اگه یکم بیشتر دقت میکردی میدیدی که زیر دکمه Space میکروفون هم نداره![]()
اگه یکم بیشتر دقت میکردی میدیدی که زیر دکمه Space میکروفون هم نداره![]()
دیگه بیخیال دیگه...
دوستان به نظره شما ان97 میتونه گوشی ای باشه که در اینده هم حرف هایی برای گفتن داشته باشه؟اخه سیستم عاملش تاز وارده و به زودی گوشی های زیادی با این سیستم عامل معرفی میشن.
به نظره شما با خرید ان97 پشیمون نمیشم؟
همچنین کیبردش چه طوره؟ خوبه؟ در مورد کشابی بودنش نظرتون چیه؟ گوشیه محکمیه؟
سلام
خوبی؟
الان فقط دو تا سیستم عامل ورژن 5 وجود داره
5800
n97
که n97 خیلی بهتره
کیبوردش هم حروفش مثل کامپیوتره
من خودم میخوام بگیرم
آخر شهریور
دوستان یه سوال
آخرین ورژن فریمور n97 چنده؟
ممنون
و آیا به نظر شما گوشی رو هک کنم یا نه؟(وقتی گرفتم؟)
آخرین فریمور 12 هست که تو ماه بعدی میلادی فریمور 20 میاد که کلی تغییرات توش داره..
شاد باشی![]()
Last edited by Legend; 08-09-2009 at 19:21.
ممنون از جوابتون
فقط به نظر شما هک کنم گوشی جدید رو که میگیرم؟
شما بذار گرفتی هکش هم میکنیم واست!!!
آخریش 12 هست،احتمالا اشتباه نوشتی یونس جون.همین دیروز با خود گوشی آپ کردم(670 کیلو بایت!) سرعتش یه کوچولو بهتر شده،باگ های اینترفیسش رو هم گرفتن،مثل موقعی که قفل میشد که قفله هیچ وقت نمیومد،یا وقتی "پیام رسانی!" رو باز میکردی صفحه عوض نمیشد.
داشتم فکر میکردم 97 تمام چیزایی که با 95 پزشونو میدادم از دم گذاشته در کوزه،مثل بلندگو هاش و چیپ ست گرافیکش.ولی من باهاش راحت ترم و بیشتر حال میکنم!بعد نشستم فکر کردم،دیدم با 95 فقط به این و اون داشتم پز میدادم.وگرنه مگه چند درصد استفاده ای که از گوشی میشه صرف بازی 3 بعدی میشه که چیپ ست داشته باشه یا نه؟به این نتیجه رسیدم که آدم موقع گوشی گرفتن واقعا عوض کلاس باید کارآیی گوشیو در نظر بگیره.مثلا من الآن با 97 راحت PDF میخونم،ولی با 95 نمیتونستم این کارو بکنم چون هم صفحش کوچیک بود هم سرعتش پایین تر بود.
از اعماق جان و دل شما را میخوانم ای فرزندان(!) به اینکه میخواین گوشی بگیرین فکر کنین باهاش واقعا چی کار میخواین بکنین.
بله
همون طوري كه قبلا خبرش رو داده بودم
اين آپ ديت بزودي منتشر ميشه
و نوكيا خيلي روش كار كرده
از مشخصات اين آپ ديت :
Usability Improvement
New Experiences
- Kinetic Scrolling: Allowing kinetic scrolling in the menu, contacts, and other applications with long lists
- More Space: The new memory allocation brings around 20-30MB more space for applications and themes
- Visually enhanced Music Player and Photo Menu
- Improved accessibility to Symbols and Numbers: Holding a key for 1 seconds will activate the alternative character, no need to press the blue key first
These are just some of the highlights of the new 2.0 Firmware for the Nokia N97
- New Homescreen Widgets: CNN, MySpace, ESPN, Elle and more have now been added
- Newer Version of Ovi Maps: More features and a new service menu
- Voice UI Improvements: Support for Voice over IP
اگه عكس باز نميشه براي يه سري از دوستان دليلش اينه
متاسفانه فليكر مسدود شده
ولي عكسش مطلب خاصي نداره
چرا پشیمون میشی شدید.میدونی چرا؟ چون 600تومن(شایدم بیشتر) پول میدی.اونوقت میزاریش کنار beat dj سامسونگ که 300تومنه.بعدش کیفیت صفحه گوشی خودت رو میبینی گریت میگیره که چرا اینجوریه!
اما اینکه حرف واسه گفتن داشته باشه شک نکن که داره.97 جز گوشیهای پرفروش و موفق نوکیا هستش.همونطور که n95هنوز هم میرن طرفش و هنوز هم حرف برای گفتن داره 97 هم همینطوره و به این آسونی ها از دور رقابت خارج نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)