دوست عزیز این استادیومش چه جوری نصب میشه هر کاری میکنی نمیاد
دوست عزیز این استادیومش چه جوری نصب میشه هر کاری میکنی نمیاد
این فایل دومی که گیم پد و درست میکرد لینکش خرابه اگه میشه دوباره اپلود کن....
دموی بازی امد
Demo Part 1 (EU)
190 مگ
Demo Part 2 (EU)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
190
Demo Part 3 (EU)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
190
Demo Part 4 (EU)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
190
Demo Part 5 (EU)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
9.6
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دير موندي داداش 100 تا لينك دانلود گذاشتيم براش خيلي وقته اومده تازه رسيده دستت؟
ما دانلود هم كرديم كلي هم پچ گذاشتيم تو فروم براش.
نه درسته تستش كردم احتمالا ISP كه ازش سرويس ميگيري آپلود سنترهايي مثله پرشين گيگ رو ----- كرده تقصير من نيست
چرا وارد بازي ميشه ولي موقعي كه ميخواي انتخاب كني نشون نميده ولي اگه اينور اونور كني با اينكه روي ويمبلي باقي ميمونه ولي عوض ميشه بري بازي ميبيني اگه باور نداري از همشون عكس بذارم همينجا من كه تو هر 4 ورزشگاه بازي ميتونم بكنم
از الان به بعد ميخوام از حركات تكنيكي بازي رو كه با بزرگان فوتبال انجام ميدم عكس بذارم تا جيگرتون حال بياد. ببينيد فيفا چي هست WoW!
اين از كاكا كه در حال اجراي حركت تكنيكي (از همونايي كه نوازي مي زنه) هست اين سانتر در ادامه با ضربه سر رونالدينيو گل ميشه كاش ميشد فيلم ريپلاي رو سيو كرد اونوقت كلي براتون فيلم از بازي ميذاشتم حركات تكنيكي من با توپ تو فيفا زبانزد عام و خاص. به من ميگن آرمين فيفا
![]()
ارمین جان حرکت رابونا از 2004 بود.سوال .ارمین دوربین تو حالت be a pro فرقی کرده؟مثل کنسول شده؟؟
تو این عکس چمن سه بعدی نیست.off کردی 3dgrass رو؟
این حرکت تو پیس هم هست من با مسی همین جوری گلم زدم ولی حرکت باحالیه به نظر میرسه فیفا دریبلای خفنی ساخته امسال راستی از حرکتای دیگشم بزار ببینیم فیفا چیکار کرده...
راستی همین یه توپو داره ینی مثل پارسال نیست که هر باشگاه توپ مخصوص داشتن؟
Last edited by maximiliyanus; 14-09-2008 at 14:31.
آره رابوناست اسمش يادم نبود آره اف كردم 3D رو آخه مونيتورم 15 اينچه از اين قديمياست وضعيتشم خيلي خرابه سياه شده رنگش واسه همين آف كردم آف كردني روشن تر ميشه بازي البته براي من اگه رو مانيتورهاي 17 يا 19 اينچ بازي كنيد دمو رو از شدت هيجان كف مي كنيد خيلي گرافيكش خداست. باورم نميشد فيفا يه همچين گرافيكي خرج فيفا كنه.
طفلك مسعود ميگفت يكم نكسته ما مسخرش ميكرديم. آي مسعود جيگرتو بخورم.
راستش آرمين هنوز Be a Pro بازي نكردم اين دفعه نگا كردم ميگم OK?
من نمیدونم شما چرا اینقدر توی سرو کله هم میزنید .. من خودم طرفدار فیفا نیستم ولی میگم هر کی با گیم پلی و گرافیک فیفا مشکل داره لازم نیست بیاد و اظهار نظر کنه بهتره اصلاَ فیفا بازی نکنه یا بر عکس هر کی میگه pes خوب نیست ...
خود pes هم هزار تا مشکل داره لا اقل فیفا اسم تیم هارو درست می نویسه و Chelsea رو Londen blue نمی نویسه ... حالا شما باز گیر بدید به گرافیک فیفا ...
بيا فعلا با قيافه هاي كريه ميلان حال كن تا برم از بازيكناي رئال بندازم آپ كنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)