تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 196 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام من از nod32استفاده مي كنم خوب هست؟؟؟
    در ضمن بهترين انتي ويروس چيه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان یک ویروس در کامپیوتر من بود که در xpفعال بود در ویستا نه عملکردش به این صورت بود که هر درایو را که می خواستم باز کنم در مای کامپیوتر جدید باز می کرد فقط بیت توانست شناسایی کنه وپاکش گنه نه نود ونه کاسپرسکای

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی دارم اونم اینکه فایل هام مخفی میشه و هر وقت میخوام وارد یه فولدر بشم اونو تو یه پنجره جدید باز میکنه.تروخدا زودتر بگید از کامپیوتر استفاده کنم تا مشکل برطرف بشه.
    تروخدا سریعتر

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی دارم اونم اینکه فایل هام مخفی میشه و هر وقت میخوام وارد یه فولدر بشم اونو تو یه پنجره جدید باز میکنه.تروخدا زودتر بگید از کامپیوتر استفاده کنم تا مشکل برطرف بشه.
    تروخدا سریعتر
    دوست عزيز شما مشكل خودتون رو بايد در انجمن زير مطرح كنيد.از طرفي قبلا روشهاي مقابله با مشكل پيش آمده براي شما در تاپيك زير كه قرار دادم اومده.اون تاپيك را هم مطالعه كنيد مطمئنا مشكل شما هم حل ميشه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اين تاپيك:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به گزارش فارس به نقل از آرس تكنيكا، ضدويروس AVG كه از جمله مشهورترين ضدويروس‌هاي رايگان موجود در اينترنت است، در چند روز اخير پس از به روزرساني مدعي مي‌شد ويروسي با نام كامل PSW. banker4.APSA را شناسايي و پاكسازي كرده است. اما فايلي كه در عمل پاكسازي شده بود يك فايل حياتي سيستمي‌در ويندوز موسوم به «user32.dll» بود. پاك شدن اين فايل موجب بوت شدن مكرر ويندوز يا عدم بوت شدن كامل آن مي‌شود. البته اين مشكل تنها براي افرادي پيش آمده كه Service Pack شماره 2 يا 3 ويندوز XP را نصب كرده باشند. كاربران براي حل اين مشكل مجبور به نصب مجدد ويندوز XP شدند و شركت گري‌سافت، سازنده اين ضدويروس نيز مجبور به عذرخواهي از كاربران شد. اين چندمين‌بار است كه ضدويروس AVG يكي از فايل‌هاي سيستمي‌ يا مهم ويندوز را با ويروس‌هاي خطرناك اشتباه گرفته و براي كاربران دردسر ايجاد مي‌كند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 3 کاربر از Suba_sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen.esf's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سیتم من ویروسی گرفته بود که من تمام ویروس کشهای حجیم و معتبر کاسپر و مکافی نود32 وبیتفندر را نصب و اپدیت کردم کاسپر اونا شناسایی میکرد ولی وقتی اونا دلیت میکرد دیگه ویندوز بالا نیومد کاسپر و نود که چیزی شناسایی نکردند .بیتفدر شناسایی کرد اما نتونست دلیتش کنه ولی اویرا هم دلیتش کرد هم به سیستم اسیبی نرسوند از نظر من بهترین ویروس کشی هست که تا بحال از اون استفاده کردم

داره خودمونی میشه sogol6561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    من میخواهم یک انتی ویروس اورجینال بخرم و قیمت برام مهم نیست.اگه میشه لطف کنید بگید انتی ویروس norton خوبه یا kaspersky . به نظر شما کدوم بهتر و قویتره.
    راستی یه سول دیگه دارم. بعضی ها میگند که چون ایران تو تحریم هست انتی ویروس norton گزینه اپدیتش تو ایران فعال نمیشه و ... اگه منو بهتر راهنمایی کنید ممنون میشم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با دروود
    دوست گرامی،من فکر می کنم با واپسین نتایج AV،ضد ویروس Avira که محصول سال شناخته شده است ،بهترین گزیته باشد!!!
    اما در گزینه سپسین می توان کسپر را در نگر گرفت!!

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظر شما طبق تست های 772 بهتر نیست من از کسپرسکی به نورتون مهاجرت کنم ؟ :-؟

پروفشنال siyasiya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

10 Only ===> Avira

دوستان
    بدون شك در حال حاضر بهترين آنتي ويروس "Avira" هست.

شك نكنيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •