جالبه! من دیشب ویندوز ویستا نسب کردم تا 2 باره تست بگیرم! ولی نشد! یعنی هنگ کرد!
ممکنه این مشکل از ویروسی چیزی باشه؟
جالبه! من دیشب ویندوز ویستا نسب کردم تا 2 باره تست بگیرم! ولی نشد! یعنی هنگ کرد!
ممکنه این مشکل از ویروسی چیزی باشه؟
با سلام دوست عزیز دمای کارت شما نرمال نیست وباید از یک کولینگ قویتر استفاده کنی.
این یکی از جالب ترین مقالاتی هست که به نظر من تا به حال در Anandtech منتشر شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The RV770 Story: Documenting ATI's Road to Success
این مقاله رو از دست ندید!
فروش 4870 به قیمت 199$ : AMD برای کسب سهم بیشتری از بازار کارتهای گرافیکی دسکتاپ، قیمت این کارت رو به 199$ کاهش داده هم اکنون میتونین کارتهای مختلف 4870 رو مموری 512 مگ از سایت NewEgg با این قیمت خریداری کنین همچنین انواع 1 گیگ هم با قیمت 240$ قابل خریده. طبق آخرین بررسی ها در کوارتر سوم سال 2008 سهم Nvidia از بازار کارتهای گرافیکی دسکتاپ 60% و سهم AMD/ATi نزدیک 40% است که AMD قصد داره تا این سهم رو به 50% برسونه .
منیع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by milky way; 06-12-2008 at 22:28.
ATI Catalyst™ 8.12
نسخه بتاش منتشر شده يا نه .اگه اره ميشه لينكش رو بديد؟
بله الان Catalyst 8.12 RC3 هم منتشر شده.
Dowload: Catalyst 8.12 RC3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی کسی میدونه نحوه خرید از این سایتها به چه صورته؟
من نمیدونم این ati سود هم میکنه با این 199 دلار ؟
ای کاش الان می خواستم سیستم بگیرم !
اگر کسی رو خارج ایران دارین بگو برات بخرن خودشون بگیرن برات با dhl بفرستن البته یسری افراد و یا شرکت هایی هم هستن که این کارا میکنن و حرفه ای هم هستن من کسی رو میشناختم که کارش همین بود از هر سایتی هر جنسی میخواستی برات میخرید بهت تحویل میداد و خوب یه پولی میگرفت.
آره الان هم سایت هایی هستند که در این زمینه فعالیت میکنن اما خوب موضوع اعتماد هستش.!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)