تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 216 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 2152

نام تاپيک: کلوپ N78

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

راستی فهمیدم دلیل ری استارت کردن موقع اس ام اس اومدن چیه. اسم فایل زنگی که واسه اس ام اس میزارید نباید خیلی بلند باشه. فایلی که من گذاشتم از اینترنت دانلود کرده بودم که پشت بندش آدرس سایت و مشخصات خانوادگی مدیر سایت و ..... همه رو تو اسم فایل نوشته بودن. پاک کردم و اسمشو دو حرفی گذاشتم. فعلا که ری استارت نشد دیگه...

نه مثل اینکه مشکلش اینم نبود. چون بازم ری استارت شد.

سیمکارت شما ایرانسله؟
    بله... یعنی میتونه از این باشه ؟

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من الان 1 هفته و نیم که گوشی رو گرفتم و خیلی خیلی خیلی پشیمونم واقعا گوشی مذخرفی
    بعضی اوقات باید مشلا می خوای کلید بک رو بزنی باید چند بار بزنی تا عمل کنه بعضی وقت ها خیلی راحت با یک بار زدن کلا همه ی دکمه هاش اینجوری به جز شماره ها دی پدش که واقعا مذخرفه بی ضی اوقات خودش ئاسه خودش تکون می خوره وقتی داری کار می کنه الیته من الان ناوی ول رو خاموش کردم این مشکل حل شده
    در مورد ان گیج هم باید بگم همه ی بازی ها رو تریل اجرا می کنه و... خلاصه اصلا سراغ این گوشی نرید اینم یک توصیه از من به شما بعد از خرید 99% پشیمان می شید
    ولی ظاهر گوشی واقعا زیباست

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

بله... یعنی میتونه از این باشه ؟
    والا منم دقیقا همین مشکلو داشتم که چند صفحه قبل هم گفتم ولی کسی جواب نداد.سیمکارت منم ایرانسله.این کاریو که میگم انجام بده به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.گوشیتو یه مستر ریست بکن(حتما با اون کد خفنه ریست کن که کل گوشی عین روز اولش میشه نه اون که فقط settings رو ریست میکنه).در ضمن یه شماره ای هست که با ایرانسل میگیری و بعدش تنظیمات gprs و mms و اوتوماتیک برات می فرسه و تو باید سیوش کنی(فهمیدی کدومو میگم؟)این کارو به هیچ وجه نکن چون با این گوشی سازگار نیست و اگه میخوای اینترنت کار کنی تنظیماتشو خودت دستی بساز.این کارایی رو که گفتم انجام بده و جوابشو بگو.
    منم مدتی بود که گوشیم همینطوری شده بود و اینقدر اعصابمو خورد کرده بود که می خواستم پرتش کنم تو دیوار ولی بهد این کارها رو انجام دادم درست شد.اگه باز این روش ها جواب نداد بگو تا شاید راه دیگه ای هم باشه.ولی عجیبه من فکر میکردم شما گوشیتو آپدیت کردی دیگه این مشکلاتو نداشته باشه.
    راستی اون موقع که گوشی من تا sms میومد خاموش روشن میشد یه بار سیمکارت همراه اول یکی و انداختم رو گوشیم و از یه خط دیگه چند تا sms فرستادم به سیمکارتی که روی گوشیم بود ولی گوشیم نهنگید!
    امید وارم مشکلت هرچی زودتر حل بشه چون می دونم الان چی میکشی

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من الان 1 هفته و نیم که گوشی رو گرفتم و خیلی خیلی خیلی پشیمونم واقعا گوشی مذخرفی
    بعضی اوقات باید مشلا می خوای کلید بک رو بزنی باید چند بار بزنی تا عمل کنه بعضی وقت ها خیلی راحت با یک بار زدن کلا همه ی دکمه هاش اینجوری به جز شماره ها دی پدش که واقعا مذخرفه بی ضی اوقات خودش ئاسه خودش تکون می خوره وقتی داری کار می کنه الیته من الان ناوی ول رو خاموش کردم این مشکل حل شده
    در مورد ان گیج هم باید بگم همه ی بازی ها رو تریل اجرا می کنه و... خلاصه اصلا سراغ این گوشی نرید اینم یک توصیه از من به شما بعد از خرید 99% پشیمان می شید
    اینو کاملا تایید میکنم. کلا اون دکمه سمت راست گوشی ( نزدیک دکمه قرمز ) مشکل داره. بعضی وقتها عمل نمیکنه. البته مشکل سخت افزاریه... یعنی این نیست که دکمه رو میزنی ولی اتفاقی نمیفته مشکل اینه که اصلا دکمه زده نمیشه...
    والا منم دقیقا همین مشکلو داشتم که چند صفحه قبل هم گفتم ولی کسی جواب نداد.سیمکارت منم ایرانسله.این کاریو که میگم انجام بده به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.گوشیتو یه مستر ریست بکن(حتما با اون کد خفنه ریست کن که کل گوشی عین روز اولش میشه نه اون که فقط settings رو ریست میکنه).در ضمن یه شماره ای هست که با ایرانسل میگیری و بعدش تنظیمات gprs و mms و اوتوماتیک برات می فرسه و تو باید سیوش کنی(فهمیدی کدومو میگم؟)این کارو به هیچ وجه نکن چون با این گوشی سازگار نیست و اگه میخوای اینترنت کار کنی تنظیماتشو خودت دستی بساز.این کارایی رو که گفتم انجام بده و جوابشو بگو.
    منم مدتی بود که گوشیم همینطوری شده بود و اینقدر اعصابمو خورد کرده بود که می خواستم پرتش کنم تو دیوار ولی بهد این کارها رو انجام دادم درست شد.اگه باز این روش ها جواب نداد بگو تا شاید راه دیگه ای هم باشه.ولی عجیبه من فکر میکردم شما گوشیتو آپدیت کردی دیگه این مشکلاتو نداشته باشه.
    راستی اون موقع که گوشی من تا sms میومد خاموش روشن میشد یه بار سیمکارت همراه اول یکی و انداختم رو گوشیم و از یه خط دیگه چند تا sms فرستادم به سیمکارتی که روی گوشیم بود ولی گوشیم نهنگید!
    امید وارم مشکلت هرچی زودتر حل بشه چون می دونم الان چی میکشی
    دقیقا تنظیمات ایرانسل رو گرفتم و سیو کردم. باشه اینایی که گفتی رو انجام میدم و نتیجه رو میگم. اما چرا باید اینطوری باشه ؟

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

خوب دوست من چرا از اولش ان 82 نخریدی که 1000 برابر بهتر بود ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه KINGTATu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    IRAN - Tehran

پيش فرض

این حرف جاش اینجا نبود هر چند که درست هم نیست!

7. 2 کاربر از KINGTATu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MRTZ HSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرج~مترو~تهران~دانشگاه~...

پيش فرض

آقا من رفته بودم n78 بخرم یه چند جا تو علاالدین رفتم بعضی از گوشی هارو که میدادن دستم دکمه سمت راست(بالای قرمز) بد کار میکرد.این سریع منو پشیمون میکرد
    رفتم یه جا دیگه این مشکلو نداشت یعنی الان گوشیم دکمه هاش مثل هلو کار میکنه

خداوکیلی از این گوشی این قدر بد نگید .

شما نگاه کنید با 280 تومن چی می تونید بگیرید؟
    این گوشی با توجه به قیمت و امکاناتش (دوربین معرکه:از 73 خیلی خیلی بهتره) خیلی گوشی تمیزیه

من که خیلی راضیم.

ولی این تریال شدن بازی ها بدجور منو اذیت میکنه

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

این حرف جاش اینجا نبود هر چند که درست هم نیست!
    خوب دوست من شما بگو جاش کجا بود ..
    غلطش هم کجاست؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

به نظر منم این حرف درست نیست. من خودم موقع خرید انتخابم یکی از این دو تا بود. از نظر مالی هم مشکلی نداشتم و میتونستم N82 رو به راحتی بخرم ولی N78 خریدم. پشیمون نیستم از اینکه بین این دو تا N78 رو انتخاب کردم پیشمونم از اینکه چرا از بین این دو تا انتخاب کردم و کمی هم عجله کردم. برتری N82 دوربینشه که من عملا احتیاج زیادی به دوربین ندارم و همین 3.2 هم استفاده نمیکنم. سنسور Auto rotate گوشی n82 رو هم دیدم زیاد مالی نبود و خوشم نیومد.هم از نظر سرعت چرخیدن و هم اینکه هیچ افکتی نداشت واسه این چرخش.... در عوض n78 قیافه شدیدا بهتری داره به علاوه فرستنده fm که خیلی از اون سنسور کاربردی تره. در ضمن مهم ترین دلیلم واسه خرید n78 به روز بودن سیستم عاملش ( FP2 ) بود که حقیقتا امکانات زیادی بهش اضافه شده.

11. این کاربر از M.etallic.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

به نظر منم این حرف درست نیست. من خودم موقع خرید انتخابم یکی از این دو تا بود. از نظر مالی هم مشکلی نداشتم و میتونستم N82 رو به راحتی بخرم ولی N78 خریدم. پشیمون نیستم از اینکه بین این دو تا N78 رو انتخاب کردم پیشمونم از اینکه چرا از بین این دو تا انتخاب کردم و کمی هم عجله کردم. برتری N82 دوربینشه که من عملا احتیاج زیادی به دوربین ندارم و همین 3.2 هم استفاده نمیکنم. سنسور Auto rotate گوشی n82 رو هم دیدم زیاد مالی نبود و خوشم نیومد.هم از نظر سرعت چرخیدن و هم اینکه هیچ افکتی نداشت واسه این چرخش.... در عوض n78 قیافه شدیدا بهتری داره به علاوه فرستنده fm که خیلی از اون سنسور کاربردی تره. در ضمن مهم ترین دلیلم واسه خرید n78 به روز بودن سیستم عاملش ( FP2 ) بود که حقیقتا امکانات زیادی بهش اضافه شده.
    عوضش نميگي اين FP2 بودن چقدر دردسرش بيشتره؟ فقط به خاطر چنتا افكت ؟؟يا امكان ديگه اي هم داره من نميدونم؟
    اون سنسور هم مثل ماه عمل ميكنه و با آپديت حساسيتش بيشتر هم ميشه...fm هم يه بابايي قراره برام از كيش بياره..ببينم گير مياره يا نه...

ولي كلا" بگيريم 78 نه چيپ داره..نه رام درست حسابي داره...نه دوربين (كه واسه محمد گلم مهم نيست)

از اونور سيمبين پيچيده و در عين حال زيباتر داره...با ترنسميتر كه اكسترنالش هست...

حالا نميخوام كشش بدم ولي هر كارايي واسه يكي بدرد ميخوره... شايد 78 بيشتر از 82 به كارت بياد...

نوكرم، شاد باشي

13. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •