تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 298 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

داره خودمونی میشه عشق نو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یکی دیگه از امکاناتی که گوشی داره اینه که اگه در حال پخش مزیک باشه اگه گوشی رو برعکس کنی pause میشه و اگه مجددا گوشی رو برعکس کنی play میشه

اینو میشه بعنوان نرم افزار روی تموم گوشیهایی که مجهز به شتاب سنج داخلی هستند،نصب کرد و واسه سامسونگ شاهکاری محسوب نمیشه خیلی برنامه های دیگه مثل با تکون دادن گوشیو رو سایلنت گذاشتن روی گوشی های دارای شتاب سنج اجرا میشه...و مطمئنم برنامه های متنوع دیگه ای هم باشه که با شتاب سنج کار کنه..

2. این کاربر از عشق نو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    مثل اينكه مشكل باطري هنوز هم در گوشي ها يافت ميشه! جالبه هر چه بيشتر ميگذره ان مشكل بيشتر خودشو تو بقيه برندها نشون ميده
    جالبه كه تو هيچ سايتي به اين مشكل اشاره نشده! (بر عكس n95 كه تو همه سايت ها به آن اشاره شده بود)‌و خيلي از سايتها مصرف باطري اين گوشي را بسيار كمتر از n95 8g مي دانند!!
    البته بايد ببينيم بقيه دوستان هم با باطري اين گوشي مشكل دارند يا نه؟
    چند نكته بهت مي گم كه خيلي تو مصرف باطري تاثير داره
    1- برنامه: برنامه هايي رو گوشي نصب مي كنيد خيلي تو مصرف باطري تاثير مي گذارند. دوستم گوشي n82 داشت با اين حال كه از گوشي استفاده نمي كرد ولي هر روز مجبور بود شارژش كنه! وقتي به گوشيش ور رفتم ديدم كه تو گوشيش اسكرين سيور فعال كرده كه عكسي با گوشي گرفته و تو حافظه رم هست پشت ساعت گوشي به نمايش دربياد! وقتي اين عكس رو برداشتم مصرف باطري درست شد!!! نكته مهم اينه اگه با برنامه اي خيلي زياد كار مي كنيد مثل همين اسكرين سيور حتما برنامه رو در داخل حافظه اصلي خود گوشي نصب كنيد!
    2- حافظه گوشي: تاثير بسيار زيادي در مصرف باطري داره، حتي اگه خالي باشه!!! خودم امتحان كردم مثلا n95 با رم 4 گيگ مصرف باطريش دوبرابر در حالت 2 گيگ هست! اينو از اين نظر ميگم كه ممكنه اين مشكل در مدل 16 گيگ باشه تو مدل 8 گيگ اين مشكل وجود نداشته باشه!
    3- restart: از restart كردن بي مورد در گوشي سيستم عامل دار پرهيز كنيد. هر بار خاموش روشن كردن گوشي مصرفش يه اندازه گوش كردن 1 ساعت موزيك يا 10 دقيقه كليپ تصويري است! پيشنهاد مي كنم شبها به جاي اينكه گوشي رو خاموش كنيد گوشي رو در حالت offline قرار دهيد!
    نكات بعدي با دستكاري درون تنظيمات گوشيه كه ميتونه تاثير زيادي در مصرف باطري داشته باشه
    4- برو تو قسمت نظيمات تلفن و تنظيمات شبكه و مد شبكه از حالت dual mode به gsm only تغيير بده . به اين ترتيب 3G از كار ميافته (كه واسه ما ايرانيها فرقي نمي كنه). و ديگه بيخودي دنبال آنتن براي تماس هاي تصويري نمي گرده! اين كار بسته به نوع گوشي حداقل 10% تو مصرف باطري تاثير داره!
    5- گالري گوشي: پيشنهاد مي كنم خيلي كم از گالري گوشي استفاده كنيد چون هر بار كه شما كليد گالري را فشار مي دهيد براي باز كردن عكسها و فيلم مقدار زيادي باطري مصرف مي كنه! (خوب يعني مي گي كه كلا از گالري استفاده نكنم و عكس و فيلم نبينم تا باطري تموم نشه؟؟!!) جواب خير است. براي نمايش عكس ها از برنامه هاي مديريت فايل مثلا xplorer كه مصرف باطري كمتري داره استفاده كن (برنامه مديريت فايلي حتما در داخل خود گوشي نصب كن)
    6- به صورت دستي آنتن رو تنظيم كنيد و تنظيم آنتن رو از حالت اتوماتيك برداريد! اين كار هيچ دردسري نداره كه هيچ، تازه وقتي آنتن قطع به شما هشدار مي ده كه آنتن قطع شده و بايد كليد سرچ رو بزنيد، ولي شما اين كار رو انجام نديد! وقتي دوباره آنتن آمد خود به خود (با اينكه تنظيم رو در حالت manual گذاشتيد) آنتن رو پيدا مي كنه! اين روش هم حداقل 10 % توي مصرف باطري تاثير ميزاره باز هم مخصوصا براي ما ايرانيها كه هي توي مترو و ... آنتن بطور كل قطع ميشه و گوشي بي خودي دنبال آنتن مي گرده و باطري مصرف مي كنه (مخصوصا اگر از ايرانسل يا تاليا استفاده مي كنيد ديگه بدتر!!!)
    7- رزولوشن تصوير رو هم از 50 درصد بيشتر نكن!
    راستي من يك سري اعداد و ارقام در باره مصرف با طري در سه گوشي n82,n95 , n95 8g در كامنت قبليم گذاشته بودم كه ممنون ميشم كه اين i8510 رو امتحان كني تا ببينيم مصرف كدام كمتر است!!!
    بعضي از گوشيها مثل n95 نشت باطري دارن! يعني كه اگه زمان هاي موزيك،‌كليپ تصويري، دوربين و جي پي اس و ... هنگامي كه باطري فول شارژ هست آزمايش مي كني به خوبي جواب ميده ولي مشكل اينه كه با گذشت كمتر از 10 ساعت (حتي اگه از گوشي استفاده نكني) حتي به اندازه نصف ساعات قبل هم ديگه نميشه از امكانات گوشي استفاده كرد! اگه اين گوشي سامسونگ هم همين مشكل رو داشته باشه فقط و فقط با آپديت فريم مشكلش حل ميشه!
    يه زحمت ديگه هم داشتم ميشه فلش گوشي رو با n95 8g مقايسه كني و اگه تونستي عكسي بذاري و بگي كه فلش كدام قويتره؟؟!!!
    Last edited by pedram1320; 03-12-2008 at 23:33.

4. 9 کاربر از pedram1320 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

داداش بنده این گوشی رو 2 هفته میشه که خریده ، همین الان ازش سوال کردم گفت هیچ مشکلی با باتری نداره و حدودا باریت گوشی 2 روز دوام میاره .

فقط این نکته رو هم اشاره کرد که حتما 3g رو غیر فعال کنین ( همونطور که پدرام عزیز اشاره کردن )

مخلصیم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز من همه موارد رو تو گوشی قبلا انجام داده ام و باز هم در مورد این گوشی به نتیجه ای نرسیدم.
    اصلا این گوشی بد جوری پدر باطری رو در میاره و واقعا مصرف باطری تو این گوشی کلافه کننده هست.
    حتی به قول یکی از دوستان تو فرومهای دیگه این گوشی حالت دکور تو دست پیدا کرده.(منظور اینکه وقتی بیرون هستی و میخواهی با گوشی کار کنی بخاطر ترس از مصرف زیاد باطری دیگه نه عکس میتونی بگیری و نه با gps و نه با غیره میتونی کار کنی).
    من الان n95 8gb هم دارم با کار کردن زیاد هم 3 روز یک بار شارژش میکنم و اگه باهاش کم هم کار کنم 4یا 5 روز یک بار شارژش میکنم.ولی i8510 وقتی فول شارژش میکنی و میری بیرون وقتی 1 ساعت میگذره در حالی که اصلا باهاش کار هم نمیکنی میبینی یک خط از باطری رو کم میکنه.باز هم میگم این گوشی نمیتونه استند بای 310 ساعته داشته باشه.من حتی یک بار روشنایی ال سی دی گوشی رو در کمترین حالت گذاشتم تا ببینم مصرف باطریش درست شد یا نه دیدم که باز هم همونه و فرقی نکرده بود.
    به نظر من سامسونگ باید بخاطر دوربین قوی این گوشی یک باطری بهتری روش میذاشت چون کسانی که این گوشی رو میخرند اکثر کارشان با دوربین این گوشیه ولی متاسفانه وقتی میخواهی با دوربین هم کار کنی مصرف باطریش واقعا تو ذوق ادم میزنه.
    در مورد cpu هم که cpu این گوشی 330mhz هستش و gsmarena نوشته اوایل دوستان میگفتند 450mhz هستش و من فکر میکردم که خوب چون cpu این گوشی قویه پس مصرف باطریش بالا خواهد بود.و با توجه به اینکه این گوشی سیمبین ورژن 9.3 هستش و سیپیو هم که 330mhz هست مصرف باطریش کم باشه که برعکسه.
    امروز یکی از اشناهامون رو دیدم که از این گوشی داشت خدای شاهده برگشت گفت چرا مصرف باطری این گوشی زیاده.حتی برگشت گفت منم میخواهم به خاطر مصرف زیاد باطری این گوشی رو بفروشم.
    حتی گفت قبلا n96 داشتم و از باطریش ناراضی بودم و لی حالا که i8510 رو دارم میبینم باز هم باطری n96 کمی بهتر از i8510 هستش.

7. 2 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه EMIN3M1404's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوبه.کم کم داره گندش در میاد.فکر کنم تا یک ماه دیگه بگین دوربینشم 8 نیست.
    دو ماه دیگه سیستم عاملشو تکذیب میکنید.
    و ................................
    چنتا سوال بنویسید بعد تمامه کسایی که دارن صادقانه بگن جوابه سوالا چیه.
    مثلا در روز چند ساعت موزیک گوش میکنید؟
    در روز چند ساعت فیلم می بینید؟
    از gps چند ساعت هستفاده میکنید؟
    روشنایی صفحه چند درصد هستش؟
    و . . . . . . . . . . . . . .
    هر کس که سوالی داره بگه.(البته اگر فکر میکنید در مصرف باتری تاثیر میزاره)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با این تفاصیر سامسونگ گند زده رفته.
    اگر باتری یه گوشی دیگه مثل i900 رو روی این گوشی بندازیم چی میشه؟
    (بر فرض اندازه باتریشون یکی باشه)
    باتري i900 و 1500 ميلي آمپره شايد بشه به جاي باتري 1200 اين گذاشت و مشكلش حل بشه!
    تو هيچ سايتي درباره مشخصات دقيق باتري اين دو گوشي صحبت نشده و فقط يراي هر دو باتري نوشته شده:
    standard lion battery
    دوستان امتحان كنند!!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوب هرچی باتری آمپر بالاتری داشته باشه ابعادش هم فرق میکنه. فکر نکنم 1500 توی فضای 1200 جا بشه !

داره خودمونی میشه ferizebele's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آیا کسی در مورد نحوه فعال کردن شماره گیری صوتی و دوربین جلوی گوشی اطلاعاتی داره ؟

داره خودمونی میشه ferizebele's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

راستی یکی دیگه از امکانات گوشی البته اگه بشه اونو جزء امکانات گوشی به حساب آورد اینه که تو قسمت امنیت گوشی میشه با با فرستادن یک متن خاص که خودتون تعیین می کنید بصورت sms قبل از اینکه بخواد sms رو کسی باز کنه گوشی قفل کنه که البته باز اینهم بصورت نرم افزار موجود است که میتوان روی هر گوشی نصب کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آیا راهی واسه رفع مشگل باطری i8510 وجود نداره؟
    مثلا گذاشتن یه باطری قویتر روی اون!

14. این کاربر از sonkia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •