ممنون عزیز
فقط لینکی نداری از این ؟ من سرچ کردم چیز به خصوصی پیدا نکردم اصلا کلا طرز اضافه کردن تلفظ با صداهای مختلف به بابیلون چیه ؟![]()
ممنون عزیز
فقط لینکی نداری از این ؟ من سرچ کردم چیز به خصوصی پیدا نکردم اصلا کلا طرز اضافه کردن تلفظ با صداهای مختلف به بابیلون چیه ؟![]()
خواهش می کنم دوست من
من از طریق MS CLEAR TYPE فعالش می کنم یه خورده فعال کردن روبات MICHAEL سخته ، صبر و حوصله می خواد ولی به فعال کردنش می ارزه تلفظ خوبی داره.
موفق باشی دوست من![]()
ببخشیدمن وقتی بازی میکنم کنترل و راست کلیک با هم میزنم از بازی خارج میشم این حالت اعصاب منو خراب کرده !
هم بابیلونو میخوام هم این مشکلشو نمیدونم چجوری حل کنم !
سلام
به بخش Configuration برو و در سربرگ Activation روی Change کلیک کنید و دکمه ی ترکیبی انتخابی خودتو برای باز شدن بابیلون فشار بده و پنجره رو Close کن. مطابق عکس :
موفق باشید![]()
سلام
من نمیتونم گلاسری ها بابیلون رو دانلود کنم.برای نمونه این لیتک دیکشنری ویکیپدیاست که دانلود نمیشه
حتی دیکشنری های فارسی رو هم نمی تونم دانلود کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از بابیلون 8 استفاده میکنم
من بابیلون 9 رو دانلود کردم.
ولی صدایی که کلمه ها رو تلفظ میکنه یه صدای مردونه و خیلی نامفهوم شده!
چجوری می تونم صدای تلفظی رو مثل ورزن قبل کنم که یه صدای زنونه و واضحی بود؟
شما اون بالا از منیو ، CONFIGURATION رو بزن و بعد به تب MISCELLANEOUS برو و تو قسمت آخر (SAY IT SETTINGS) قسمت VOICE رو انتخاب کن و صدای زنونه رو انتخاب کن در ضمن می تونی سرعتش رو هم با SPEED کم و زیاد کنی که واضح تر بشه.
موفق باشی![]()
توی اون قسمت رفتم
ولی دو گزینه بود فقط یکی English و یکی هم More Languages
روی more languages که کلیک کردم هدایت شدم به این صفحه وب که خرید امن به صورت انلاین بود و از صدا توش خبری نبود!
جایی نیست که صداهای مختلف بشه دانلود کرد و به بابیلون اضافه کرد؟
کسی تونسته گلاسری ها رو دانلود کنه؟
سلام دوستان
نمیدونم چرا چند وقتیه تو این نرم افزار بابیلون وقتی فارسی تایپ میکنم برای این که معادل انگلیسشو پیدا کنم ، زبان فارسی بصورت مربع هایی به شکل زیر نوشته میشه !!! لطفا دوستان راهنماییم کنند تا این مشکلمو برطرف کنم .
خیلی ممنون و موفق و پیروز باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)