کدوم نسخه اش رو داری Free ، Pro ، یا اینترنت سکیوریتی .
اگه نسخه فری هست ، براحتی آپدیت میشه و مشکلی نداره .
کدوم نسخه اش رو داری Free ، Pro ، یا اینترنت سکیوریتی .
اگه نسخه فری هست ، براحتی آپدیت میشه و مشکلی نداره .
سلام دوستان
من اين نسخه زو دارم.آپديت افلاينشم گرفتم.
اما نميدونم چه جوري بايد آپديتش كنم.
ممنون ميشم دوستان راهنماييم كنن![]()
دوست عزیز ممکنه ار Key نرمافزار باشه ، یک صفحه قبل یکی از دوستان یه کی گذاشتن که من
آوست رو با همون آپدیت میکنم . شما هم همونو استفاده کن شاید مشکلت حل شد . ( پست شماره 795 )
دوستان مین میخوام ورژن اینترنت سیکیوریتی رو تریالش رو فعال کنم میگه نمیشه شما با پروک س ی هستید !...در حالی که اصلا همچین چیزی نیست...دلیلش چیه؟...
فیلم جالبی دربارۀ Avast
کسانی که تا حالا از آنتی ویروس Avast استفاده کردند حتما خبر دارند که وقتی Avast اتوماتیک آپدیت میشه یک گویندۀ زن بصورت صوتی آپدیت شدن دیتابیس آواست را خبر میده.
وسط مسابقۀ کشتی کجیک اتفاقی میوفته...
خودتون نگاه کنید.
یکی از لینک های زیر را برای دانلود انتخاب کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد: 123کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سلام به همه دوستان عزیز،
این روش کاملا جواب داد، و همین الان بدون هیچگونه مشکلی برنامه رو آپدیت کردم..!
و از همینجا یه تشکر ویژه از drhaniball عزیز میکنم بخاطر این روش عالی،
با سپاس،
یاسر
با سلام ...
دوستان من لینکی از آنتی ویروس AVAST با ورژن 5.0.667 که دارای لایسنس هم هست و میتونید آپدیت و از سایت اصلی AVAST هم دانلود کنید که آخرین آپدیت 101112-0 هست . در ضمن Pro است .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . آقا من آنتی ویروس رو نصب دارم و کی هم دادم بهش اما تو قسمت رجیستر ش internet security فعال نیست .
لایسنس اون رو درخواست دارم . ممنونم .
لایسنس برای اینترنت سکیوریتی نداریم. همه اکسپایر شده ، اگر هم پیدا باشه زود اکسپایر میشه.
راه حل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)