به نام خدا
سلام به همه
دوستان من این بازی تازه گرفتم ونصب کردم با مشکل برخورد کردم
وسط بازی بعضی وقت ها قفل می کنه گاهی اوقات هم وقتی صفجه لود میاد که بر یه ماموریت دیگه این جا هم قفل می کنه
کسی میدونه مشکل چیه
به نام خدا
سلام به همه
دوستان من این بازی تازه گرفتم ونصب کردم با مشکل برخورد کردم
وسط بازی بعضی وقت ها قفل می کنه گاهی اوقات هم وقتی صفجه لود میاد که بر یه ماموریت دیگه این جا هم قفل می کنه
کسی میدونه مشکل چیه
سلام دوستان...دو هفته ای نبودم...
از خیلی چیزا عقب افتادم
اخرین اپدیتی که برای بازی اومده کدومه؟
اگه ÷یدا کردی به منم بگو برا منم این طور میشه دفعه قبل سیستم رو ری استارت کردم به اینترنت هم وصل نشدم رد شد منم بعضی موقع ها سر لودینگ گیر می کنم
سلام نه هیچی فعلا که خبری نیست
راستی من یه حدسی می زنم:
واسه لو نرفتن داستان گذاشتم توی اسپویلر
محتوای مخفی: کاراکتر
دقیقا یکی از حدس های که من زدم ...
باید به راکستار تبریک گفت ... واقعا داستان بازی رو کامل و روشن کرد خیلی جذاب شده واقعا باید بهش بابت این خط
داستانی قوی و شخصیت پردازی حرفه ایش تبریک گفت...
خیلی خوب ربط داده داستان ها رو بهم
سلام . به نظر من ولی استفاده نمیشه . چون راک استار نشون داده که همیشه کارکترهاش از صفر شروع میکنن مثل جوونهای ایرانی. ولی اگر بخواد از اون استفاده کنه میشه یه بچه مایه دار .
اون قسمتی که باید با دستیار میکائیل به فروشگاه چیز بریم
اونجا اون سه نفر رو باید بکشیم ؟ یا نه چون جوزف رو میکشم اون دو تا فرار میکنن !
دقیقا باید چکار کنیم ؟
دقیقا کجا و کدوم مرحله؟ یه عکس هم اگر بذاری خوب میشه
دوستان من واسه بازی کرک رازور ریختم اما وارد بازی که میشم 2تا play داره که هرکدوم روکه میزنم و بازی لودینگش تموم میشه ارور Dont send میاره و از بازی خارج میشه باید چیکار کنم قبلا هم پرسیدم کسی بهم محل نگذاشت..........
سلام اینجا تاپیک EFLC هست و منظور شما GTA IV هست که مربوط به تاپیک زیره :
ولی خب جوابتو میدم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جلوی اولی (از سمت راست) فقط تفنگو نگه می داری بعد اون حرف میزنه . بعد که بازی علامت قرمز روی وسطی میزنه نباید بکشیش باید یه تیر تو پاش خالی کنی بعد سومی هم کاری نمی خواد بکنی دیمیتری خوش باحاش صحبت میکنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)