سلام
با moby explorer و file reg نتونستم بازش کنم یعنی فایل رو باز می کنه ولی 3 تا کاراکتر بی مهنی نشون می ده ! ولی با pc همون txt رو باز می کنم و شماره ها رو نشون می ده!
ی
من از call logger v2.1 استفاده می کنم !
موفق باشید...
سلام
با moby explorer و file reg نتونستم بازش کنم یعنی فایل رو باز می کنه ولی 3 تا کاراکتر بی مهنی نشون می ده ! ولی با pc همون txt رو باز می کنم و شماره ها رو نشون می ده!
ی
من از call logger v2.1 استفاده می کنم !
موفق باشید...
Last edited by magical; 04-02-2009 at 12:29. دليل: .................
احمد جان لطف کن آموزش راه اندازی elf روی k770 r8ba024 قرار بدید. ممنون
من هم مشکل پست 801 را دارم در کا 750 ودبلیو 800 لطفا کمک کنید
Last edited by abbas_392003; 05-02-2009 at 13:34.
با اجازه آقا احمد
oghtapost
ابتدا لیب متناسب با گوشیتو از آدرس اول می گیری سپس DYN_CONST متناسب با گوشیتو از آدرس دوم می گیری سپس لیب رو با برنامه سیتول رو گوشی نصب می کنید بعدش هم الف پک تارتیس رو که در زیر گذاشتم با سیتول روی گوشی می ریزی .
حالا DYN_CONST رو در پوشه ی config قرار می دی.
الف ها رو در پوشه ی zbin قرار می دی.
(پوشه هارو خود الف پک درست می کنه.)
آدرس اول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس دوم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ==
الف تارتیس برای k770 r8ba024 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم مشکل پست 801 را دارم در کا 750 ودبلیو 800 لطفا کمک کنید
یه سوال داشتم
می خواستم ببینم که می شه فریمور گوشی w800 رو که فایل های فلش رو هم ساپورت می کنه. ریخت روی w700 ؟
اگه می شه چه فریموری رو بریزم؟
موقع تبدیل w700>>w800 دوربین از کار می افته. من خودم امتحان کردم نشد.باید بیخیال دوربین بشی.
Last edited by M.R.2; 07-02-2009 at 11:36.
دوست عزیز ، مشکل شما به خاطر unicode ذخیره شده فایل txt میباشد که بالاحتمال utf-8 است و الف vef نیز قادر به گشودن آن نیست. اما مرورگر خود گوشیتان فایلهای txt را بدون مشکل باز کرده و به شما نشان میدهد. پس اگر از طریق الف fileReg فایلهای txt را شناسوندی برو از تنظیمات ini آن را غیر فعال کن... امید وارم مشکلت حل بشه.
موقع تبدیل w700>>w800 دوربین از کار می افته. من خودم امتحان کردم نشد.باید بیخیال دوربین بشی.
یعنی هیچ کاری نمی شه کرد؟
واسه انجام این کار به چه فایل هایی نیاز دارم؟
مزیت w800 نسبت به w700 چی هست؟
ببخشید سوالم رو این جا مطرح کردم
اصلا گوشی w700 نباید به گوشی w800 تبدیل بشه فرق این دو گوشی فقط در دوربینشونه چون w800 فوکوس اتوماتیک داره مثل k750 ولی w700 نداره به همین دلیل کلی مشکلات ایجاد می کنه وقتی دوتا گوشی رو به هم تبدیل می کنند از لحاظ سخت افزاری باید دقیقا شبیه هم باشند مگرنه این مشکلات پیش میاد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)