این دارو چیه و روش مصرفش چجوریه؟
چرا باید حتما این دارو ها را بخورید ؟؟
یک نوع آنتی هیستامینه ولی عمدتا برای تحریک اشتها مخصوصا در بچه ها مورد استفاده قرار می گیره .
من توی دوره بدن سازی هستم و باید مولتی ویتامین و یکی دوتا قرص دیگه که مربوط به تغذیه ام هست بخورم! واسه همین میگم که باید مصرف کنم!
بنده فکر می کنم مصرف صحیح دارو ها و جلوگیری از تداخل داروها مهم تر از دوره بدن سازی باشه . اینطور نیست ؟ بنابر این با مشورت با پزشک تجویز کننده داروها باید در صورت لزوم بعضی از آنها قطع شود .
ممنون دوست عزیز! خودم مصرف میتامین A رو قطع کردم
یک داروی ( مسکن) گیاهی هست که من اسم دقیقش رو نمی دونم یا تاناستون یا تانسیوم ؟ ایا کسی اطلاع دقیقی داره؟ و برای چه نوع درد هایی موثره؟
با سلام خدمت شما عزیزان که نسبت رفع مشکلات هموطنان خود کوشا هستید اجرکم عنداله
بنده سردرد دارم و پیش دکتر متخصص مغز و اعصاب رفتم و ایشان پس از معاینه و گرفتن ستی اسکن فرمودند که بنده مشکلی ندارم و ایشان برای من متورال50 و نورتریپتیلین و والترا تجویز کردند البته سردرد های بنده همیشگی نیست مثلا هفته ای دو بار یا 3 بار است خواستم بدونم که خوردن قرص متورال 50 برای من الزامیست؟ ممنون از لطفتون
بسته به تشخیص شما دارد . در این مورد باید پزشک خودتون نظر بدهند . ولی احتمالا تشخیص پزشک سردرد های میگرنی و یا عصبی بوده است که این دارو ها را تجویز کرده اند . متورال هم مانند پرو پرانولول تاثیر می گذارد و اگر افت شدید فشار خون نداشته باشید مشکل دیگری نباید باشد .
دکتر قلب برای من پرانول, کلوردیازپوکساید, آلپرازولام نوشته اینها همشون ضد استرس هستند لازمه همه رو بخورم؟ فرقشون با هم چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)