکور کاما غیر استاندارده ولی بازم تا می تونید کار کنید
5-ریاضی:این درس به نظر من خیلی سخت بود ولی بعد از دیدن سوالا فهمیدم زیادم سخت نبوده ولی شرایط کنکور خیلی فرق می کنه در موردش بعدا بیشتر می نوسیم ولی اگه شما اگه بخواین 50 درصد هم بزنین برای هر سوال 3 دقیقه وقت دارین که خود این 50 هم خیلی خوبه من 30 درصد بیشتر نزدم
6-فیزیک: امسال فیزیک هم سخت بود و سوال های سختش زیاد بود مخصوصا یه چندتاخازن دینامیکش و کلا پیچیده بود و خوب مفهومی من 53 زدم و نکته مهم تو فیزیک تست فراوونه و هیچی مثل تست براش مهم نیست مخصوصا سال های پیش چون من حاضرم براتون آثبات کنم 85 درصد سوال ها با تسلط بر کنکور 10سال پیش قابل حله و به خوندن کتاب هیچ احتیاجی نیست اگه شما بتونین بر 10 سال پیش کاملا مسط باشین شک نکنین 85 درصد سوال ها رو یاد دارین اون 15 درصد بقیه هم به خوندن کتاب راحت حل می شه جالبه امسال یه تست دقیقا کپی سال 87 ریاضی بود (شمارش گر گایکر مولربرای آشکارسازی چه پرتویی هست؟)و یا سوالی که در مورد ماهواره بود اگر مال سال 86 رو بلد بودین اینو هم می زدین یعنی اونقدر تست ها رو تکرار کنید که بره تو مختون بنده این آخرا که تست جامع می زدم جواب سوال ها رو حفظ بودم یعنی 10 تا 15 بار اصلا زیاد نیست بنده جزوه فیزیک 3 رو تقریبا 20 بار کلا خوندم هیچی مثل فیزیک تست نمی خواد چون شما تو کنکور با دیدن تست باید سریع فرمولشو بنویسین تازه بازم وقت کم می یارین در ضمن زدن نست های مجموعه تجربی هم خیلی مهمه
6-شیمی: توی شیمی امسال سوالا خیلی مفهومی بود و دیگه مثل قبلا جمله های کتاب آبکی نیومده بود سوال های جدیدشم زیاد بود تو شیمی خوندن کتاب خیلی مهمه و مثال های کتاب همچنین باید جمله های کتاب رو عینن حفظ کنین در ضمن تشخیص دادن قسمت های مهم هم خیلی واجبه چون کلی تو وقت صرفه جویی می شه تست برای مسئله هاهم مهمه تازه تو شیمی یه فرمول مهم هست که می گه از قسمت سخت سوال آسون و از قسمت آسون سوال سخت تر می یاد مثلا فصل اسید و الکترو شیمی با وجود سختی سوال هاشون آسونه ولی فصل های آسون سوال هاشون سخت تره پس به خاطر سختی هیچ فصلی رو رها نکنید من 62 بیشتر نزدم ولی بازم خوش شانس بودم اون چیزایی که تو روزای آخر خوندم دقیقا اومد مثل یه سوال خفن که باید فرمول تجزیه آمونیم نیترات رو می دونستیم که من روز قبلش شانسکی خوندم در کل شیمی هم سخت بود و اصلا سوال آسون نداشت
در کل اگه سال های بعد کنکور دارین باید رنج و سختی فراوانی رو تحمل کنین و در حالی که تو اروپا تا 16 سالگی نمره رو حذف کردن ما باید در 18 سالگی عذاب کنکور رو بکشیم و این ترتیبی که پیش می ره تو سال های بعد بدتر هم می شه و اینکه می گن ما یه سال رو سوالاوقت گذاشتیم کشکه چون شما اگه 2 ساعت وقت بزارین نباید 1 دونه غلط پیدا شه پس بدونین همه موش آزمایشگاهی هستیم و باید ببینیم کدوم آزمایش نتیجه می ده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)