تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 1081 اولاول ... 317177787980818283848591131181581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

طريقه آپديت نسخه 6 از طريق فايلي كه از سايت كاسپر دانلود ميكنيد تو خود سايت كاسپر به وضوح نوشته شده
    مطالعه بفرما ، مشكلي داشتي در خدمتيم

پروفشنال zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

pedramonline جان من خودم هفته پيش ويندوزم رو عوض كردم و اين مراحل رو كاملا انجام دادم و قشنگ بعد از اينكه روي آپديت كليك كردم تمام اون فايلها به محل مربوط به آپديت كاسپر منتقل شد درضمن تاريخ آپديتها هم به همون آخرين تاريخي كه آپديت كرده بودم تغيير يافت فكر كنم شما يه جاي كار رو اشتباه كرده باشيد حالا من برات توضيح ميدم شما يه كم دقت كن اميدوارم كه مشكلت حل بشه :
    1-اول شما از پوشهBases در آدرسC:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Bases يه كپي بايد داشته باشي و مثلا در درايو دي شما اين كپي رو ذخيره كردي( البته شما اين كپي رو بايد از نصب قبلي كه كرده بودي داشته باشي نه از اين كاسپري كه الان نصب كردي) .
    2-حالا به شما پيشنهاد ميكنم كه اين كاسپري رو كه نصب كردي به طور كامل پاكش كني يعني هيچ اثري از اون نباشه حتي اين آدرس C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Bases .......بعد دوباره اونو نصبش كن.
    3-حالا به قسمت setting update برو و بعدروي گزينه customize كليك كن و سپس به تب دوم يعني update servers برو و روي گزينه Add كليك كن حالا در اين پنجره گزينه Updating from the unstructured folder or zip-archive (slows down the update) رو تيك بزن و بعد مسير اون پوشه Bases كه آپديتهاي قبلي ذخيره شده رو بهش بده مثلا D:Bases و بعد ok كن .
    4-حالا فقط كافيه كه شما رو گزينه آپديت كليك كني و ميبيني كه به راحتي فايلها به پوشه اصلي منتقل مي شوند البته در تمام اين مدت شما نبايد به اينترنت وصل باشيد.......
    5-حالا فقط كافيست كه براي آپديت مجدد از اينترنت در همون قسمت update servers اونو به حالت اوليه بر گردونيد يعني اون مسيري رو كه اضافه كرديد رو ديليت كنيد يعني به اين صورت باشه:

البته بايد ببخشيد كه اين طور طولاني توضيح دادم قصد جسارت به شما رو نداشتم فقط خواستم طوري توضيح بدم كه اگه يه دوست ديگه به مشكل برخورد به طور كامل متوجه بشه .......شما كه جاي خود داري و جز حرفه ايها هستي.......

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

منم از روشي كه زندگاني توضيح داد خيلي وقته استفاده مي كنم و مشكلي ندارم
    اين توضيحم قبلا داده شده يبود حتي فايل تصويري رو گزاشته بوديم

اگه نباشه جاش خالی می مونه web2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مستاجر خالق

14 آنتي ويروس كاسپرسكي 6.0.0.300 اينترنت سكوريتي

با سلام به دوستان

بنده آنتي ويروس كاسپرسكي 6.0.0.300 اينترنت سكوريتي را دارم قبلا فايلهاي تروجان جاسوس را بصورت اتوماتيك اخطار ميداد
    مثلا وقتي بنده يك نرم افزار بصورت فشرده از اينترنت ميگرفتم و از حالت فشردگي خارج ميكردم اگه محتوي فايل جاسوس و تروجان بود اخطار ميداد و بنده آن را حذف ميكردم ولي تازگيها وقتي نرم افزاري به صورت فشرده دانلود كردم و آن را از حالت فشرده خارج ميكنم اگه حاوي جاسوس و ... باشه اصلا اخطار نميده كه هيچ حتي اگه اجراش كني هم گير نميده ولي اگه همان پوشه رو بصورت دستي اسكن كني ميگه حاوي تروجان يا ... است بنده گيج شدم حتي اپديت هم ميكنم ولي باز نتيجه ايي نداشت لطفا راهنمايي فرماييد

با تشكر از دوستان

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

ببين ريال تايم پروجكت فعال هستش و يا گزينه ها وش به رنگ قرمز نشدن
    اگه قرمز شده باشن يه بار نرم افزار رو رپير(تعمير ) كن

اگه نباشه جاش خالی می مونه web2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مستاجر خالق

13

نقل قول نوشته شده توسط akmfad1
    ببين ريال تايم پروجكت فعال هستش و يا گزينه ها وش به رنگ قرمز نشدن
    اگه قرمز شده باشن يه بار نرم افزار رو رپير(تعمير ) كن
    با تشكر از پاسخ شما دوست گرامي

همه در حالت سبز قرار دارد و هر وقت به اينترنت وصل ميشم آپديت ميشه و ....

ولي مشكل پابرجاست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام
    من هم رو سیستمم کاسپرسکی 6.0.300 نصبه و تا به حال مشکلی نداشتم اما از دیروز قسمت وب بروزرش قرمز شده و ترافیک اسکن اون فیلور می زنه(البته فکر کنم بعد از یکی از رول اپدیتهای اوت پست در مورد کاسپرسکی اتفاق افتاد) یه بار ریپیر ش هم کردم اما مشکل حل نشد
    ایا راه حلی داره؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط alirafaat
    سلام
    من هم رو سیستمم کاسپرسکی 6.0.300 نصبه و تا به حال مشکلی نداشتم اما از دیروز قسمت وب بروزرش قرمز شده و ترافیک اسکن اون فیلور می زنه(البته فکر کنم بعد از یکی از رول اپدیتهای اوت پست در مورد کاسپرسکی اتفاق افتاد) یه بار ریپیر ش هم کردم اما مشکل حل نشد
    ایا راه حلی داره؟
    با تشکر
    به چه تفاهمي مال من هم از ديروز اسكن وب خرابيشده البته صفحه ها رو اسكن مي كنه ولي نوشته خرابي
    فكر كنم با نصب مجدد درست بشه ولي چرا از ديروز مال دو نفر اينجوري شده مشكوك مي زنه؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط web2003
    با تشكر از پاسخ شما دوست گرامي

همه در حالت سبز قرار دارد و هر وقت به اينترنت وصل ميشم آپديت ميشه و ....

ولي مشكل پابرجاست
    سلام دوست عزیز

در مسیر زیر

setting>protection>file antivirus>security level

سطح امنیتی را بالاتر ببر ببین مشکلت حل می شود یا نه؟

داره خودمونی میشه mahdi_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

14 سوال

سلام

مي خواستم سولا كنم كه Kaspersky Anti-Virus Personal هم فايروال داره يا نه اگه داره چطوري مي تونم پيداش كنم؟

متشكر
    Last edited by mahdi_61; 27-07-2006 at 01:43. دليل: غلط املايي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •