تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 81 از 352 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

4 دقیقه مقایسه i8910 HD با M8910 PIXON12 از Eldar Murtazin :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مخلصیم .

2. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

دوست عزیز شما هم بهتره یکم منطقی تر باشین.
    دوستمون نینجا تو این انجمن این همه عکس توپ و ریویو خوب از گوشیها میزاره بعدا شما میایی به کارش ایراد میگیری.شما خودت تا بحال چند تا عکس از محیط گوشیت گذاشته ای یا چند تا مقایسه خودت انجام داده ای؟؟؟فقط برمیداری عکسهای gsmarena یا سایتهای دیگه رو تو کلوپ کپی میکنی و میگی این بهترینه.
    یادمه تو کلوپ اکسپریا هم امثالی مثل شما دوستمون مهران رو که اونم ریویو های خوب و عکسهای جالبی میگذاشت رو باعث شدند که دیگه به فروم نیاد.
    وقتی نینجا گفت باطری i8510 مشکل داره من گفتم آخه چطور ممکنه که یه گوشی که 1200 میلی آمپر باطریش هست بیاد تو باطری بلنگه.ولی وقتی دو هفته با این گوشی کار کردم دیدم واقعا سامسونگ گند زده و باطری i8510 مشکل داره.و اونجا بود که دونستم نینجا دقیقترین حرفو زده.
    تو موبایلستان هم اکثرا از باطری i8510 ناراضی هستند برعکس شما میایی میگی نه آقا باطریش مشکلی نداره و... .
    تو مشاوره خرید گوشی تو عنوان تاپیک مینویسن n95 8gb یا n96 :
    شما میایی میگی که i8510 از همه بهتره.
    یا مینویسن :مشاوره برای خرید گوشی 100 تومنی :
    شما میگی روی پولتون 320 تومن هم بزارید i8510 بگیرین.
    همه پستهای شما ختم میشه به برتری i8510.
    شما خودتون تا بحال شده که اصلا از معایب i8510 بگین؟؟؟
    فکر کنم اونی که بیشترین تعصب رو واسه یه گوشی داره خود شما هستید که اینهمه از i8510 تعریف میکنی.
    بله جناب نینجا خیلی زحمت میکشن من فقط گفتم انتظار نداشته باشید از امنیا اچ دی به اندازه ان97 تعریف کنه چون ته قلبش از سامسونگ بدش میاد ما مخلص نینجا جانم هستیم

آقا مهران هم نکات خیلی دقیقیو میگفت ولی فقط x1 داشت الان ببین آریان جان که هم امنیا داره و هم x1 و واقعاً هیچ تعصبی نداره بازم نکات دقیقیو میگه ولی هیچ کس حرفشو قبول نداره و ممکنه اینم مثل مهران دیگه به فروم نیاد

چه کسایی میگن باتری i8510 بده : کسایی که فقط گوشیرو دیدن...کسایی که فقط شنیدن...کسایی که داشتن ولی اصلاً باهاش ور نرفتن تا ببینن مشکلش حل میشه یا نه و اصلاً آپدیت نکردن...بعضیها که همش از بدی سامسونگ میگن(ava uk ) و خود شما

چه کسایی میگن باتریش خوبه : کسایی که دارن...کسایی که اپدیت کردن... کسایی که نکاتی رو که گفتیم انجام دادن

شما اصلاً آپدیت کردی ببینی درست میشه ؟

شما فقط شنیدی باتریش بده ما الان 5 ماهه این گوشیرو داریم و میدونیم چجوریه
    نینجا جان داشت ولی اصلاً با گوشیش ور نرفت تا یه راهی پیدا کنه

تو موبایلستان طرف میگه 8510 داره و تو نور افتاب اصلاً خوب نیست در حالی که تو نور افتاب هیچ مشکلی نداره...

دقیقاً یکی از همون کسایی که بین ان95 و ان96 مونده بود arankhan بود که الان 8510 خریده ازش بپرسید راضیه یا نه

یه نفر دیگه هم بود اقای yazdankhah اول یه 8510 خرید و با 200 تومن ضرر فروخت فقط به خاطر ضعیف بودن باتری همون موقع خیلیا ریختن که اره این گوشی باتریش بده ولی بعد یه 8510 دیگه خرید و الان میگه هفته ای 2 بار گوشیشو شارژ میکنه ولی هیچ کس از شماها نیومد نظری بده پس لطفاً...

شما یه پست از من بیار که گفته باشم 320 تومن بزار رو پولت...

نتیجه همه این حرفا اینه که وقتی طرفدارای نوکیا کم میارن عیب بیخود رو گوشی های سامسونگ میزارن

4. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

حسن جان اتفاقاً من خوشحالم که طرفداران نوکیا میان گیر میدن این نشون میده سامسونگ چقدر در یه مدت کوتاه پیشرفت داشته که الان سرگوشیهاش اینقدر بحثهای جالب میشه .

من داداشم INNOV8 داره خوشبختانه نه آپدیت کرده نه کار خاصی انجام داده ولی گوشیش هر 4 روز یکبار شارژ میکنه .

خودم F480 دارم و هر 5 روز یکبار و گاهی 7 روز یکبار شارژ میکنم .

یه ضرب المثل شنیدی ؟ میگه گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه وی وی

مخلصیم .

6. 4 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اگه واقعا اونی که شما میگی من اونطوری گفتم از دوستان خواهش میکنم تو موبایلستان به این قسمتها یه سری بزنند و نگاه کنند ببینند که من راست میگم یا شما!!!! من اتفاقا از ال سی دی i8510 بیشتر تعریف کرده ام تا ان 95 فقط موقع فروش گوشی اونجا گفتم که مهمترین دلیلی که باعث شد بفروشمش باطری ضعیفش بود.
    اینم مدرک:
    کد:
    کد:
    خوب بحث میرسه به قسمت دوربین:
    تو همین کلوپ مقایسه دقیقی از دوربین n95 8gb و i8510 گذاشته ام و میتونی بری ببینی که آیا من از دوربین n95 8gb تعریف کرده ام یا دوربین i8510!!!!
    من عکسها رو آپلود کرده ام و حتی نگفته ام که کدوم بهتره و دوستان در این مورد نظر داده اند.
    اگه هم خواستی اونم میتونم لینکشو برات در بیارم.
    والا من نمیدونم شما این حرفا رو از کجا در میارین.
    اکسپریا رو هم که وقتی گرفتم اوایل نقاط قوتش رو گفتم و بعدا یکی از دوستان که گفته بود از معایبش هم بگید اولین نفر خودم بودم که به برخی معایبش اشاره کردم متاسفانه حجم صفحات تو کلوپ اکسپریا بالا رفته ولی اگه بگردی میبینی که همون اوایل به نقاط ضعفش هم اشاره کرده ام.در مورد n97 هم مطمئن باش به معایبش هم اشاره خواهم کرد.
    در مورد i8510 هم خود دوستان میدونن از اولین کسانی بودم که تو همین فروم این گوشی رو خریدم و به باطری ضعیفش هم اشاره کردم.
    تو همین موبایلستان حسن جان برو نگاه کن چند نفر از باطری i8510 راضی هستند؟؟؟
    کی میگه تاچ n97 ضعیفه؟؟؟
    آقا اصلا بیا یه قرار بزاریم البته اگه تو تهران هستی من n97 رو بیارم نگاه کن ببین تاچش واقعا خوبه یا بد.
    خوب اگه بخواهی تاچ n97 رو با آیفون یا i8910 مقایسه کنی که ضعیف هست ولی در حد خودش تاچش کمترین درصد خطا رو داره.
    فقط یه مثال بزنم:
    همین تو وبگردی اگه با n97 کار کنی میبینی که تاچش بهترین عملکرد رو داره با کمترین درصد خطا و ....
    در مورد تاچ i8910 هم این دیگه تابلویه دیگه باید جلوی آیفون و آیپاد زانو بزنه.حسن جان این که دیگه گفتن نداره.
    اتفاقا از طرفدارهای نوکیا و سونی اریکسون اینجا هستند که از این گوشی تعریف کرده اند ولی خوب باید اینو قبول کرد که باطری خوب تو وسایل پرتابل حرف اولو میزنه و کسی که اینهمه پول میده واسه این دستگاه ازش انتظار هم داره که باطریش خوب باشه.
    موفق باشید.

من گفتم فکر کنم شما بودی که اون پسترو دادی
    پس قبول داری که ال سی دیش بهتره..یه نفر تو موبایلستان گفته بود که چمیدونم ال سی دیش ضعیفتره و... که من فکر کردم شما بودی (شرمنده) حالا اگه شد پیداش میکنم

ببین الان هنوز 8910 نرسیده دستت میگی تاچش باید زانو بزنه قبول کن ته قلبت از سامسونگ بدت میاد دیگه

بیخیال
    منتظر معایب ان97 هستیم !

حالا لطفاً وقتی 8910 رسید دستت اگه باتریش بد بود سریع نفروشش یکم باهاش ور برو آپدیت کن ببین چی میشه

8. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام بر همه دوستان عزیز.
    به نظر من دعوا تو انجمن بخاطر تعصب واسه برندی فایده نداره و فقط باعث میشه دوستیمون به همدیگر بخوره.
    به هر حال از همه دوستان عزیز و بخصوص sogol6561(رضا) و حسن جان خواهش میکنم بحث رو همین جا تموم کنند.
    راستی حسن جان گوشی هم رسید دستم تا دقایقی دیگر عکسهاش آپلود میشه.
    قربان شما.

10. 8 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نینجا جان آپدیت یادت نره . هم سرعت گوشی بیشتر میشه هم صدای فیلمبرداریش .

کلا یه ریویو پرملات بذار تا روی این Eldar و GSMArena کم بشه .

مخلصیم .

12. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

سلام من خودم n78 دارم اما بدون تعصب میگم 8910 یه شاهکاره .
    شما به جی اس ام آرینا زیاد توجه نکنید تو سایت my-symbain.com یه مقایسه تخصصی بین 8910 و 97 گذاشته که به طور تخصصی به معماری پردازنده ها. جی پی اس . و باتری و دوربین گذاشته
    از نظر سخت افزاری که 8910 دو سرو گردن بالاتر از 97 هست به علاوه GPS این گوشی هم قوی تر از 97 هست
    من فکر کنم سامسونگ همیشه بهترین ال سی دی ها رو برای موبایل میزده
    همچین باتریش هم حداقل یه روز و نیم دوم میاره

14. 2 کاربر از amir_dre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نینجا جان آپدیت یادت نره . هم سرعت گوشی بیشتر میشه هم صدای فیلمبرداریش .
    امیر بی خیال بابا سونی اریکسون 1 روزه آپدیت نمی کنن حالا نینجا بیاد 8910 نگرفته آپدیت کنه:د ی !!!!!!!!

نینجا جون هر چند که میدونم کارت درسته و استادی ولی 2 تا مسئله تو این 8910 میتونه آزاردهنده باشه یکی باطری و اون یکی هم تایپ
    اگه در رابطه با این مسائل بیشتر توضیح بدی عالی میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    البته یه چیزی در مورد این i8910 بگم که قرار بود برام نسخه 16گیگ بیارن ولی 8 گیگشو اوردن منم لازم دونستم یه رم 16 گیگ براش بگیرم.
    توضیح اینکه رم 16 گیگ رو روش اشانتیون نمیدن.

عکسهایی از این ابر قدرت که واقعا هم ابر قدرته.

دوستان باطری شارژ بشه میام خدمتتون.
    فعلا.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اقا دمت گرم
    حالا که بحث شارژ شد اول از همه بگو چقدر طول میکشه شارژ بشه ؟
    بعد اگه میشه با شارژر ان97 شارژش کن ببین زودتر شارژ میشه یا نه

شارژرش چند میلی آمپره ؟
    شارژر ان97 چند میلی آمپره ؟

یه سوال متفرقه : از اون شارژرای اشانتیون ان97 تو بازار گیر نمیاد ؟
    Last edited by hasanmotori; 18-07-2009 at 13:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •