با پورش از همگی
وقت نیست که صفحات قبل رو بخونم
میشه بگید چرا این بازی سیو نداره ؟ هر روز از اول میرم و میام
راهی نداره ؟
با پورش از همگی
وقت نیست که صفحات قبل رو بخونم
میشه بگید چرا این بازی سیو نداره ؟ هر روز از اول میرم و میام
راهی نداره ؟
سیو داره. شما ابتدا باید games for windows live رو نصب کنید و بعد در بازی کلید home کیبورد رو بزنید و بعد اکانت آفلاین بسازید.
یک سوال هارلی رو از کجا گیر بیارم ؟
بعدش چجوری از اینا استفاده کنم :
یک فایل نصب داره و کرک و ... انگار خودش یک سی دی بازیه ... ، نریزیم سیوامون بپره ...!!! ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها دوباره گير افتادم :((
بعد از اون قسمتي كه بتمن يه سلاح جديد ميگيره كه شبيه قرقره هست ! ما ميريم پيشه يه زنه كه گل و گياهيه ! و وقتي دمو رو
نشون ميده چند تا ديوانه رو ميكشم ! حالا به سمت در خورجي ميرم اما همون زن گل و گياهيه ! سر راهمو با شاخو برگ پر ميكنه و در
عوض زيرش دريچه باز ميشه من ميرم توش و يه ديوار هست ولي بتمن نميتونه طنابشو پرت كنه بهش چيكار كنم ؟
لطفا زود تر بگيد !(عجب بازي فكري هستا !!)
اگه درست متوجه شده باشم کجا رو میگی...
باید روبروی در خروجی که با گیاه مسدود شده بری...اونجا یه سکو یا مجسمه یا همچین چیزی هست.ازش برو بالا و بعد از اونجا از اون قرقره استفاده کن...از بالای شاخه رد میشه و میری بیرون.
انکه دوستان گفتند فیلمها سانسور شده ، راسته ؟ واقعا باید اون فایلها رو دستکاری کنیم ؟
آره تو نسخه های دزدی اینطوریه!!
بیخیال دستکاری چیه دیگه؟
من فقط گفتم چندتا فایل رو Rename کنید تا پخش بشن، کار سختی که نیست.
درضمن جزیی نگری رو حال میکنید؟
سلام
من یه جا گیر کردم نمیدم اشکال از بازیه یا باید یه کاره دیگه بکنم .... بعد از اون ماموریته که بتمن باید سه تا پمپو که وصله به Venom از کار بندازه رسیدم به وسط حال درای پشت بسته میشه بعدش باید یه مشت مجرمو بکشی اونارو که میکشم
از اون راهی که یکی از هیولاها باز کرده میرم میرسم به دوتا دیوار با طناب هردوتارو شکستم ولی از اون بالاییه نمیره بالا هرچی f و میزنم از طناب استفاده نمیکنه حالا باید چیکار کنم
ممنون
ببین اگه با اون قرقره هم نرفت دیگه شرمنده!باید بیخیال شی...کرک درست حسابی بریز و از اول![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)