حداقل به این جواب بدید
فایروال من در کنار ساعت همیشه یه علامت سوال روشه معنیش چیه ؟
حداقل به این جواب بدید
فایروال من در کنار ساعت همیشه یه علامت سوال روشه معنیش چیه ؟
5 تا حالت شما به طور کلی میتونی برای فایروالت اننتخاب کنی . اون علامت سوال یعنی رو حالت متوسط فایروالت تنظیم شده . یعنی بعضی پورتها باز هستن و بعضی پورتها که کم استفاده ان بسته هستن . حالا اگر توی system tray (کنار ساعت به قول خودتون) روی آیکن outpost کلیک راست بکنی و (اگر اشتباه نگم ، چون الان خودم دارم از فایروال کمودو استفاده میکنم) از قسمت firewall use policy ، گزینه ی بالایی rules wizard یعنی block most رو بزنی رنگ آیکن کنار ساعت سبز میشه و در این حالت تعداد پورتهای بیشتری تو کامپیوترت بسته میشه و اگر block all رو بزنی فکر کنم سیاه بشه و تمام پورتها بسته میشه . حتی تو حالت block all پورت 80 که برای http استفاده میشه هم بسته میشه و نمیتونی از اینترنت استفاده کنی . کار درست اینه که تنظیمات فایروال رو تو حالت معمولی روی rules wizard بذاری و تنظیمات حالت background یعنی موقعی که مثلا به اینترنت وصلی ولی میخوای یه بازی یا یه برنامه ی فول اسکرین رو اجرا کنی (که در این صورت فایروال رو به علت فول اسکرین بودن برنامه نمیبینی) رو روی حالت block most بذاری .
بستگی داره که چه فعالیتهایی انجام میدین . مثلا از تورنت استفاده میکنین یا نه ؟ بازی آنلاین میکنین یا خیر ؟ و همینطور اینکه از ورژن free استفاده میکنین یا ورژن firewall pro یا ... ؟ و ...
از نسخه proاستفاده ميكنم ميخوام امنيتش خوب باشه
البته بازم این یه چیز شخصیه ولی به هر حال به نظر من :
firewall policy رو روی block most تنظیم کن . تو تنظیمات antileak اگه تیک داشت اینهایی که تو لیست پایین اشاره میکنم تیک بزن اگرم جای تیک نداشت به جای allow ، جلوشون prompt رو انتخاب کن :
windos hooking , process memory injection , process termination , low level network access , driver load , keyboard logging .
توی application rules اتصال برنامه هایی که از اعتبارشون مظمئن نیستی و همینطور برنامه هایی که احتیاج همیشگی به اینترنت ندارن رو قطع کن . به این صورت که روی برنامه ی مورد نظر کلیک میکنی ، بعد edit رو میزنی , block all activity رو انتخاب میکنی . تنظیمات network rules و lan setting به عهده ی خودته و من که چیزی نمیتونم بگم . ایشاالله بقیه ی اساتید کمک میکنن .
Last edited by imanpod; 25-02-2011 at 07:36.
کسی سریال برای نسخه پرو 3415.520.1247)7.1 نداره؟؟
سلام
میخواستم که این فایروال در کنار اینترنت سیکیورتی نورتون نصب کنم ایا مشکلی به وجود می اورد یا نه ؟در توضیحات فایروال نوشته که نباید دوتا فایروال را دریک سیستم نصب کرد ایا راه حلی برای این مشکل هست یا نه ؟
سلام.
همونطور که خودتون اشاره کردید نمیشه دو تا فایروال کنار هم داشت.چون عدم سازگاری موجب کاهش کارایی و پایایی سیستم میشه.
اما میتونید از ترکیب Norton Antivirus و Outpost Firewall استفاده کنید.
خطا داد که کد اشتباه هستش
آخرین نسخه 64 بیت فایروال رایگانش موجوده؟؟توی سایتش فقط سیکوریتی سویتش بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)