این برنامه مال s60v3 هست و این احتمال میرفت که با تاچ 5800 مشکل داشته باشه مثل گارمین ولی نداشت و به راحتی اجرا شد. فقط مشکلش اینه که نقشه رو نمی تونی مرور کنی فقط جایی که خودت هستی رو نشون میده.
این برنامه مال s60v3 هست و این احتمال میرفت که با تاچ 5800 مشکل داشته باشه مثل گارمین ولی نداشت و به راحتی اجرا شد. فقط مشکلش اینه که نقشه رو نمی تونی مرور کنی فقط جایی که خودت هستی رو نشون میده.
من این برنامه رو 2 هفته پیش نصب کردماین برنامه مال s60v3 هست و این احتمال میرفت که با تاچ 5800 مشکل داشته باشه مثل گارمین ولی نداشت و به راحتی اجرا شد. فقط مشکلش اینه که نقشه رو نمی تونی مرور کنی فقط جایی که خودت هستی رو نشون میده.
خوب چرا نیومدی بگی که نصب کردی؟ کسی چه می دونست که نصب میشه؟ می گفتی تا ما هم انقدر خودمونو درگیر گارمین نکنیم.
مهدی جان گارمین رو تست کردم منتها باگ داره بعضی وقتها کانکت نمیشه بعضی وقتها هم گوشی هنگ میکنه!
اما اسمارت کام کامل و خیلی راحت کار کرد!
سلام دوستان
از کجا بفهمم ورژن گوشیم چنده؟؟
من تازه گرفتم گوشیم رو. واقعا گوشی جالبیه.
مشکلی که دارم اینه گوشیم حروف فارسی نداره. عربی داره. ولی خوب نمی تونم فارسی کامل بنویسم.
ممنون می شم اگه کمکم کنید بگید واسه این که فارسی هم داشته باشه باید چیکار کنم؟؟
شرمنده فکر کردم شما میدونینخوب چرا نیومدی بگی که نصب کردی؟ کسی چه می دونست که نصب میشه؟ می گفتی تا ما هم انقدر خودمونو درگیر گارمین نکنیم.
چند صفحه قبل رو نگاه کنی جواب سوالاتو میگیریاز کجا بفهمم ورژن گوشیم چنده؟؟
من تازه گرفتم گوشیم رو. واقعا گوشی جالبیه.
مشکلی که دارم اینه گوشیم حروف فارسی نداره. عربی داره. ولی خوب نمی تونم فارسی کامل بنویسم.
ممنون می شم اگه کمکم کنید بگید واسه این که فارسی هم داشته باشه باید چیکار کنم؟؟
من شنیدم گوشی هایی که منوی فارسی دارن زیاد هنگ میکنن درسته؟
یا اینکه هنگ گوشی ربطی به فارسی بودن نداره
اگه جواب بدین ممنون میشم
من جواب خاصی نگرفتم.
یه نفر فقط تو یه جمله جواب داده بود که من متوجه نشدم.
اگه بتونید توضیح بدید کهچیکار کنم ممنون میشم و خدا خیرتون بده.![]()
آقا خدایی نمیشه کل این صفحات رو خوند ، تونستید gps اش رو راه بندازین؟ درست حسابی کار میکنه ؟
شهاب جون راه افتاده اما نه با برنامه مخصوص خودش بلکه با برنامه ورژن 3 درنتیجه یه سری امکانات رو از دست میدیم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)