نسخه K-Lite Mega Codec Pack 9.4.0 رو هم نصب کردم ولی نشد با نرم افزار های vlc و potplayer هم پخش نمیشه.
البته ناگفته نماند که فقط یه فیلم با فرمت mkv دارم که نشون نمیده فیلم دیگه ندارم که امتحان کنم.
نسخه K-Lite Mega Codec Pack 9.4.0 رو هم نصب کردم ولی نشد با نرم افزار های vlc و potplayer هم پخش نمیشه.
البته ناگفته نماند که فقط یه فیلم با فرمت mkv دارم که نشون نمیده فیلم دیگه ندارم که امتحان کنم.
با این اوصاف بنظرم فیلمت مشکل داره!
ممنونم دوست خوب من احتمالاً بايد همين طور باشه.
ســـلام
بهترین تنظیمات صدا برای این برنامه چیه ؟
من موقع پخش با لب تاپ اصلا صدای خوبی رو اخساس نمیکنم. : |
دوستان ... سایت رسمی انگلیسی km به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورژن 3.4 رو برا دانلود گذاشته ، کسی امتحانش کرده ببینه چجوره ؟
من نسخه ی Portable رو دانلود کردم و مشکلی نداره.هرچند که من استفاده ی زیادی ازش نمیکنم.با تنظیمات خودم فعلا مشکلی نداشته
موفق باشید
از تاپیک فیلمشناسی
آقا این km player من خراب شده وقتی که میخوام عکس بگیرم میگه impossible to work at superspeed mode. نمیدونم سوپراسپید چی کار میکنه ولی روشن نیست. اما این پیام رو میده همش
فعلا بعدی رو یه نفر بذاره!
با آلت و prtsc تونستم
ولی برای روش ctrl+E اون ارور هنوز پابرجاست
اون کارم کردم فایده نداشت
راهنمایی لطفا
سلام . تیک اینجا رو ببین برداشته شده یا نه :
General -> Playback -> Work Priority Tab -> turn OFF SuperSpeed Mode
و اینکه از آخرین نسخه km استفاده کن . یه جا خوندم که یه باگ هست توی ورژن 2 (فکر کنم )
اینجا رو هم یه نگاه بنداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by مصطفی; 20-11-2012 at 07:58.
من یه مشکلی تو پخش آهنگ دارم
مثلا تو یه فولدر که چند تا آهنگه اولیو که اجرا میکنه خودش نمیره بعدی.
مثلاً اگه 5 تا آهنگ باشه مینویسه 1/1.
البته تو بعضی موارد هم خودش همه ی آهنگ های یه فولدر رو تشخیص میده و پخش میکنه. نمیدونم چه فرقی میکنه!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
گوشه سمت چپ پایینِ کادر برنامه این علامترو میبینی ...روش کلیک کن تا از حالت Repeat One (تکرار یکی) دربیاد
منم باش مشکلی نداشتم...یک مشکلی هم در پخش صدا داشتم با نصب این بر طرف شده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)