سلام عزیزان من مدتیه که نمیتونم ازهیچ ویدیویی دانلود کنم میشه بگید چطور ممکنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با IDM که میزنم دانلود کنه یک فایل 200 بایتی دانلود میکنه
سلام عزیزان من مدتیه که نمیتونم ازهیچ ویدیویی دانلود کنم میشه بگید چطور ممکنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با IDM که میزنم دانلود کنه یک فایل 200 بایتی دانلود میکنه
هم آيكون مثلث سبز رنگ و هم آيكون در حال دانلود
با idm دانلود نکن با خود ie دانلود کن ببین میشه؟
سلام دوستان. لطفا کمک کنید
مدتی که وارد هر سایتی میشم چند تا پنجره Internet Download Manager همزمان باز میشن و می خواهد فایل با فرمت jpg دانلود بکنه وقتی هم که میبندمشون دوباره باز میشن
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام
به کمک دوستان نیاز دارم.
یه فایل برای دانلود توی IDM داشتم. حدود 78 درصد از اون فایل تکمیل شده بود که ناگهان ویندوزم از کار افتاد. میخوام ویندوز عوض کنم اما موندم که اون 78 درصد رو چه کار کنم. آخه حجمش حدود 3 گیگه و یه فایل هم هست. اگه پارت بندی شده بود دردش خوردنیه اما 3 روز براش وقت گذاشته بودم.!!!
دوستان راهی بلد نیستند که من اون 78 درصد رو نگه دارم و بعد از نصب ویندوز به ادامه اون بپردازم.
شاید idm مشک داره نسخه دیگه نب کن یا دوباره پاک کن و نصب کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين متن رو كاملاً خوندم و اجراش كردم. فايلم رو به صورت كامل دانلود كردم اما موقع Extract كردن اون اخطار CRC رو ميده.
راه ديگهاي نيست؟
کلیک راست کن روی فایل بعد extract files بعد از سمت چپ تیک گزینه ی keep broken files رو بزار.
سلام
IDL ورژن 5.8 رو نصب کردم 1روز ازش استفاده کردم الان این ارور داده میشه و ازم سریال نامبر میخواد...ممکنه
راهنمایی کنید ....
![]()
از کرک استفاده کنید.
جستجو کنید تو این فروم هم هست و از گوگل هم میتونی پیدا کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)