تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 89 اولاول ... 3171777879808182838485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 887

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Xbox 360 (فقط اینجا)

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام
    دوستان
    یه سوال
    من شنیده بودم که بعد از نصب LT3 رو دستگاه؛دیگه نمیشه بازی های قبلی رو بازی کرد!!!
    ولی من چند بازی سابق رو (مثلا Prison Break) رو تست کردم به راحتی اجرا شد !!!
    یه سری بازی های دیگه مثل GTA IV و ... اجرا میشن؛ولی یهو وسط بازی ارور Unable Disk میده (البته به این نکته اشاره کنم که بدجوری خط و خش داشتن این بازی هایی که ازش میپریدن بیرون)
    جریان چیه؟؟
    ما بالاخره با این LT3 میتونیم بازی های قدیمی رو بازی کنیم یا نه!؟؟
    salam
    بله میشه بازیهای قدیمیو اجرا کرد فقط بازیهاییکه زمان ال تی 2 خریده بودیو باید دوباره بخری تا اجرا بشن.فکر کنم از Gears 3 به بعد بود.(بازیهای xgd3 )

2. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام امیدوارم مشکلم اینجا حل بشه من میخوام وارد xbox live بشم کنسولمو jtag کردم آخرین آپدیت داشبورد رو نصب کردم ولی بازم وارد لایو نمیشه اگه بن شده باشم چطور آنبن کنم؟ ممنون
    در قسمت test network connection هر چی میزنم xbox live رو تایید نمیکنه پیغامی هم مبنی بر اینکه بن شدم نمیده
    Last edited by kingmor; 19-09-2013 at 10:38.

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام امیدوارم مشکلم اینجا حل بشه من میخوام وارد xbox live بشم کنسولمو jtag کردم آخرین آپدیت داشبورد رو نصب کردم ولی بازم وارد لایو نمیشه اگه بن شده باشم چطور آنبن کنم؟ ممنون
    در قسمت test network connection هر چی میزنم xbox live رو تایید نمیکنه پیغامی هم مبنی بر اینکه بن شدم نمیده
    jtag وقتی میکنی باید با live خداحافظی کنی شما نمیتونی انلاین بازی با کنسول jtag شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نه ... کسی که xbox تعمیر میکنه گفت کنسولی که ه-ک شده فقط در صورت jtag شدن میتونه وارد لایو بشه!!!

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

نه ... کسی که xbox تعمیر میکنه گفت کنسولی که ه-ک شده فقط در صورت jtag شدن میتونه وارد لایو بشه!!!
    ببخشیدا ولی طرف هیچی بلد نبوده همچین حرفی زده
    وقتی کنسولو jtag میکنی باید به لایو goodbye بگی

7. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    آقا منم همین مشکل کینکت و آواتار رو دارم. . .
    من با xeBuild_GUI_2.091 آپدیت کردم اما وقتی آپدیت کینکت و آواتار رو می ریزم دستگاه شناسایی نمی کنه
    من نه dashlaunch دارم نه FSD
    وقتی هم که وارد xex menu می شم تو قسمت دیوایس ها هارد کنسولم رو نشون نمی ده!! فقط "flash" و "usb0" رو نشون می ده.
    حالا چی می شه؟!

پروفشنال Xo0oX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفـهان

پيش فرض

دوستان -- همون jtag هست ؟
    xbox بهتره jtag باشه یا نه بهتره نباشه ؟؟
    من یه بدون jtag میخوام بخرم 4 گیگ مشکلی نداره با بازی ها ؟ یه هارد اکسترنال هم دارم 1 ترا . میتونم بازی بریزم تو هارد و بازی کنم ؟؟

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام یه ایکس باکس بگیرم
    یه جارو پیدا کردم تهران باهاش صحبت کردم میگه درایو لایتونه / کپی خوره / اورجینال
    منم ازش پرسیدم جی تگه ؟ ( J Tag ) گفت نه جی تگ نیست لایتونه من که نفهمیدم منظورش چی بود
    من فقط از چند نفر پرسیدم گفتن ایکس باکس با -- جی تگ بگیر که خیالت از بازی ها راحت میشه

میخواستم بپرسم فرق J Tag با این لایتون که میگه چیه ؟ راستی ازش پرسیدم اینی که شما میگید هارد میخوره و میتونم از رو هارد بازی کنم گفت آره مشکلی نداره
    من فکر می کردم فقط جی تگ اینکارو می کنه
    میتونید لطفا منو بطور کامل راهنمایی کنید تا من یه دستگاه خوب بگیرم راستش من هدفم این بود یه ایکس باکس 4 گیگ بگیرم با یه هارد 1 ترا اکسترنال

پیشاپیش ممنون

ویرایش : همین الان از یکی از دوستام شنیدم که می گفت -- لایتون ( LT ) که اون فروشنده بهم گفت هارد رو پشتیبانی می کنه اما برای جارای بازی بازم نیاز به دیسک بازی هست اما -- جی تگ ( J Tag ) نیازی به دیسک نداره و به راحتی میشه بازی هارو روی هارد ریخت و بازی کرد ولی بازم گفت که مطمئن نیست و بهتره از کسای که دیگه واردتر هستن بپرسم

بجای دوتا خط تیره کلمه ه/ک رو در نظر بگیرید
    Last edited by M A X I M U M; 21-09-2013 at 19:06.

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان من حدودِ ۱سال و نیمِ پیش یه Xbox 360 Slim 250 gig گرفتم و به جرات میتونم بگم شاید ۱۰ بار روشنش
    کردم،Lt3 هم هستش و میخواستم ببینم اگر بخوام بفروشم حدودا چند قیمت بدم؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

دوستان -- همون jtag هست ؟
    xbox بهتره jtag باشه یا نه بهتره نباشه ؟؟
    من یه بدون jtag میخوام بخرم 4 گیگ مشکلی نداره با بازی ها ؟ یه هارد اکسترنال هم دارم 1 ترا . میتونم بازی بریزم تو هارد و بازی کنم ؟؟
    مشکلی نداره،میتونید بازی ها رو بریزید تو هارد و از دستگاه Jtag شده اجرا کنید..........
    اما اجرا از روی دیسک و با درایو های LT بسیار راحت تر و کم دردسر تر هستش.............

سلام دوستان
    من میخوام یه ایکس باکس بگیرم
    یه جارو پیدا کردم تهران باهاش صحبت کردم میگه درایو لایتونه / کپی خوره / اورجینال
    منم ازش پرسیدم جی تگه ؟ ( J Tag ) گفت نه جی تگ نیست لایتونه من که نفهمیدم منظورش چی بود
    من فقط از چند نفر پرسیدم گفتن ایکس باکس با -- جی تگ بگیر که خیالت از بازی ها راحت میشه

میخواستم بپرسم فرق J Tag با این لایتون که میگه چیه ؟ راستی ازش پرسیدم اینی که شما میگید هارد میخوره و میتونم از رو هارد بازی کنم گفت آره مشکلی نداره
    من فکر می کردم فقط جی تگ اینکارو می کنه
    میتونید لطفا منو بطور کامل راهنمایی کنید تا من یه دستگاه خوب بگیرم راستش من هدفم این بود یه ایکس باکس 4 گیگ بگیرم با یه هارد 1 ترا اکسترنال

پیشاپیش ممنون

ویرایش : همین الان از یکی از دوستام شنیدم که می گفت -- لایتون ( LT ) که اون فروشنده بهم گفت هارد رو پشتیبانی می کنه اما برای جارای بازی بازم نیاز به دیسک بازی هست اما -- جی تگ ( J Tag ) نیازی به دیسک نداره و به راحتی میشه بازی هارو روی هارد ریخت و بازی کرد ولی بازم گفت که مطمئن نیست و بهتره از کسای که دیگه واردتر هستن بپرسم

بجای دوتا خط تیره کلمه ه/ک رو در نظر بگیرید
    اون دوستتون که توی ویرایش نوشتید کاملا درست گفتن...............
    سوال دیگه ای دارید بفرمائید................

دوستان من حدودِ ۱سال و نیمِ پیش یه Xbox 360 Slim 250 gig گرفتم و به جرات میتونم بگم شاید ۱۰ بار روشنش
    کردم،Lt3 هم هستش و میخواستم ببینم اگر بخوام بفروشم حدودا چند قیمت بدم؟
    بین 700 تا 750..................

13. 4 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •