تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 81 از 923 اولاول ... 317177787980818283848591131181581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

پروفشنال linhu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب دوستان من یه معذرت خواهی در مورد این پست بدهکارم
    اما اونی که من گفتم فقط و فقط بابت گویش پیش میاد..gotta که gotcha در هنگام خداحاظی ..البته...این چیزیه که من روزانه باهاش سروکار دارم..بازم میگم بابت مشکلاتی که من دارم احتمال اینک هاشتباه کرده باشم هم هست..یعنی اینکهGotta رو من اشتباهاGotcha شنیده باشم یا...به هر حال در اینصوت میام و میگم که چنینی چیزی نبوده...اما در هرحال چیزی که من گفتم منظورم کلمه بالا با تلفظش و در جای خودش بوده
    با این حال که اینجا منظورو واضح گفتم و ذکرم کردم که ممکنه اشتباه کرده باشم...دقیقا همینطور بوده..من این حرفو بابت صحبت هایی که با دوستان خارج از ایران داشتم و حرفهایی که بود زدم..اما امروز بعد از زدن این پست گفتم شاید بهتر باشه دوباره بپرسم تا مطمئن بشم..بعد از تماسی که گرفته شد متوجه شدم که من اشتباه برداشت کرده بودم...یعنی اشتباه های تایپی و بی حواسی من باعث شد تا برداشت غلطی داشته باشم..
    Gotcha دقیقا همون got ya هستش که دوستان گفتن..و جایی دیگه هم که من گفتم کاربردی نداره...و همونطوری که سیمور عزیز گفتن نوعی Relaxed Pronunciation ها یا Word Slurs هایی هست که خود اینها بر تند صحبت کردن و اقدام پیوند دو سیلاب دو کلمه شبیه به هم به وجود میاند..به هر حال وظیفه دونستتم تا اشتباهی رو که داشتم و برداشت غلطی که حالا از طرف من هم نبوده متذکر شم.
    از تذکرات و پیگیری های خوب دوستان و اساتید هم ممنونم

2. 3 کاربر از linhu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Top Notch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یک استاد زبان خوب چه خصوصیاتی داره

من می خوام برم یه آموزشگاه برای تدریس ، میخوام ببینم چکار کنم که موفق باشم

ممنون
    لانگمن يه مجموعه اي از اساتيد رو دور هم جمع مي كنه به اسم amazing minds يه شعار خيلي باحال دارند:
    Great teachers inspire,motivate,chang the world

4. این کاربر از Top Notch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام اگر میشه این را برای من معنی کنید

hello,

thank you for your interest in harvard college.

Applying to harvard college.

Applicants to harvard college apply to the undergraduate program, not to a specific department.

Our admissions policies and procedures are the same for all applicants, regardless of citizenship.

Our financial aid policies are the same for all applicants, regardless of citizenship.

You can read more about financial aid by scrolling down the page to the heading "financial aid."

request an application or viewbook for undergraduate admissions on-line at ---:

If you do not have web access, please send an e-mail to --------- enter “nwa” in the subject line and your full, legal name, address and year of high school graduation in the message field. We will send you the application through regular mail. Please allow four weeks for processing and delivery.

Apply on-line for freshmen undergraduate admissions at:
    ------------------------------
    download application forms for freshmen undergraduate admissions at
    -------------------------------

if you have further questions please reply to this e-mail (------) with “help” in the subject line.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseinist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من تقریبا یه عضو جدیدم اما با همین 3 الی 4 باری وارد این تاپیک شدم واقعا از خواندن بحث ها و جواب های بسیار مفید آقای بابک عبدی به دوستان لذت بردم. حیف است که دیگر با ما نباشند ، راستی یه سوال داشتم آقای بابک اشاره کرده اند به اینکه میتوانی ایشان را در 360 پیدا کرد کسی میداند 360 یعنی چی؟

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

سلام دوستان
    من تقریبا یه عضو جدیدم اما با همین 3 الی 4 باری وارد این تاپیک شدم واقعا از خواندن بحث ها و جواب های بسیار مفید آقای بابک عبدی به دوستان لذت بردم. حیف است که دیگر با ما نباشند ، راستی یه سوال داشتم آقای بابک اشاره کرده اند به اینکه میتوانی ایشان را در 360 پیدا کرد کسی میداند 360 یعنی چی؟
    منظورشون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الیته جای این سوال اینجا نبود
    تو سایت 360 میتونید در قسمت سرچ اسم ایشون را بزنید تا پیج شخصیشون را پیدا کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseinist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

[quote=linhu;3390612]خوب حقیقتش حقیر خواستم تو اساتید جواب شما رو بدن..اما انگاری سرشو ن شلوغ هست و منم دیدم شما زدین فوری گفتم جوابتونو بدم...خوب ببینین در انگلیسی برای نوشتن انواع نامه ها یه ماژول کلی یا یه Template هستش که ازش استفاده میکنن...البته من به شما توصیه میکنم که برای ارسال پروژه هاتون یا رزومه هایی که دارین به طور کامل از این سیستم Template ها استفاده نکنین..چون تجربه نشون داده که اساتید ممکنه خوششون نیاد که دانشجوها از این Template ها استفاده میکنن...من برای شما اول یه نمونه کلی میذارم..بعد هم یه نمونه مثال از رو همون نمونه داده شده ..بعدم توضیحات لازم رو میدم..البته اساتید مشخصا بیشتر میتونن راهنماییتون کنن و من فقز در حد اینکه کار شما راه بیوفته جوابتونو دادم

این یه نمونه کلی هستش..برای دادن این طور ایمیل ها با نامه ها از این نمونه استفاده میشه..حالا شما میتونی ازین برای درخواست قبول شغل یا مقامی هم استفاده کنی...در این نمونه توضیحات کامل داده شده که شما بدونین در هرپاگراف چی باید بنویسین..توجه داشته باشین که در صورت استفاده از این Template بهتره که شما از 4 پارگراف بالا استفاده کنین...
    این هم یکی از نمونه های هستش که از Template بالا استفاده کرده

اما خوب گفتم که بهتره فقط مسائل کلی این Template ها رو رعایت کنین..مثلا Opening خوب داشته باشین و پاشانش شبیه نمونه باشه...تا اوتجایی هم که میتونین سعی کنین نامه تون خلاصه و کوتاه باشه..مثلا میتونین اینطوری شروع کنین..اولش مثل نمونه باشه خوبه..
    Dear Pr..Dr Johnson
    I have Been Just Graduated From Sharif University-Iran.Or you Can say I am a graduated Computer Engineer from...I really Very Much Would Like to Apply for A PHD Program In Ohio Uni..Or you can Say i am really eager to Apply... I found your Intrests and recent reasearches in The same field..or you can say I Found..And i read your Recent reaseaches With Great Intrest And i think i am really Enthusiastic to Continue My Education As a MS..PHD.Student Under your Supervision..
    این بخشی که من واستون نوشتم مثلا بخش سختش بود...بقیشم هم که در نونه مشخص هست..آخرش هم میتونین اینطوری تموم کنین
    I Look forward to hearing from you
    Sinscerly yours...
    خوب من نمیدونم به دردتون خورد یا نه.. امیدوارم که اینطور باشه
    [/left]

linhu عزیز , واقعا ممنون نه تنها واسه من مفید واقع شد ، بلکه دیگر دوستان من هم این Template بسیار استقبال کردند ،و خواستند به نمایندگی از طرف اونهام ازتون تشکر ویژه داشته باشم.

پروفشنال linhu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

linhu عزیز , واقعا ممنون نه تنها واسه من مفید واقع شد ، بلکه دیگر دوستان من هم این template بسیار استقبال کردند ،و خواستند به نمایندگی از طرف اونهام ازتون تشکر ویژه داشته باشم
    اوهههه خواهش میکنم دوست عزیز...من که کاری نکردم.....به هر حال امیدوارم به دردتون خورده باشه

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

راستی یه سوال داشتم آقای بابک اشاره کرده اند به اینکه میتوانی ایشان را در 360 پیدا کرد کسی میداند 360 یعنی چی؟
    من با ایشون در ارتباطم .... فقط کافیه اسم babak ebadi رو تو همونجایی که استادمون sepid12ir دادن سرچ کنید .... همین....

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چند تا جمله ی ساده اس که میخوام به انگلیسی برام بنویسید ..ممنون :

-من غذا خورده ام
    -من غذا خورده بودم
    -غذایم خورده شد
    -غذایم خورده شده بود
    -غذایم خورده شده است
    -من میخواستم غذایم را خورده باشم
    -من میخواستم غذایم خورده شود
    -غذایم نمی تواند خورده شده باشد
    -من میتونم غذایم را خورده باشم

ببخشید ..............
    مخلصیم

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

-من غذا خورده ام
    I have eaten (my) food
    البته اگر اینجا منظورت، غدا خوردم که گذشته ی ساده میاد: I ate my food
    -من غذا خورده بودم
    I had eaten (my) food
    -غذایم خورده شد
    My food was eaten
    اگر منظور: خورده شده است باشه: My food has been eaten/ My food is eaten

-غذایم خورده شده بود
    My food had been eaten
    -غذایم خورده شده است
    My food has been eaten
    -
    من میخواستم غذایم را خورده باشم
    I wanted to have my food eaten
    -من میخواستم غذایم خورده شود
    I wanted my food to be eaten
    -غذایم نمی تواند خورده شده باشد
    My food can not be eaten/ my food can not have been eaten!!! نمیدونم!
    -
    من میتونم غذایم را خورده باشم
    I can have eaten my food
    ----------
    این چندتا جمله ی آخر را مطمئن نیستم...حتی فارسیشم خوب متوجه نشدم...امیدوارم خیلی غلط نباشه، حالا منتظر نظر بقیه ی دوستان هم باش

Last edited by sepid12ir; 19-01-2009 at 13:41. دليل: just wanted to add sth

13. این کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •