ال سی دی هست یا ال ای دی ؟
ال سی دی هست یا ال ای دی ؟
ال سي دي هست
با سلام
میخاستم بدونم میشه روی fw550f ویندوز64x 7 ultimate نصب کنم (ویندوز خودش7 64x home premium هست)
منظورم این هست که از نظر درایوری به مشکل بر نمیخورم
آیا اصلا درایورها برای هر ورژنی از ویندوز 7 با هم فرق داره و یا همه یکی هست (راستی آیا درایور برای 64 و 32 هم فرق میکنه یا نه؟)
من اگه ویندوز 7 32 بیتی نصب کنم مشکلی به وجود نمیاد؟ (چون کارخانه ای 64 بیت هست) اصلا فرق 32 با 64 چیه؟
ممنون میشم کمک کنید
Last edited by ayaz1364; 10-01-2010 at 00:15.
خوب شما مشکلی با نصب ویندوز ULTIMATE نخواهید داشت
برای درایور هم می تونید به سایت ساپورت سونی مراجعه کنید.
به نظرم ویندوز رو عوض نکنید چون نیازی به این کار نخواهید داشت و تفاوت زیادی بین ultimate va hpme p وجود نداره.
در ضمن برای چه می خواهید 32 بیتی نصب کنید؟؟؟؟؟؟؟ دلیلی برای این کار وجود نداره.
در کل برای سیستم ها با پردازنده قدیمی و همچنین حافظه ی کم ، و برای نرم افزار ها و برخی درایور ها نسخه 32 بیتی تصب میشه.
برای شما که نوت ب.کی جدید دارید و رم بالا... نصب ویندوز 32بیتی کار غیر عاقلانه ایست.
تفاوت اصلی در این دو نسخه ،:
the 32 or 64 bit architecture refers to the memory address length that can be referenced by the processor. This also has an impact on the maximum amount of memory that can be utilised, which is 4GB for a 32 bit CPU (but in reality the maximum accessible ram is closer to 3.4 GB due to other hardware allocations).
Last edited by biostar; 10-01-2010 at 00:23.
در قسمت مشاوره و راهنمایی خرید لپتاپ بیان کنید.
ممنون از توضیحات کامل شما
راستش میخام از شر این نرم افزار های بیخودی که با ویندوز هست خلاص بشم چون نمیتونم از روی دی وی دی ریکاوری فقط ویندوز رو نصب کنم
راستی آیا درایورهای ارائه شده برای نسخه 64 و یا 32 فرقی میکنه ؟ (چون کارخانه ای 64 هست درایوهایی رو که تو سایت سونی گذاشتن 64 هست یا به 32 هم میخوره)
Last edited by ayaz1364; 10-01-2010 at 00:51.
نرم افزارا رو که می تونین از اینجا پاک کنین:
control panel<programs and features
درایور ها هم اگه دانلود کردین و مشکل داشت یه سری به اینجا بزنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم همين مشكل را دارم...البته روي لپ تاب من ويندوز ويستاي 64 بيتي هست...اما روش نوشته كه قابل آپگريد به 7 تا 2010-1-31 ...حالا نميدونم به سايت سوني براي آپگريد مراجعه كنم يا خودم با يه ويندوز سون قفل شكسته اينكار را انجام دهم؟
با سلام
من یه وایو fw-550 f دارم امروز که ویندوزش رو عوض کردم هر کاری میکنم گرافیکش نصب نمیشه (هرچی از رو دی وی دی نصب میکنم نصب نمیشه)
دو تا گزینه دیگه رو هم نمیشناسه (تو عکس مشخص کردم)
تو سایت سونی که میرم هم مدل گرافیک لب تابم رو اشتباه نوشته (مدل گرافیک تو عکس مشخص شده)
در ضمن دکمه های کم و زیاد کردن صدا و نور هم هرچی درایوراش رو از رو دی وی دی ریکاوری نصب میکنم کار نمیکنه
ویندوز اصلی خودش 7 home premium 64x هست که من هم همون رو نصب کردم
میشه راهنمایی کنید که چی کار کنم تا این مشکل حل بشه؟
![]()
سلام
دوستان ، از لپ تاپ های شما ایا صدای بسیار ریزی از هاردش وقتی در حال کار هستش هارد ، شنیده میشه؟
مخصوصا CW ! ?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)