دوستان هیچکی نمیدونه سیو این بازی کجاست ؟!
.
این سیوی که دوستمون گذاشتن رو همه جا کپی کردم !!! اما بازم تو بازی فقط میشد از مرحله 1 شروع کرد !
دوستان هیچکی نمیدونه سیو این بازی کجاست ؟!
.
این سیوی که دوستمون گذاشتن رو همه جا کپی کردم !!! اما بازم تو بازی فقط میشد از مرحله 1 شروع کرد !
ای امون از دست تو...
C:\Program Files\Ubisoft\Techland\Call of Juarez - Bound in Blood\CoJ2\Out\save
من نسب کردم اینم مسیر سیوی که بدستش اوردم.
حالا چند تا راه داری بری ببینی اینه یه نه..
اگه با این مسیرو پیدا نکردی ..
پیشنهاد دارم تا از اول دوباره تا اونجا بری کمی مونده به اونجا تنظیمات گرافیکیتو بیاری پایین حتی روزلیشنو
مطمئنن کرش نمیخوره و رد میشی بعد یه کوچولو مدت سیوش کن دوباره تنظیماتو ببر بالا.
اگه باز درست نشد برو از بیرون یدونه نسخه سالمشو بخر تمام.
دیگه از این بیشتر راه نداره ...
دمت گرم ! دوباره نصب کردی ؟!بابا مرام
.
مشکل اینجاست که همون اولین صحنه از این بازیه که new game رو میزنم !! اونجا که روی هم اسلحه کشیدن بعد از چند ثانیه که داره از نمای پشت این یارو رو نشون میده یهو گیر میکنه و میپره از بازی بیرون !!
.
یعنی هیچ سیوی نمیشه !!! سیوی که دادیو هر جا میتونستم و شک داشتم کپی کردم اما باز نشد ! از جمله این مسیری که گفتید ... بعدش دقیقا یه همچین مسیری تو Documents هم هستش
.
چند شب واسادم این دانلود شه . اما نتوستم 1 دقیقه هم گیم پلی بازیو تجربه کنم !!
.
اما هنوز امید دارم و یه ضرب تو نت دنبال سیو - یا حتی ترینر یا چیت کد !!از بازی هستم تا راهی پیدا شه که از مرحله 2 بازی کنم
.
به هر حال ممنونم ازت - راستی حالا که نصب کردی بگو ببینم حجم بازی بعد از نصب چقده برا تو ؟!![]()
سیو کامل بازیو گیر اوردم !! باید کلا فولدر out رو کپی میکردم تو محل نصب بازی !!!
.
خلاصه انتخاب مرحله اومد . چاپتر 2 رو انتخاب کردم و بعد از کمی راه رفتن تو بازی یه جا که از اون بالا یهو یکی میدوهه داره میاد سمتمون . یهو دوباره بازی پرید بیرون
.
گفتم بزارم چاپتر 3 . بازم بعد از کمی نشون دادن ویدو پرید بیرون !!
.
چاپتر 4 گذاشتم . بعد از چند ثانیه فک زدن و اهنگ زدنپرید بیرون
.
چشه این ؟! کلا بازی خرابه نه ؟!
.
ما که بیخیال شدیم
مشکل از بازیته شایدم کرکت خرابه ما که دو بار بازی رو تموم کردیم این مشکلات رو ندیدیم
کرکی از بازی پیدا نکردم !! و حتی وقتی که پچ 1.1 رو نصب کردم . هم دقیقا همون قسمت ها میپرید بیرون !
.
دیگه بیخیال این بازی شدن !!حیف اون چند شب که واسادم این دانلود شه
![]()
اقا ما یه گیر کوچک تو این بازی دارم
اون جکسونو چه طوری میشه در کلبه ای که اتیش گرفته نجات داد؟
سلام
لطفا لینک دانلود مستقیم این بازی رو قرار بدین .
برنامه تورنت رو نصب کن امیدورارم نحوه کار کردن باهاش رو بلد باشی البته خیلی ساده اس چیز پیچیده ای نیست این بهترین تورنتی هست که برای CoJ : Bib وجود داره
این هم دسکریپشن این تورنت خوب بخون seed تورنت هم خوبه می تونی راحت دانلود کنی خودشم هم که ریپ شده اس و فقط 3.71 گیگ حجمشهCall Of Juarez Bound In Blood Razor1911 MAXSPEED
Razor 1911 proudly presents:
Call of Juarez: Bound in Blood
(C) UbiSoft
Date: 2009-06-30 Game Type : Shooter
Size: 1 DVD Protection: none
Game Notes
THE OLD WEST, 1864. In order to save their family, the McCall brothers will
kill anyone who stands between them and the legendary Gold of Juarez.
But when the allure of women and money tests their bond as brothers, will
the blood they share prove to be thicker
Install Notes
1. Mount or Burn image
2.Install
3. Have Fun
Razor 1911 Greetings
با سلام به دوستان عزیز
خواهشمندم اگر کسی سیو کاملی از بازی call of juarez bound in blood دارد قرار بده . هرچی تو اینترنت دگشتم چیزی پیدا نکردم . ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)