تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 241 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

لطفا روش پاک کردن ویروس program1.exe رو هم بگید
    در task manager این همیشه در حال اجراس و end task نمیشه یه جا دیدم که این
    [FONT='Arial','sans-serif']PROGRAM1.EXEPassword Stealer هست[/FONT]

[FONT='Arial','sans-serif']دو تا فایل در پوشه system ایجاد کرده:[/FONT]

[FONT='Arial','sans-serif'] spol.exe که worm هست و netlos.exe که cloaked maleware هست.[/FONT]

[FONT='Arial','sans-serif']خواهش میکنم لطف کنید کمکم کنید[/FONT]

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    نمیدونم ویروسه چیه تو هر درایو یا فولدر کنار هر فولدر یه فولدر با پسوند exe با همون نام هیدن اضافه میشه به هیچ وجه هم پاک نمیشه.(تو کامپیوتر)
    یه مشکلی که برا من پیش اومد اینکه خواستم با رم ریدر رم رو پر کنم بعد از این کار تو گوشی nec 880 و مدیریت پرونده وقتی گزینه باز رو میزنم میگه خالیه در حالی که اینطوری نیست.
    به نظرتون این چه ویروسیه و چجوری باید پاکش کنم ؟
    nod32 رو هم دارم قبلا با کرکش آپدیت کرده بودم ولی با از کار افتادن کرکش از من خواست که فایلهای آپدیتشو از اول دانلود کنم من هم اینترتمو دیال کرده بودم نتونستم این کار بکنم؟
    به نظرتون چیکار کنم؟

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

احتمالا جدید ترین ورژن اتوران روی سیستم منه چون به هیچ (هر کاری که فکر کنید کردم)عنوان نمیشه فایلای هیدن رو دید .... فایل همراهش 08dgu.com بود که امروز پس از آپدیت کامل Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.357 پاک شد اما نیم ساعت بعد فایل جدیدی به نام xlk9.com جای اونو گرفته !!!!!!!! و ویروس کش نمیشناستش یعنی کاملا مشخصه که با کوچکترین اتصال به اینترنت خودشو آپدیت میکنه لیسانس ویروس کش هم بلوک شد ( اگه کد جدید دارید بدید) .... بگید با این ویروس لعنتی چه کار کنم ... از سیستم مادر کافی نت دانشگاه ویروسی شدم .

ممنون
    Last edited by AKBAR132; 23-10-2008 at 22:02.

داره خودمونی میشه Arashpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان -من ویروس EXplorer.exe گرفتم

لطفا کمکم کنید تا پاکش کنم - این ویروس پوشه Temp که مربوط به رو هست رو پر میکنه

در ضمن تو Ctrl+Alt+Delete تو سر برگ Processes هی ping میکنه به یه آی پی آدرس

در Folder option تو قسمتی که فایل های سیستمی Hide هستن رو نمیزاره از حالت Hide در آورد

البته یه فایل bat که این ویروس تو temp ایجاد میکنه رو به صورت Text بازش کردم و از طریق آدرس هایی که در registry داده بود این حالت آخر رو درست کردم ولی نتونستم کلا پاکش کنم

آنتی ویروسم به روزه ولی شناسایش نمیکنه

در ضمن وقتی این فایل bat رو به صورت text باز کردم پر حدیث هست که به نمایش در میان ولی تا کنون واسه من هنوز به نمایش در نیومده

ممنون میشم کمکم کنید

در ضمن تو استارت آپ 2 تا فایل هست که مربوط به ویروسه

Explorer.exe که صد در صد مطمئنم ماله ویروسه

ctfmon.cpl هم هست که مشکوکه ولی واقعا نمیدونم ماله ویروسه یا چی

چون این فایل دومی رو هم هر وقت پاک میکنم میره ولی هر باز که درایوی رو مستقیم باز میکنم با Explorer میاد میشینه تو استارت آپ
    Last edited by Arashpc; 24-10-2008 at 11:35.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    در دل گرما ****** جنسیت :مرد

پيش فرض

به این عکس نگاه کنین

من با نود 32 زدم ولی درایوام درست نشده نمدونم چیکار کنم

این بخاطر بود یه بازی نصب کردم ویروسی بود حالا اینطوری شده ولی همون بازیو بقیه نصب کردم با آنتی ویروس درست شد شکل درایوها
    من حتی ویندوز هم عوض کردم
    نشد

این بازی هم وقتی یه باز میرم داخلش بعد که میای بیرون باید بری کرکش کپی کنی دوبازه چرا ویروسه ؟؟؟؟؟

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

سلام.

این اتوران داره روی اعصابم راه میره

هر روشی استفاده می کنم
    دوباره میاد.

برای نابودیش به طور کامل چکار کنم؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

به این عکس نگاه کنین

من با نود 32 زدم ولی درایوام درست نشده نمدونم چیکار کنم

این بخاطر بود یه بازی نصب کردم ویروسی بود حالا اینطوری شده ولی همون بازیو بقیه نصب کردم با آنتی ویروس درست شد شکل درایوها
    من حتی ویندوز هم عوض کردم
    نشد

این بازی هم وقتی یه باز میرم داخلش بعد که میای بیرون باید بری کرکش کپی کنی دوبازه چرا ویروسه ؟؟؟؟؟
    سلام

ابتدا به فولدر اپشن برید و از اون قسمت کاری فایلهای مخفی و سیستمی را پدیدار کنید و سپس به داخل درایوهاتون برید و ببینید داخل درایوهاتون فایل نوت پد به اسم autorun.inf وجود داره یا نه .

اگه وجود داشت از داخل همه داریوها اونا پاک کنید و سیستم را ریستارت کنید .

ابی شدن فولدرها و درایو شما هم به این دلیل هست که اون فولدر یا درایو کمپرس شده .
    روی اون درایو یا فولدر راست کلیک کنید و گزینه propertise را بزنید و سپس از صفحه باز شده گزینه Advanced را بزنید و سپس از صفحه باز شده تیک گزینه compress contents to save disk space را بردارید . و صفحات باز شده را ok کنید.

وقتی برنامه یا یه بازی مشکل داره برای چی دیگه اونا روی سیستم نصب می کنید . گاهی اوقات صدمات بدی به سیستم وارد می کنه .

اون بازی را هم کلا از سیستم حذف کنید .

موفق باشید.

8. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان -من ویروس EXplorer.exe گرفتم

لطفا کمکم کنید تا پاکش کنم - این ویروس پوشه Temp که مربوط به رو هست رو پر میکنه

در ضمن تو Ctrl+Alt+Delete تو سر برگ Processes هی ping میکنه به یه آی پی آدرس

در Folder option تو قسمتی که فایل های سیستمی Hide هستن رو نمیزاره از حالت Hide در آورد

البته یه فایل bat که این ویروس تو temp ایجاد میکنه رو به صورت Text بازش کردم و از طریق آدرس هایی که در registry داده بود این حالت آخر رو درست کردم ولی نتونستم کلا پاکش کنم

آنتی ویروسم به روزه ولی شناسایش نمیکنه

در ضمن وقتی این فایل bat رو به صورت text باز کردم پر حدیث هست که به نمایش در میان ولی تا کنون واسه من هنوز به نمایش در نیومده

ممنون میشم کمکم کنید

در ضمن تو استارت آپ 2 تا فایل هست که مربوط به ویروسه

Explorer.exe که صد در صد مطمئنم ماله ویروسه

ctfmon.cpl هم هست که مشکوکه ولی واقعا نمیدونم ماله ویروسه یا چی

چون این فایل دومی رو هم هر وقت پاک میکنم میره ولی هر باز که درایوی رو مستقیم باز میکنم با Explorer میاد میشینه تو استارت آپ
    سلام

تمامی مشکلات زیر سر ویروس autorun.inf هستش . اگه این ویروس از روی سیستم پاک بشه 99 دصد مشکلات سیستم حل می شه . شما باید اول از همه سعی کنید این ویروس را از بین ببرید .

ما بقی مشکلات با انتی ویروس ها به راحتی حل می شه .

روش دستی برای از بین بردن ویروس اتوران را توی صفحه اول همین تاپیک گفتم که می تونید از اون روشها استفاده کنید .

Explorer.exe را تاحالا ندیده بودم ویروس باشه . در واقع یک ضمیمه برای ویروس اتوران هست .

چون ویروس اتوران همیشه یه فایل exe همراه خودش ضمیمه داره و اینبار Explorer.exe را ضمیمه خودش کرده

ctfmon.cpl هم ویروس نیست . جزء خود سیستم عامل هست .

سعی کنید با انتی ویروس نود 32 ورژن 3 سیستم را کامل در حالت Safe mode ویروس یابی کنید . حتما انتی ویروس را اپدیت کنید .

تنها انتی ویروسی که فعلا می تونه کامل ویروس اتوران را حذف کنه همین نود 32 ورژن 3 هست . به شرطی که اپدیت شده باشه .

موفق باشید .

10. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام.

این اتوران داره روی اعصابم راه میره

هر روشی استفاده می کنم
    دوباره میاد.

برای نابودیش به طور کامل چکار کنم؟
    سلام

روشهای دستی برای از بین بردنش توی صفحه اول همین تاپیک هست .

اگه قصد دارید از انتی ویروس استفاده کنید باید انتی ویروس نود 32 ورژن 3 را روی سیستم نصب کنید و سیستم را کامل اسکن کنید . حتما باید انتی ویروس را اپدیت کنید .

ورژن 3 نود 32 توی از بین بردن این ویروس خیلی خوب عمل می کنه .

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

احتمالا جدید ترین ورژن اتوران روی سیستم منه چون به هیچ (هر کاری که فکر کنید کردم)عنوان نمیشه فایلای هیدن رو دید .... فایل همراهش 08dgu.com بود که امروز پس از آپدیت کامل Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.357 پاک شد اما نیم ساعت بعد فایل جدیدی به نام xlk9.com جای اونو گرفته !!!!!!!! و ویروس کش نمیشناستش یعنی کاملا مشخصه که با کوچکترین اتصال به اینترنت خودشو آپدیت میکنه لیسانس ویروس کش هم بلوک شد ( اگه کد جدید دارید بدید) .... بگید با این ویروس لعنتی چه کار کنم ... از سیستم مادر کافی نت دانشگاه ویروسی شدم .

ممنون
    سلام

راستش همون طور که می دونید ویروس اتوران همراه خودش فایلهای زیادی را ضمیمه می کنه و همین امر باعث می شه از بین بردنش خیلی سخت باشه .

اما انتی ویروس نود32 ورژن 3 عملکرد خوبی در مورد از بین بردن این ویروس داره .

بهتره این انتی ویروس را روی سیستم نصب کنید و اونا حتما اپدیت کنید و سیستم را کامل اسکن کنید .

موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •