تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 192 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا راستی بد نیست مدل 4530 رو هم یه نگاه بهش بندازید تو اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    cpu:c2c-2mb cache-ram3gig-vga:256 geforce9100-14"-os:vista-2.5kg
    640000
    نظرتون چیه؟
    لپ تاپ من تازگي بلوتوث موبايلم رو نميشناسه.
    مدل گوشي: SE K810i مدل لپ تاپ : 5738z ويندوز XP 32 بيتي. گوشي نوكيا رو مشكل نداره. با گوشيهاي سوني اريكسون ظاهرا" مشكل داره. كسي ميدونه علت چيه؟
    ضمنا" رم گوشيم ميكرو اس دي است. چجوري بزارمش تو اسلات كارت ريدر لپ تاپ؟ آداپتور ميخواد؟ جهت داره؟؟
    لینك سایت فارسی ممنوع هست دوست عزیز

بلوتوثت رو با یك گوشی دیگه چك كن

رم میكرو خشاب داره
    بزن تو خشاب و بعد بزن تو كارت ریدر
    اگه غلط بزنی جا نمیره
    طوری طراحی شده كه با یك اسلات 5 مدل كارت می خونه

2. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bs31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حمید آقا واقعآ دستت درد نکنه خیلی ممنونم،این مشکل تاپ پد با عوض کردن درایور موس حل شد،پرش به میزان خیلی زیادی کم شده.

4. این کاربر از bs31 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

undgeround بازی 6 سال پیشه من اون موقع بازی می کردم . گرافیک چندانی نداره سیستم قوی برای اجرا نمی خواد.

فیفا 09 با تنظیمات فول اجرا کردی ؟ فیفا رو کامپیوتر نسخه ای هست که نسبت به کنسول 40 درصد گرافیک کمتر داره . و نسخه پایینی هست . اما اگه تونستی فول اجراش کنی با همه تنظیمات آخرین حد خیلی خوبه عالیه

گرافیک g 105 لپ تاپ zg گرافیک فوق العاده قوی هست من بین بازی هایی که تا به حال کردم تنها بازی که با تنظیمات متوسط تونستم بازی کنم کرایسیس بود که اونم سیستم های دسکتاپ یه تومنی هم نمی تونن آخرین حد گرافیک جزییات اجرا کنن .

کلا واس بازی های روز تا 1.5 سال دیگه به راحتی جواب میده با کیفیت خیلی خوب اگه عالی نگیم تا اون موقع ! .

کلا به نظر من منطقی ترین انتخاب بین ای نسری 5738zg هست با توجه به قیمت . این کار سازگار هم باس رم پایین اورده خواسته این مدل رو بیشتر بفروشه .فروش این مدل خیلی کمه تو بازار مغازه ها بزارند واس فروش بیشتر z گذاشتند
    درسته underground بازی قدیمی هست،اخه منم بازی دیگه ای نداشتم که روش تست کنم. فیفا 09 رو هم با رزولوشین ریز بازی کردم.
    اها راستی روش IGI2 رو هم نصب کردم و با گرافیک آخر یعنی همه چیز High بازی کردم توپپپپپپپپپپپ
    اما من اصولآ اهل بزی با PC هم نیستم فقط برای تستس گرافیک این لپ تاپ اینا رو نصب کردم.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا راستی بد نیست مدل 4530 رو هم یه نگاه بهش بندازید

cpu:c2c-2mb cache-ram3gig-vga:256 geforce9100-14"-os:vista-2.5kg
    640000
    نظرتون چیه؟
    این مدل هم مدل بسیار جالی هست من خودم قصد داشتم بین Z اینو بخیر اما ZG از این دوتا بهتره.
    تنها نقطه ضعف این مدل این هست که صفصحه LCD اش کیفیت اصلآ به جای سری 5738 نمیرسه. همین طور CPU هم بد نیست.

اما در کل اگه به سایت acer.com برید برای مدل 5738Z بهتر نوشته

• Blockbuster performance
    • Your portable theater features a high-def Acer CrystalBrite™ LCD with 16:9 aspect ratio -- perfect for viewing content created for the widescreen. The quick response time presents moving images seamlessly, immersing you in heart-pumping action scenes. 3rd Generation Dolby®-optimized surround sound system booms energizing audio, while the optional Blu-ray Disc™ drive spins high-def music and movie effects with true-to-master precision. A large hard drive offers plenty of storage for your downloads and media files, while DDR3 memory speeds up multitasking and a 5-in-1 card reader makes file sharing easy.

اینم از 4530

• Mobile Performance
    • Built to empower, the new Aspire 4530 is the perfect mobile entertainment tool. The beautifully designed 14” chassis is light enough to carry it with you wherever you go while the combination of the latest AMD Turion™ 64 X2 dual-core mobile processors, up to 4GB of system memory and ample storage space will easily fulfill all your everyday computing needs.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من ديشب رفتم با CPU-Z چك كردم. لپ تاپ من (5738z) هم متاسفانه DDR2 است.
    خدا باعث و بانيش رو لعنت كنه. نميدونم چرا ما ايراني ها اينقدر دزد پروريم...
    تاريخ ساخت لپ تاپ رو هم برج 7 سال 2009 زده. يعني مال 2 ماه پيشه. پس ميشه نتيجه گرفت تازگي ها شروع به اين دزدي كرده اند.
    دوستان لطفا" كمي مرا دلداري دهيد. بين DDR3 و DDR2 چقدر تفاوت هست؟ تو سرعت موثره يا تو ارتقاء سيستم يا ...
    البته بيشتر كار من خانگي (نهايتا" آفيس و ويژوال بيسيك و فتوشاپ و...) هست و تا حالا مشكلي نبوده.
    ضمنا" چند تا كليپ فول HD از اينترنت گرفته بودم و باهاش ديدم اصلا" پرش نداشت و گير هم نكرد (فريم فريم نشد) و خيلي عالي نشون داد. با صداي دالبي. و معركه بود. چند تا هم BBC داشتم اونها رو هم عالي نشون ميده. (1080p) . در صورتيكه همينها رو قبلا" با دسكتاپ هاي قوي هم اصلا" نتونسته بود باز كنه و يا يك فريم پخش كرده بود و بعدش گير كرده بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا این قضیه هارد اکسترنال مجانی موقع خرید رو کسی اطلاع دقیق نداره؟
    من برای یکی از دوستان میخوام یکی بخرم ولی نمیدونم این هارده واقعیت داشت یانه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-soltani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Kordestan

پيش فرض

آیا با این وضع میشه این 4736 یا 5738 زد رو با رم ddr3 پیدا کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مگر اينكه از مغازه هايي بخري كه خريد قبلي داشتن و تاريخ ساخت لپ تاپ مال اوايل امسال باشه. يا اينكه بري از شهرستان خريد كني. جديدها كه همگي DDR2 از كار درآمده اند!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یه دو هفته پیش 5738ظبا باس 10666 رو تو شهرستان خریدم اما قیمتش یه خورده بالا بود حدود 620 تومن با باس 667 بود 600تومن.
    یه سوال داشتم میخواستم بدونم cpuاین مدل رو میشه اورکلاک کرد؟تا چه حد؟و با چه نرم افزاری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یه دو هفته پیش 5738 با باس1066 رو تو شهرستان خریدم اما قیمتش یه خورده بالا بود حدود 620 تومن با باس 667 بود 600تومن.
    یه سوال داشتم میخواستم بدونم cpuاین مدل رو میشه اورکلاک کرد؟تا چه حد؟و با چه نرم افزاری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •