این بحث که بابت امنیت صدا ضبط نشه فک نمی کنم زیاد درست باشه چون سونی اریکسون توی گوشی های جاوا نامحدود می ذاره صدا رو ضبط کنی توی گوشی نوکیا هم هست، مشکلی از این بابت فک نمی کنم باشه
این بحث که بابت امنیت صدا ضبط نشه فک نمی کنم زیاد درست باشه چون سونی اریکسون توی گوشی های جاوا نامحدود می ذاره صدا رو ضبط کنی توی گوشی نوکیا هم هست، مشکلی از این بابت فک نمی کنم باشه
يعني شما اصلا" فلاش پلاگين رو گوشيت نصب نيست ؟
من همزمان با شما گوشيمو آپديت كردم نمي دونم چرا رو گوشي من اجرا نميشه خودم روي m600 دوستم ريختم راحت اجرا شد نميدونم چرا اين هك رو گوشي من كار نميكنه تا بحال با سه روش رفتم نشده
زوم هم درسته 100% هست
شايدم مراحل هك رو اشتباه رفتم يا ورژن فايل ها با هم فرق داره
![]()
آخه روی تمام گوشی های G900 و G700 این پلاگین نصبه
یعنی بخوام بهت دقیق تر بگم( Flash Lite 3.1 ) روشون نصبه
اگه دسترسی به اینترنت موبایل داری (gprs) یه صفحه وب که توش فلش داره رو با اپرای گوشی باز کن ببین فلشش رو نشون میده یا نه
1- آره پلاگین فلش روش نصبه اگر یه ادری وب که توش فلش باشه بری میتونی ببینیش اما از رو مموری نمیشه باز کرد
2- اون ارنامه هایی که لینک داده بودی تو لینکه نوشته s60 یعنی سری شصت که مال یو آی میو نیست
3- این برنامه هم واسه ضبط و پخش صداس نه مکالمه
4- تا حالا من دنبال چنین چیزی نبودم بهتره بیشتر بگردی شاید بود
5- موفق باشی ولی بی خیال ضبط صدا آخه میخای چیکار این سوسول بازیا رو در نیار بیا جی700 بگیر بعد تو مجمع کچلا هم عضو شو حالشو ببر
Last edited by nakhordemast; 16-12-2008 at 02:05.
تبلیغ ! خلاف قوانین انجمن ! (شوخی !)بیا جی700 بگیر بعد تو مجمع کچلا هم عضو شو حالشو ببر
ميشه بگين آموزش وصل شدن اين گوشي ها (uiq 3) از طريق بلوتوث و اينترنت كامپيوتر كجاست ؟
آقا ما گوشیمون خاک رفته زیر شیشه اش
چیکارش کنم؟ بازش کنم؟ آخه بلد نیستم مسترسم داغون شه.من همه گوشی هایی که تا حالا داشتم رو باز کردم و بدون استثنا همشون لق و لوق شدن... اینم که خاک رفته توش.
به نظرتون چاره چیه؟
خیلی زیاده مگه؟
راهی که نیست به غیر از باز کردنش
اما شدیدا توصیه میکنم بساز باهاش اما بازش نکن
باز بشه و ببندی دیگه ازش زده میشی
این یه حسن پی 990 نمیتونه باشه که صفحش تخت نیست و اینجوری خاک توش نمیره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)