آقا سلام به همه!
نمی دونم که از کجا شروع کنم. بس که دلم خونه
.gif)
ساکن شهرک گلستانم و 28 اردیبیهشت از صبانت یک ماهه 128 گرفتم. روزگاری برای خودم با سرعت سلطنت می کردم. یک مگ اول 120تا میداد. وب پیچ که باز میکردی انگار داری رو لوکال کار میکنی. بعد ما گفتیم که خوبه 128 3ماه بگیریم. اوضاع همیونجوری خوب بود تا اواخر مرداد. روزگارمون سیاه بود. میگفتند چون داریم پهنای باند اضاف میکنیم اینجوریه. سرعت دانلود بیتی بود. 600بیت فوقش 2 کیلو. بازم زدیم تو کار دیال آپ. تا اینکه بعد از یم کاه و نیم خیر سرشون درست شد. اما مثل قبل نبود. زمانی درست شد که من باید تمدید می کردم. اقا سرتون رو درد نیارم.
از 28 همین برج از صبانت اینترنت 1مگ گرفتم 3 ماهه 15 گیگ 88 تومان. اما چه یک مگی؟ سرعتم نهایتش که اوج خلوتی باشه 25-30 کیلو هست. از سایت ماکروسافت دانلود میکنم که میگم. وقتی می خواد دانلود بشه 10 ثانیه اول رو 200بایت هست بعد شروع به دانلود میشه. این یعنی اینکه پیچ هم دیر باز میکنه. گفتند عیب از مودمته رفتم از خود شرکت یکی گرفتم آوردم نشد. گفتند تلفن اضاف داری! رفتم تمام تلفن ها رو از پریز کشیدم اما نشد که نشد. زنگ میزنم تهران میگن به من چه. میرم ملاصدرا کاوش رایانه میگن عجیبه! من موندم و این دل صاحب مرده
.gif)
اینا رو نوشتم بلکه دلم کمی آروم بشه