تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 100 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 994

نام تاپيک: مباحث در مورد خرید شارژ همراه اول

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

پس همون عمده بخریم با 100یا 200تومن سود بهتره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه عابر بانکا میدن نباید صداشو دربیارین چون خیلی دست زیاد میشه ما که از دفتر خودمون میگیریم روزی 100 تا خداروشکر راضی هستیم از همه دوستان هم به خاطر اظهاراتشون و دید بازشون تشکر میکنم به امید روزی که خودمون پنج شش نفری یه اپراتور بزنیم روی همراه اولو کم کنیم خودمون شارژ تولید کنیم و شارژ 100 تومنی بدیم بازار با سیمکارت رایگان روی سخنم با آقای vahsha میباشد دوست من خودتو اذیت نکن اگه من مثل تو روزی 10000 مشتری داشته باشم روی هرکدوم 100 تومن سود کنیم میشه یک میلیون و من دیگه اینورا پیدام نمیشد البته به دوستان سرمیزدم شما هم بهتره همین کارو بکنی

پروفشنال Hamed-Beckham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

اگه عابر بانکا میدن نباید صداشو دربیارین چون خیلی دست زیاد میشه ما که از دفتر خودمون میگیریم روزی 100 تا خداروشکر راضی هستیم از همه دوستان هم به خاطر اظهاراتشون و دید بازشون تشکر میکنم به امید روزی که خودمون پنج شش نفری یه اپراتور بزنیم روی همراه اولو کم کنیم خودمون شارژ تولید کنیم و شارژ 100 تومنی بدیم بازار با سیمکارت رایگان روی سخنم با آقای vahsha میباشد دوست من خودتو اذیت نکن اگه من مثل تو روزی 10000 مشتری داشته باشم روی هرکدوم 100 تومن سود کنیم میشه یک میلیون و من دیگه اینورا پیدام نمیشد البته به دوستان سرمیزدم شما هم بهتره همین کارو بکنی
    ای بابا شما خون خودتو کثیف نکن !
    ایشون بن شدن !
    چند تا از پست های بد منم پاک شد که کار خوبی کردند !! خودمم خجالت کشیدم بعدا !
    من برم ببینم می تونم باز کارت شارژ از این بانک ملی بکشم بیرون !! دیشب همین موقع خریدم !

** ویرایش : راستی یادم رفت بگم ! امروز صورت حسابمو نگاه کردم ! 66000 تا کارت شارژ از همراه اول گرفتم کلا !
    Last edited by Hamed-Beckham; 09-11-2009 at 18:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ایشون بن شدن !
    من برم ببینم می تونم باز کارت شارژ از این بانک ملی بکشم بیرون !! دیشب همین موقع خریدم !

** ویرایش : راستی یادم رفت بگم ! امروز صورت حسابمو نگاه کردم ! 66000 تا کارت شارژ از همراه اول گرفتم کلا !
    ماشالله به این زور و بازو نوش جونت حاجی

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

ماشالله به این زور و بازو نوش جونت حاجی
    البته اینم باز یادم رفت بگم !! دو تا از دوستانم هم از کارت من می گرفتن و سودش نصف نصف بود !!
    تقریبا کل زنجان رو ما تامین می کردیم ! ولی نشد حالمون رو گرفتند !! الهی ذلیل بشن ! حالا من هیچ ! اون دوست های بیکار ما باز یه سودی در میاوردن !! الان دیگه کاملا بیکار شدن و دارن موزاییک های خیابون هارو میشمارن !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

البته اینم باز یادم رفت بگم !! دو تا از دوستانم هم از کارت من می گرفتن و سودش نصف نصف بود !!
    تقریبا کل زنجان رو ما تامین می کردیم ! ولی نشد حالمون رو گرفتند !! الهی ذلیل بشن ! حالا من هیچ ! اون دوست های بیکار ما باز یه سودی در میاوردن !! الان دیگه کاملا بیکار شدن و دارن موزاییک های خیابون هارو میشمارن !!
    من که دارم از دفترمون میگیرم نمیدونی چقدر راحته عین آب خوردن راحت نه دردسری نه چیزی البته بعضی وقتا میخوره ولی پس میده اکثرا با ایمیل ردیف میشه من که خیلی راضیم فقط سهمیه شون کمه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

من که دارم از دفترمون میگیرم نمیدونی چقدر راحته عین آب خوردن راحت نه دردسری نه چیزی البته بعضی وقتا میخوره ولی پس میده اکثرا با ایمیل ردیف میشه من که خیلی راضیم فقط سهمیه شون کمه
    میشه بیشتر توضیح بدی ؟ دفتر چی دارین ؟ خدمات ارتباطی ؟؟؟
    شماره رمز میده یا مثل سایت شارژ می کنه ؟؟؟

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

خوش به حالتون saeed004 دفتر داره hamedbeckhamپوز داره وatm حداقل شارژ و با قیمت مناسب می خرید من که 2400میخرم میفروشم 2500تازه باور کنید توشهر درپیت ما با نزدیک 200هزارجمعیت همه تو کف مونده که من از کجا گیر میارم حتی عاملین توزیع شارژ بابا من دیگه کی هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ایشون بن شدن !

داش حامد چی شد تونستی بگیری؟ ساعت چند؟؟ از شعبه مرکزی یا نه؟؟

ویرایش : ساعت هشت و نیم شب رفتم بانک ملی سر کوچمون با کارت ملی هم بودم اما گفت با مبلغ تعیین شده امکانپذیر نمیباشد!!
    Last edited by imanf64; 09-11-2009 at 21:42.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

خوش به حالتون saeed004 دفتر داره hamedbeckhamپوز داره وatm حداقل شارژ و با قیمت مناسب می خرید من که 2400میخرم میفروشم 2500تازه باور کنید توشهر درپیت ما با نزدیک 200هزارجمعیت همه تو کف مونده که من از کجا گیر میارم حتی عاملین توزیع شارژ بابا من دیگه کی هستم
    ای بابا داداش ناراحت نشو ! شما فقط دعا کن این سهمیه بانک پارسیان زیاد شه ! من خودم بهت کارت میدم .
    داش حامد چی شد تونستی بگیری؟ ساعت چند؟؟ از شعبه مرکزی یا نه؟؟

ویرایش : ساعت هشت و نیم شب رفتم بانک ملی سر کوچمون با کارت ملی هم بودم اما گفت با مبلغ تعیین شده امکانپذیر نمیباشد!!
    دیشب ساعت 19 اینا بود . داشتم میرفتم خونه . شانسی گفتم یه تستی بزنم . یهو دیدم داد !! شماره رمز داد کلی حال کردم . نشستم پای دستگاه و هر چی تو حسابم پول بود خریدم !! امشب همون موقع رفتم نداد !! نمی دونم موضوع چیه . نه بابا شعبه مرکزی نبود . از چند تا همکار ها پرسیدم . اونا هم گفتن که بعضی موقع ها میده . نگو همشون می دونستند و به ما نمی گفتند . به خدا خیلی بدبختیم . خودمون یه چیزی می دونیم زود به همه میگیم ولی هر کی هر چی می دونه صداشو در نمیاره .

11. این کاربر از Hamed-Beckham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •