جدیدترین کی های محصولات کسپرسکی Kaspersky New Key / 29 April
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
جدیدترین کی های محصولات کسپرسکی Kaspersky New Key / 29 April
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
سلام
activation code كسپرسكي 2010 رو كسي نداره؟
نسخه 2010 نسخه بتا داره و براي نسخه هاي بتا عموما سريالي منتشر نميشه.شما ميتونيد گزينه بتاي محصول را فعال كنيد.از سريالهاي نسخه 8 ميتوان در نسخه 2010 نيز استفاده كرد.
کرک های این آنتی ویروس را در این بخش دانلود کنید
پسورد فایل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kaspersky New Keys (1 May 2009)
© Milad Zahraei Exclusive
(پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dreamland; 05-05-2009 at 20:20.
با وجود کی لزومی نداره از کرک استفاده کرد
به دردسرش ...
میلاد جان الان کلید ها رو دانلود کردم
جواب داد
اون سایته دیگه کلید نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان عزیزم خواهش میکنم کاری هست که از دستم بر میاد لطفا برای تشکر کردن روی دکمه تشکر کلیک کنید
مجید عزیز در چند پست قبل گفتند که فعلا امکانش نیست
سلام.
امروز وقتی سیستم رو روشن کردم دیدم کسپر پیغام داد invalid key و در صفحه license زده بود unknow error.
این سریال 100 روزه ای بود که حدودا 2 ماه پیش از جناب همیلتون دریافت کرده بود و 40 50 روز ازش باقی مونده بود.
دوباره سریال رو به صورت آنلاین وارد کردم و هنگام چک کردن سریال این پیغام رو داد.
بعد یکی از این سریال های 100 روزه که جدیدا آقای همیلتون آموزش دادن رو وارد کردم. سریال رو پذیرفت ولی بعد از وارد کردن ایمیل و شهر و کشور باز همین پیغام بالایی رو داد. دوباره همین سریال رو وارد کردم. این بار شهر و ایمیل نپرسید و همون ابتدا این پیغام بالایی رو داد.
گفتم شاید دلیلش استفاده از ایمیل تکراری برای سریال های متفاوت باشه. چون من همون ایمیلی که 2 ماه پیش برای اون سریال داده بودم 2 هفته پیش برای سریال دیگه ای رو یه سیستم دیگه هنگام رجیستر استفاده کردم. این سریال جدیده رو هم با همین ایمیل رجیستر کردم که دفعه دوم دیگه اصلا ایمیل نپرسید و ارور رو داد.
ولی باز یه سریال جدید دیگه رو با یه ایمیل جدید تست کردم. ولی باز همون ارور بالایی رو داد.
دلیلش چی میتونه باشه؟ میخوام یه بار کسپر رو آن اینستال کنم و دوباره نصب کنم ببینم چی میشه.
پیمان جان این ارور اکتیو سازی گاها رخ میده و راه حلش اینه که بعدا مجددا اقدام به اکتیو سازی کنید
اما اگه مشکل پابرجا باشه یعنی مشکلی برای کلید مزبور بوجود اومده یا اینکه اون کلید محدود شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)