بابا ايول خيلي باحالي چي چي لعنت به ذاتشون مگه بدشون مياد اين ورزشگاه ها رو بذارن اونا از خداشونه حتي ورزشگاه آزادي رو هم توي بازي ايجاد كنن مشكل جواز ساخت هست عزيز دل. بايد لايسنس بگيرن
بابا ايول خيلي باحالي چي چي لعنت به ذاتشون مگه بدشون مياد اين ورزشگاه ها رو بذارن اونا از خداشونه حتي ورزشگاه آزادي رو هم توي بازي ايجاد كنن مشكل جواز ساخت هست عزيز دل. بايد لايسنس بگيرن
ویکی پدیا منبع معتبری نیست.خود سازنده ها این خبرو تایید کردن؟؟تو ویکی پدیا نوشته آنفیلد رو هم بعد ومبلی لیسانس کردن
آی لعنت به ذاتشون اگه الدترافورد رو لیسانس نکنن
لعنت به ذات پلیدشون !
الدترافورد بعد ومبلی بهترین استادیوم انگلیسه
کی اطلاعات بازی رو اعلام می کنن ؟
دوست من اگه شما به عکسی که از مسی و تورس هست توجه کنی آرم باشگاه انگلیسی لیورپول رو میتونی ببینی اونجا ........پس ورزشگاه آنفیلد 100 درصد تو بازی هستش
از اولترافورد خبری ندارم ..........
قضیه این 360 درجه چیه؟
من که هر چی فکر کردم نفهمیدم یعنی چی؟
خب بگیرن دیگه
بی وجود بازی چرا در میارن چند ساله آخه
یا امتیاز باشگاه ها رو نمی خرن یا ...
فیفا امتیاز لیگ 2 انگلیس هم می خره بعد اینا نمی تونن ؟
من فیفا باز نیستم ولی جدا هز هیجان که مال pes زیاده ! حواشی , اطلاعات و جزابیت بازی فیفا از هر نظر بهتره
گذارشگر , تماشاگرا , صدای تماشاگرا , سیستم چیدن , حواشی بازی و ...
اگه اینا به pes اضافه بشه خیلی عالیه
دیرتر آدم خسته میشه
راستی یه پیشنهادی بکنم به همه
دوستان یه لیگ رو با دوست یا ... شروع کنید تو 2009
واقعا سخت و باحال میشه
احتیاج به استراتژی و تفکر دارید برای قهرمانی و پیروزی تو مسابقات
psm3 و wenb باهم همکاری میکنند تا جدیدتزرین اخبار و اطلاعات از بازی را بدست آورند .
اینم عکس مجله فرانسوی psm3
![]()
Last edited by google_boy07; 04-07-2009 at 08:29.
کونامی فقط وعده میده ولی به قولش عمل نمیکنه ....
هنوز یادم نرفته قبل از pes2009 چیا میگفت![]()
دوست من اصلا ساکر 9 با 10 از هیچ نظر قابل قیاس نیست .......
شما متاسفانه از ائل در جریان اخبار کونامی نبودی......
امسال کونامی داره بشدت کار میکنه چون مجبوره تا از فیفا عقب نمونه ......
امیدوارم در نسخه ی جدید اسم تیم ها درست شه و مثلا LONDON FC بشه چلسی و اسم بازیکنای ایرانم درست شه.این نکته همیشه ضعف PES بوده و بلعکس در فیفا همیشه به این نکته توجه می شه.
دوست من این نکته نیست ........!؟
بزار بهت بگم مگه کونامی دوست نداره این اسم باشگاه هارو درست بنویسه و نشان اون باشگاه رو درست بذاره .............این براش چقدر کار داره !
از خداشه این مشکلات نباشه اما خدا خودش درست کنه این مشکل لیسانس رو برای کونامی ......
دوستان چند روزیه این لیسانسها فکر منو مشغول کرده
چرا فیفا اینهمه لیگ داشته باشه و کونامی نه ......منظورم اینه که فیفا تحت حمایت فدراسیون جهانی فوتبال باشه و کونامی نه اگه فیفا یک بازیه مگر کونامی هم بازی نیست !؟
فیفا فک میکنم 30 تا لیگ داشته باشه و هر سال داره به تعداد لیگهاش اضافه میکنه ...........
کونامی باید بره به فیفا بگه اگه به فیفا لیسانس کیلویی میدی چرا به ما ندی !؟![]()
Last edited by google_boy07; 04-07-2009 at 12:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)