متاسفانه برای من خطا میده
من از 7 استفاده میکنم
متاسفانه برای من خطا میده
من از 7 استفاده میکنم
نمی دونم به هر حال کرک معتبر بود.
اگه خواستی نسخه 2010 نصب کنی لینک زیر + تریال ریستر 100 درصد کارمیکنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه بتا norton
Norton Internet Security 2011 beta
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حذف نورتن ، نکته خاصی داره یا مثل یه برنامه عادی هست ؟
میخوام نورتن رو پاک کنم یه آنتی ویروس دیگه نصب کنم
مشکلی وجود نداره.شما میتونید نورتون رو Uninstall کنید و یه آنتی ویروس دیگه نصب کنید.
از Norton Removal Tool هم میتونید استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام میخواستم یه راهنمایی کوچیکم کنین من زیاد تو اینترنت میرم از nod32 استفاده میکنم ول راضی نیستم حالا میخوام کوچ کنم به norton حالا از norton internet secutity استفاده کنم یاSymantec Endpoint Protection و میخواستم ببینم قیمت کدوم بیشتره
سلام.
من از قیمتها خبر ندارم.اما اگر کابر خانگی هستید توصیه میشه از Norton Internet Security استفاده کنید.
به نظره من از norton internet security 2010 رو نصب کنید و از ترایال ریست استفاده کنید. در بی آزاری دقیقا مثله نوده.
من از symantec endpoint protection 12 استفاده میکنم و از اونجایی که یه جورایی مربوط به norton میشه گفتم سوالمو اینجا مطرح کنم تا شاید فرجی حاصل بشه!
ممکنه راهنمایی ام کنید که این محصول آپدیتهاشو کجا نگهداری میکنه تا از اونه بک آپ بگیرم و موقع نصب مجدد ویندوز از اونها استفاده کنم؟!
خیلی ممنون
اگه کسی جواب نداد باید خودت پیداش کنی. همه اپدیت توی پروگرم دیتا هستند. درایو ویندوز و ... اونجا از سیف مد بیا و فولدر های نورتون رو چک کن اونهایی که تابلو هستند و باید حجم اپدیت اندازه باشند رو تست کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)