نه مثل اینکه مشکلش اینم نبود. چون بازم ری استارت شد.
بله... یعنی میتونه از این باشه ؟سیمکارت شما ایرانسله؟
نه مثل اینکه مشکلش اینم نبود. چون بازم ری استارت شد.
بله... یعنی میتونه از این باشه ؟سیمکارت شما ایرانسله؟
من الان 1 هفته و نیم که گوشی رو گرفتم و خیلی خیلی خیلی پشیمونم واقعا گوشی مذخرفی
بعضی اوقات باید مشلا می خوای کلید بک رو بزنی باید چند بار بزنی تا عمل کنه بعضی وقت ها خیلی راحت با یک بار زدن کلا همه ی دکمه هاش اینجوری به جز شماره ها دی پدش که واقعا مذخرفه بی ضی اوقات خودش ئاسه خودش تکون می خوره وقتی داری کار می کنه الیته من الان ناوی ول رو خاموش کردم این مشکل حل شده
در مورد ان گیج هم باید بگم همه ی بازی ها رو تریل اجرا می کنه و... خلاصه اصلا سراغ این گوشی نرید اینم یک توصیه از من به شما بعد از خرید 99% پشیمان می شید
ولی ظاهر گوشی واقعا زیباست
والا منم دقیقا همین مشکلو داشتم که چند صفحه قبل هم گفتم ولی کسی جواب نداد.سیمکارت منم ایرانسله.این کاریو که میگم انجام بده به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.گوشیتو یه مستر ریست بکن(حتما با اون کد خفنه ریست کن که کل گوشی عین روز اولش میشه نه اون که فقط settings رو ریست میکنه).در ضمن یه شماره ای هست که با ایرانسل میگیری و بعدش تنظیمات gprs و mms و اوتوماتیک برات می فرسه و تو باید سیوش کنی(فهمیدی کدومو میگم؟)این کارو به هیچ وجه نکن چون با این گوشی سازگار نیست و اگه میخوای اینترنت کار کنی تنظیماتشو خودت دستی بساز.این کارایی رو که گفتم انجام بده و جوابشو بگو.
منم مدتی بود که گوشیم همینطوری شده بود و اینقدر اعصابمو خورد کرده بود که می خواستم پرتش کنم تو دیوار ولی بهد این کارها رو انجام دادم درست شد.اگه باز این روش ها جواب نداد بگو تا شاید راه دیگه ای هم باشه.ولی عجیبه من فکر میکردم شما گوشیتو آپدیت کردی دیگه این مشکلاتو نداشته باشه.
راستی اون موقع که گوشی من تا sms میومد خاموش روشن میشد یه بار سیمکارت همراه اول یکی و انداختم رو گوشیم و از یه خط دیگه چند تا sms فرستادم به سیمکارتی که روی گوشیم بود ولی گوشیم نهنگید!
امید وارم مشکلت هرچی زودتر حل بشه چون می دونم الان چی میکشی![]()
اینو کاملا تایید میکنم. کلا اون دکمه سمت راست گوشی ( نزدیک دکمه قرمز ) مشکل داره. بعضی وقتها عمل نمیکنه. البته مشکل سخت افزاریه... یعنی این نیست که دکمه رو میزنی ولی اتفاقی نمیفته مشکل اینه که اصلا دکمه زده نمیشه...
دقیقا تنظیمات ایرانسل رو گرفتم و سیو کردم. باشه اینایی که گفتی رو انجام میدم و نتیجه رو میگم. اما چرا باید اینطوری باشه ؟والا منم دقیقا همین مشکلو داشتم که چند صفحه قبل هم گفتم ولی کسی جواب نداد.سیمکارت منم ایرانسله.این کاریو که میگم انجام بده به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.گوشیتو یه مستر ریست بکن(حتما با اون کد خفنه ریست کن که کل گوشی عین روز اولش میشه نه اون که فقط settings رو ریست میکنه).در ضمن یه شماره ای هست که با ایرانسل میگیری و بعدش تنظیمات gprs و mms و اوتوماتیک برات می فرسه و تو باید سیوش کنی(فهمیدی کدومو میگم؟)این کارو به هیچ وجه نکن چون با این گوشی سازگار نیست و اگه میخوای اینترنت کار کنی تنظیماتشو خودت دستی بساز.این کارایی رو که گفتم انجام بده و جوابشو بگو.
منم مدتی بود که گوشیم همینطوری شده بود و اینقدر اعصابمو خورد کرده بود که می خواستم پرتش کنم تو دیوار ولی بهد این کارها رو انجام دادم درست شد.اگه باز این روش ها جواب نداد بگو تا شاید راه دیگه ای هم باشه.ولی عجیبه من فکر میکردم شما گوشیتو آپدیت کردی دیگه این مشکلاتو نداشته باشه.
راستی اون موقع که گوشی من تا sms میومد خاموش روشن میشد یه بار سیمکارت همراه اول یکی و انداختم رو گوشیم و از یه خط دیگه چند تا sms فرستادم به سیمکارتی که روی گوشیم بود ولی گوشیم نهنگید!
امید وارم مشکلت هرچی زودتر حل بشه چون می دونم الان چی میکشی![]()
خوب دوست من چرا از اولش ان 82 نخریدی که 1000 برابر بهتر بود ....من الان 1 هفته و نیم که گوشی رو گرفتم و خیلی خیلی خیلی پشیمونم واقعا گوشی مذخرفی
بعضی اوقات باید مشلا می خوای کلید بک رو بزنی باید چند بار بزنی تا عمل کنه بعضی وقت ها خیلی راحت با یک بار زدن کلا همه ی دکمه هاش اینجوری به جز شماره ها دی پدش که واقعا مذخرفه بی ضی اوقات خودش ئاسه خودش تکون می خوره وقتی داری کار می کنه الیته من الان ناوی ول رو خاموش کردم این مشکل حل شده
در مورد ان گیج هم باید بگم همه ی بازی ها رو تریل اجرا می کنه و... خلاصه اصلا سراغ این گوشی نرید اینم یک توصیه از من به شما بعد از خرید 99% پشیمان می شید
ولی ظاهر گوشی واقعا زیباست
این حرف جاش اینجا نبود هر چند که درست هم نیست!
آقا من رفته بودم n78 بخرم یه چند جا تو علاالدین رفتم بعضی از گوشی هارو که میدادن دستم دکمه سمت راست(بالای قرمز) بد کار میکرد.این سریع منو پشیمون میکرد
رفتم یه جا دیگه این مشکلو نداشت یعنی الان گوشیم دکمه هاش مثل هلو کار میکنه
خداوکیلی از این گوشی این قدر بد نگید .
شما نگاه کنید با 280 تومن چی می تونید بگیرید؟
این گوشی با توجه به قیمت و امکاناتش (دوربین معرکه:از 73 خیلی خیلی بهتره) خیلی گوشی تمیزیه
من که خیلی راضیم.
ولی این تریال شدن بازی ها بدجور منو اذیت میکنه
خوب دوست من شما بگو جاش کجا بود ..این حرف جاش اینجا نبود هر چند که درست هم نیست!
غلطش هم کجاست؟؟؟
به نظر منم این حرف درست نیست. من خودم موقع خرید انتخابم یکی از این دو تا بود. از نظر مالی هم مشکلی نداشتم و میتونستم N82 رو به راحتی بخرم ولی N78 خریدم. پشیمون نیستم از اینکه بین این دو تا N78 رو انتخاب کردم پیشمونم از اینکه چرا از بین این دو تا انتخاب کردم و کمی هم عجله کردم. برتری N82 دوربینشه که من عملا احتیاج زیادی به دوربین ندارم و همین 3.2 هم استفاده نمیکنم. سنسور Auto rotate گوشی n82 رو هم دیدم زیاد مالی نبود و خوشم نیومد.هم از نظر سرعت چرخیدن و هم اینکه هیچ افکتی نداشت واسه این چرخش.... در عوض n78 قیافه شدیدا بهتری داره به علاوه فرستنده fm که خیلی از اون سنسور کاربردی تره. در ضمن مهم ترین دلیلم واسه خرید n78 به روز بودن سیستم عاملش ( FP2 ) بود که حقیقتا امکانات زیادی بهش اضافه شده.خوب دوست من چرا از اولش ان 82 نخریدی که 1000 برابر بهتر بود ....
عوضش نميگي اين FP2 بودن چقدر دردسرش بيشتره؟ فقط به خاطر چنتا افكت ؟؟يا امكان ديگه اي هم داره من نميدونم؟
اون سنسور هم مثل ماه عمل ميكنه و با آپديت حساسيتش بيشتر هم ميشه...fm هم يه بابايي قراره برام از كيش بياره..ببينم گير مياره يا نه...
ولي كلا" بگيريم 78 نه چيپ داره..نه رام درست حسابي داره...نه دوربين (كه واسه محمد گلم مهم نيست)
از اونور سيمبين پيچيده و در عين حال زيباتر داره...با ترنسميتر كه اكسترنالش هست...
حالا نميخوام كشش بدم ولي هر كارايي واسه يكي بدرد ميخوره...شايد 78 بيشتر از 82 به كارت بياد...
نوكرم، شاد باشي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)