2-3 هزار تومن باید پول فرستادن این SMS رو بدیم که!!!
2-3 هزار تومن باید پول فرستادن این SMS رو بدیم که!!!
جوك بود يا خاطره؟
بنده خدا میره قله اورست میگن چرا اومدی اینجا
میگه والا بار خورد ما هم اومدیم
نفرین یک هموطن : آرزو دارم خدا کنه انشاالله به حق پنج تن اللهی آمین
هموطنه دو تا سیگار باهم میکشید ازش میپرسن چرا؟ میگه یکی واسه خودم یکی ام واسه دوستم که تو زندانه...بعد میبیننش با یه سیگار میگن دوستت آزاد شد؟میگه نه خودم ترک کردم !!!!!
به يک هموطن ميگن حموم چند بخشه ميگه دو بخش زنانه ومردانه!!
هموطنه عمیق در فکر فرو رفته بود و با خود فکر میکرد اگر ادیسون نبود، باید در تاریکی تلویزیون نگاه میکردیم!
سوال بينش اسلامي كنكور یکی از شهرهای ایران در سال 87: دو طفلان مسلم چند نفر بودند؟ نام پدرشان چه بود؟
به هموطنه ميگن : اينجا چي كار مي كني؟ ميگه: پس كجا چي كار كنم...!؟
هموطنه لیوان خالی میذاره بالا سرش موقع خواب . میگن چرا؟ میگه اومدیم و شب بیدار شدم تشنم نبود!
دوستان دوستان سلام
حالتون چطوره؟
لطفا قوانين رو رعايت كنيد :
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست ها خلاف قوانين و مرتبط با اون طي 7-8 صفحه اخير پاك شد
البته اگه ميخواستم به صورت كامل اعمال قانون كنم چيز زيادي از تاپيك باقي نمي موند!(خصوصا شماره 7)
لطفا رعايت كنيد وگرنه سينا مياد همتون رو بن ميكنه
موفق باشيد
Last edited by H M R 0 0 7; 13-09-2009 at 11:53.
اب مایع حیات است پس در مصرف برق صرفه جویی کنید! روابط عمومی شرکت گاز ....
هموطنه به زنش میگه بیا برو مهریت رو بزار اجرا تا با پولش خونه بخریم !!!
چندتا هموطن داشتن با لگد مي زدن تو شيكم همديگه. يكي كه رد مي شده بشون ميگه شما ها دردتون نمي گيره؟ ميگن نه پوتين پامونه!!!
هموطنی ميره مسجد وقتي مياد بيرون ميبينه كفشش نيست ميگه 4 حالت داره 1 نيامدم 2بدون كفش اومدم 3 اومدم رفتم 4 بعدن ميام
ببين گفتن اس ام اس نه رمان
هموطنه یه سگ فلج داشته هر وقت دزد میومده سگه را می گذاشته تو فرغون و دنبال دزده می دویده.
به هموطنه میگن چرا جورابات یه لنگش آبی یکی قرمز؟ میگه والا نمیدونم بدبختی اینه که یک جفت دیگه دارم تو خونه اون هم همینطوری!!!
تست فیزیک کنکور در یکی از شهرهای ایران :سرعت نور چقدر است ؟1_بد نیست 2_خوب است 3_تو خوبی ؟4_چه خبر ؟
هموطنه یک بسته 1000 تومانی میشمره 250 تومان کم میاره!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)