دوستان حالا خودم یه سوالی داشتم مدتی پیش سامسونگ یه دوربین قوی نزد که قابلیت ام پی 4 هم داشت ؟ ....
نمیدونم دوربینش فکر کنم 8 مگاپیکسل بود و قابلیت ام پی 4 هم بود و برای موزیک گوش کردن هم میخورد !!!
دوستان حالا خودم یه سوالی داشتم مدتی پیش سامسونگ یه دوربین قوی نزد که قابلیت ام پی 4 هم داشت ؟ ....
نمیدونم دوربینش فکر کنم 8 مگاپیکسل بود و قابلیت ام پی 4 هم بود و برای موزیک گوش کردن هم میخورد !!!
یعنی تایید می کنین که PSP بازیهاش بهتره؟!عزیزم خوب چرا کریتیو بگیره ؟ شما یه دفعه پی ای پی بگیر یه هدفون خوب هم بگیر یه مموری 4 یا 8 گیگ هم بگیر تموم !!!
من هم ایپادتاچ دارم هم پی اس پی کیفیت صداش کمتر از تاچ نیست پی اس پی !!! برای موزیک خوب هست پی اس پی !!! ....
بازی هاشم که خیلی خوبه !!! ...
میشه یه بازی بگین من سرچ کنم ببینم PSP در چه حدی هستش![]()
عزیز دل PSP رو چجوری با iPod Touch مقایسه میکنی؟ PSP برای بازی طراحی شده. iPod Touch برای موزیک و برنامه. PSP از نزدیک ندیدی وگرنه این جفا رو در حقش نمیکردی. گرافیک بازیاش فوق العاده س.
منم میدونم!عزیز دل PSP رو چجوری با iPod Touch مقایسه میکنی؟ PSP برای بازی طراحی شده. iPod Touch برای موزیک و برنامه. PSP از نزدیک ندیدی وگرنه این جفا رو در حقش نمیکردی. گرافیک بازیاش فوق العاده س.
ولی میگن psp جدیدا هر بار خاموش روشن بشه هکش می پره و کپی خور نمیشه!
در ضمن یه بازی بگین که گرافیکش خوب باشه برای psp باشه!
خوب اره وقتی بصورت کامل خاموش کنی کپی خور میشه ولی خودت میتونی به راحتی کپیخورش کنی
در ضمن مدل های 3000 و 2000 جدید این حالتو دارن
میتومن فت یا 2000 قدیمی بگیری
این "میگن" و "شنیدم" ها رو فراموش کن ... اصلا اینطوری نیست که به شما گفته شده ...
مثلا سه تا بازی آخری که برای PSP خریدم : resistance (بازی بسیار معروف) ، PES (فوتبال معروف) و Rock Band (تحت تاثیر گیتار هیرو) ... اینا بازی های واقعی برای یه gamer هستند ... چون نگاه به PSP اساساً نگاه به یه کنسول بازیه ، در حالیکه نگاه به تاچ اینطور نیست؛ بله - برنامه های جانبی بسیار متنوعی داره، که دسته ای شون هم بازی هستند؛ اما به ندرت با نگاه تجاری و حرفه ای صرف عرضه میشن ...
به نظر میاد PSP و یه حافظه مناسب واسه شما مناسب تر باشه ...
اما اگه دلت تاچ رو میخواد برو سراغ همون ... ولی مواظب باش: اگه اولویت اولت بازیه ، انتخاب بسیار مهمه ، چون تفاوت تجربه بازی در هرکدوم اینا زیاده ها ...
حدود 1.5-2 سال پیش چرا ... مدل Samsung Digimax i-6 رو چک کن ... 6 مگاپیکسل بود
با تشکر از همه پس PSP رو در بازی به تاچ مرجعیت میدین!
فقط میشه یکی بگه کدوماش هک میشن یا این که برم تاپیکش؟!
میشه درباره رم هاشم توضیح میدین؟!
مگه رم مخصوص می خوره بهش؟
Last edited by 4870x2; 18-08-2009 at 19:13.
عزیزان اگه میشه یه mp3 خوب در حد 30 تومان معرفی کنید
اگه شد عکس هاشم بذارید
ظرفیتش زیاد مهم نیست اگه کمم باشه مشکلی نداره
Last edited by CATALONIA; 18-08-2009 at 21:04.
بله - از نظر بازی PSP بالاتره ...
اینا رو دیگه برو توی تاپیک مخصوصش بپرس ... توی ایران معمولاً فروشنده هم خودش این چیزا رو میگه بهت و اساساً همه دنبال مدلهایی هستن که اصطلاحا کپی-خور باشه وگرنه کی می خواد بره بازی اصلی اش رو بخره ... مشکلی از این جهت نیست ...
حافظه مخصوص کمپانی سونی بهش می خوره ؛ بهش میگن Memory Stick Duo ... اینا رو هم اونطرف مطرح کن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)