تا حالا گوشیت ویروس گرفته ؟
اصلا فکر نکنم براش اومده باشه
تا حالا گوشیت ویروس گرفته ؟
اصلا فکر نکنم براش اومده باشه
سلام اچ تی سی دیاموند رام شو عوض کردم وقتی می خواد بالا بیاد همون صفحه مشکی اول که نوشته touch diamond گیر می کنه کمک کنید؟
سلام کسی نیست جواب ما رو بده؟
سلام من یه پاکت پی سی mio 168 دارم ، میخوام ببینم چطور میتونم به اینترنت وایرلس وصل بشم؟؟ آیا باید sdio wifi card بخرم؟
این sdio وای فای کارت چی هست و قیمتش چنده؟
سلام می شه یک نرم افزار برای بک اپ از اس ام اس ها معرفی کنین؟ و یگین که از حافظه گوشی پک اپ می گیره سا سیم کارت میرسی گوشی: HTC touch 2 وین موبایل 6.5 مرسی
چطور میتونم بفهمم ورژن ویندوز موبایل گوشی HTC چند هست؟
سلام دوستان یه سوال داشتم موبایلم htc hd2 هست وقتی صفحه موبایلم خاموش میشه وایرلسم هم قطع میشه چطوری میشه وایرلس همیشه روشن باشه و به دانلودش ادامه بده؟حتما باید صفحه موبایل روشن باشه؟
شما میتونید از نرم افزار PIMBackup استفاده کنید؛ خیلی ساده ولی امکانات خوب
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبسته به مدل و نسخه گوشیتون؛ به بخش تنظیمات گوشی برید؛ بعدش به About phone و اگر مستقیم رفت به بخش نمایش اطلاعات که مبارکهاگر نه، بعدش به Phone identify برید.
میتونید از طریق رجیستری ویندوز اقدام کنید؛ اما راحتترین راه استفاده از برنامه های مثل BSB Tweaks هستش. بعد از نصب برنامه به آخر صفحه بخش Wifi برید؛ اگر اشتباه نکنم گزینه دوم میتونید تنظیماتش رو تغییر بدید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه برنامه میخواستم که وقتی یکی از دوستام که شمارش رو گوشیم سیو هست بهم زنگ میزنه فقط اسمش روی صفحه گوشیم ظاهر بشه و شمارش دیگه ظاهر نشه.
کی گفته ویروس ندارن
الان من ویروسی شدم
دعا می کنم ویروسی نشی تاببینی چی میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)