تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 165 اولاول ... 317177787980818283848591131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1646

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    همه دوستان ati ای مثل خودم. درایور 10.4 مشکل رو حل کرد. اصلا از این رو به اون رو شد. فریم ریت اومد بالا در حد تیم ملی الان منی که با بازی مشکل داشتم حتی تو تنظیمات پایین دارم بازی رو بابالاترین گرافیک بازی میکنم. اما یه نکته بگم قبل از نصب. من از 7 استفاده می کنم . بعد از آپدیت درایور به 10.4 بازی به همه ریخت یعنی گرافیک بازی به هم ریخت. تصاویر در هم قاطی شد . خلاصه نمیشد بازی کرد. من اومدم یه بار دیگه بازی رو نصب کردم دیدم همون مشکل رو داره. گفتم بیام یه بار دیگه ویندوز بریزم حالا چرا چون همون گرافیک قاطی پاتی خیلی فریم ریتش نسبت به قبل بهتر شده بود. خوب ویندوز ریختم. بعد درایور 10.4 رو ریختم و بازی رو هم نصب کردم . محشر شده بود . اما دیگه از تصاویر اولیه خبری نبود. همون یوبی سافت و تام کلانسیس. فقط صداشون بود. و بعد اومد رو قسمتی که نوشته press any button . بعد رفتم تو منو دیدم که بازی رو باید از اول بازی کنم. حتی با ریختن سیو هام که کپی گرفته بودم هم درست نشد. متاسفانه خیلی از بازی رو هم رفته بودم. ولی حالا کیفیت خوب تصویر رو به از دست دادن سیو هام ترجیح دادم. اینم نکته ای برای کسایی که با فریم ریت بازی مشکل دارن.

2. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    همه دوستان ati ای مثل خودم. درایور 10.4 مشکل رو حل کرد. اصلا از این رو به اون رو شد. فریم ریت اومد بالا در حد تیم ملی الان منی که با بازی مشکل داشتم حتی تو تنظیمات پایین دارم بازی رو بابالاترین گرافیک بازی میکنم. اما یه نکته بگم قبل از نصب. من از 7 استفاده می کنم . بعد از آپدیت درایور به 10.4 بازی به همه ریخت یعنی گرافیک بازی به هم ریخت. تصاویر در هم قاطی شد . خلاصه نمیشد بازی کرد. من اومدم یه بار دیگه بازی رو نصب کردم دیدم همون مشکل رو داره. گفتم بیام یه بار دیگه ویندوز بریزم حالا چرا چون همون گرافیک قاطی پاتی خیلی فریم ریتش نسبت به قبل بهتر شده بود. خوب ویندوز ریختم. بعد درایور 10.4 رو ریختم و بازی رو هم نصب کردم . محشر شده بود . اما دیگه از تصاویر اولیه خبری نبود. همون یوبی سافت و تام کلانسیس. فقط صداشون بود. و بعد اومد رو قسمتی که نوشته press any button . بعد رفتم تو منو دیدم که بازی رو باید از اول بازی کنم. حتی با ریختن سیو هام که کپی گرفته بودم هم درست نشد. متاسفانه خیلی از بازی رو هم رفته بودم. ولی حالا کیفیت خوب تصویر رو به از دست دادن سیو هام ترجیح دادم. اینم نکته ای برای کسایی که با فریم ریت بازی مشکل دارن.
    شما مشکلتون چی بود؟! بازی کرش هم می شد؟ می شه در مورد به هم ریختن تصویر توضیح بدین؟! و مدل کارت گرافیکتون چیه؟
    در مورد نیومدن آرم اول یازی که گفتین ، یاد کرایسس افتادم که اون اوایل این مشکل رو داشتیم!

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

شما مشکلتون چی بود؟! بازی کرش هم می شد؟ می شه در مورد به هم ریختن تصویر توضیح بدین؟! و مدل کارت گرافیکتون چیه؟
    در مورد نیومدن آرم اول یازی که گفتین ، یاد کرایسس افتادم که اون اوایل این مشکل رو داشتیم!
    سلام
    بازی من اصلا کرش نداشت من تا اواسط بازی بدون مشکل رفته بودم. با تعویض ویندوز برای اپدیت درایور سیو هام پرید. تنها مشکل همینه. مدل کارت گرافیم 4670 ddr3 . ارم یوبی و تام کلانسیس که اول میومد حالا نمیاد فقط صدا هست و تصویر نداره. ولی منو میاد و راحت بازی اجرا میشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام!

بازي به نظر من فوق العاده بود (همچين از اين بازي انتقاد ميكردن دوستان كه من فكر كردم يه شكس بزگه اين بازي) ولي خداييش خيلي با اين بازي حال كردم حتي بيشتر از نسخه هاي قبلي كي ميگه مخفي كاري تو اين نسخه كم شده؟ به نظر من اون اشخاصي كه اين حرف را ميزنن كاملا در اشتباهن! چون بلد نيستند مخفي كاري كنند الكي ميان گير ميدن به اين بازي من همه ي مراحل را با مخفي كاري رفتم و فقط ميتونم اينو بگم كه بازي فوق العاده است گرافيكشم توپه!

6. این کاربر از E Z I O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال gigi_alex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

چند تا سوال اساسی:
    اول اینکه من بعد از مرحله ی شهربازی یه دفعه یه صحنه ای نشون داد که زنه سم و گروگان گرفته و اسلحه رو گذاشته پشت سرش
    میخواستم بدونم که دموش حذف شده یا اصلا اونجا دمو نداره؟برای شما هم همین طوریه؟
    دوم اینکه من قبل از اینکه این بازیو تهیه کنم چند تا دمو دیده بودم از نسخه ی x360 ش .تو نسخه ی کنسولش سم تو مرحله ی دوم آینه ی ماشینو
    میشکونه و یه تیکه از آیینه دستشه ولی تو نسخه ی pc کلا اون آینه رو جدا میکنه
    و سوم هم اینکه تو نسخه ی کنسولش سم دستش بریده بود ویک باند دورش پیچیده ولی تو pc اصلا باندی در کار نیست.برای شما هم اینطوریه؟؟؟
    اینم عکسش:

ماله من باند داره

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

شاید بعدا دستش زخم شه
    حالا به سوال اولم هم جواب بدی ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

شاید بعدا دستش زخم شه
    حالا به سوال اولم هم جواب بدی ممنون میشم

ماله من دمو نشون داد .
    آره آینه رو از جاش درآورد. نشکستش.
    Last edited by gigi_alex; 05-05-2010 at 16:55.

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

ماله من دمو نشون داد .
    آره آینه رو از جاش درآورد. نشکستش.
    میشه بگی چجوری زنه سم و گرفت آخه من دمو نداشتم
    اصلا بعد از شهر بازی چی شد اومد پیش زنه بعد زنه گرفتش؟tNX

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

میشه بگی چجوری زنه سم و گرفت آخه من دمو نداشتم
    اصلا بعد از شهر بازی چی شد اومد پیش زنه بعد زنه گرفتش؟tNX

بزار یه دور دیگه مرحله شهر بازی رو بازی کنم. هچیزو مینویسم.

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

شما مدل کارت گرافیکتون چی هست؟! منم بعد از 2 دققیه بازی کردن با 4850، با ایرور dont sent ز بازی پرت می شم بیرون!!
    بره من 4770 هست . پس کلا با Ati مشکل داره . همیشه خواستن موفقیت های Ati رو یه جوری خراب کنن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •