منظورتون از accler..ها همون addon ها یا افزونه هاست ؟
در ضمن بنده منتی ندارم. فقط کاری رو انجام میدم که وقت نیاز مندی انتظار دارم دیگری برام انجام بده. پس این یک وظیفه هست. اما کسی نگفت مشل ftp من از کجاست!؟ ok با file manager آپلود میکنم.
منظورتون از accler..ها همون addon ها یا افزونه هاست ؟
در ضمن بنده منتی ندارم. فقط کاری رو انجام میدم که وقت نیاز مندی انتظار دارم دیگری برام انجام بده. پس این یک وظیفه هست. اما کسی نگفت مشل ftp من از کجاست!؟ ok با file manager آپلود میکنم.
منتظرم؟؟؟
دوست من یه جا تو ولیصر یه مغازه بود که میفروخت حدود 20-30 0تاadd onدیگه هم داشت ولی گرون میداد ن کل ولیعصر رو گشتم فقط اون داشت خودشم نمیدونست چیه ظاهرا کسی گذاشته بود امانتی واسه فروش اگه میخوای بگو ادرسش رو بگم
آره. ولی Acc منظورم بیشتر سرویس پک 1 و 2 هست . آخه می خوام FS Passenger X رو هم نصب کنم که به این 2 احتیاج دارم.
دانلودشم حجمش زیاده. منم اگه بخوام اینقدر دانلود کنم دیگه چیزی واسه آخر سال برام نمی مونه . الان 10 گیگ بیشتر واسم نمونده...
امر کنید براتون پست میکنم.
دارم آموزش passenger رو میزنم. aes هم دیگه تمومه.
پاینده باشید
با سلام.
دوست عزیز حالا این fsp با aes هم خونی دارن ؟
یعنی در طی زمانی که fsp برای ورود مسافران به هواپیما تایین میکنه با مسافرین aes هم هماهنگی داره؟
یا کلا خیلی چیزهای دیگه ی این دو با هم ؟؟؟
اگر منظورتون همکاری هست خیر ندارن. اما مزاحمتی هم برای هم ایجاد نمیکنند. وقتی کارتون تموم شد passenger رو مرخص میکنید و از منوی aes پلکان رو انتخاب میکند.
سرعت امروز داره کلاه میکنه!
بابک جان لینک اون توپولوف 154 رو گم کردم دوباره بده دانلودش کنم
ممنون
خب البته با آموزش کامل و توضیحات کامل آن برای ما مبتدی ها در fsp بیشتر متوجه خواهیم شد.
البته این آموزش هرچه روان تر و مبتدی تر باشد که عالی میشه.
با تشکر از دوست عزیزمان آقا بهرام...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)