تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 649 اولاول ... 317177787980818283848591131181581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

زده 799 !! حالا دلاره ؟ کرونه ؟ .... معلوم نیست

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ده 799 !! حالا دلاره ؟ کرونه ؟
    باید دلار باشه

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران جان قیمتش رو داری؟

راستش با پول ایران حدودا میشه 900.000 تومن. البته حامد جان مالیات اینجا رو حدود 25 درصد ازش
    کم کن چون این قیمت فروش این گوشی در اینجا با مالیات مربوط به خودشه.

آقاي مهران شما همون ژينا نيستيد؟
    چون هم فونت نوشتنتون هم محل زندگيتون و هم گرامر صحبتتون مثل ژينا مي نونه... راستي ژينا هم كاربر فعال بحث هاي نرم افزاري بود
    راستشو بگيد
    البته ببخشيد كه اسپم دادم آخه خيلي تابلوهه

چی تابلوه دوست عزیز. اولا که نه عزیز من ژینا نیستم و پسرم. 28 سالمه و هم در نروژ و هم سوئد بصورت مشترک
    زندگی میکنم. شنبه و یکشنبه ها میرم نروژ کار میکنم و بقیه روزها هم سوئد هستم و درس میخونم.

فونت شما هم با فونت من یکیه و این دلیل نمیشه که شما هم مهران باشید. اما برای اینکه جای حرفی باقی نمونه
    میتونم بگم که من همون Persian Boy هستم نه حاج خانوم ژینا ابن طاهر.

کاری داشتی در خدمتم. فعلا ...

4. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

زده 799 !! حالا دلاره ؟ کرونه ؟ .... معلوم نیست
    R@R#M@N جان منظورت اون قیمتیه که تو عکسی که گذاشتم؟ اگر منظورت اونه که نه اون دلار نیست و کرون
    سوئدیه. هم سوئد و هم نروژ و واحد پولشون کرونه اما با ارزشهای مختلف. کرون نروژ از کرون سوئی گرونتره.

1 کرون سوئد هم با قیمت امروز 140 تومن ایرانه. البته در حال خرید. فروشش رو هم خبر ندارم.

6. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

XPERIA X1 Panel to Control the Saab 9-X Air
    حمید میشه باش 405 رو هم کنترل کرد؟
    آقا مهرا ن شما هنوز p1 داری؟ یادش بخیر زمان P1 خوب در موردش توضیح میدادی. جون هرکی دوست داری 10اکتبر برو بخرش بیا برامون review بنویس
    میگم ما ایجا از یه شهر به شهر دیگه به زور میریم اونوقت شما هفته ای 2کله میری نروژو سوئد؟

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

آقا مهرا ن شما هنوز p1 داری؟ یادش بخیر زمان P1 خوب در موردش توضیح میدادی. جون هرکی دوست داری 10اکتبر برو بخرش بیا برامون review بنویس
    میگم ما ایجا از یه شهر به شهر دیگه به زور میریم اونوقت شما هفته ای 2کله میری نروژو سوئد؟
    نه دیگه تا اوم حد.
    فقط این ماشین کنترلی رو میتونی بچرخونی

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام سعید جان. خوبی؟ آره هنوزم P1 رو دارم. هنوز مثل روز اولش کار میکنه. بهترین گوشی بوده که تا حالا داشتم و
    ازش راضی بودم.

تصمیم خرید Xperia رو هم دارم اما نه از همون روز اول. از روز اول خریدنش یخورده ریسکه. میخوام 1 ماه صبر کنم
    تا اگر عیب و ایرادهای بزرگی داشته باشه معلوم بشه. مخصوصا پشتیبانی کردن از زبان فارسیش که برای من مهمه.
    تا حالا هیچ پاکت پی سی وجود نداشته که بصورت کامل از زبان فارسی پشتیبانی کنه و اونهایی هم که وجود دارند
    با برنامه های عربی این کار رو کردند من بمیرم هم از برنامه عربی در گوشیم استفاده
    نمیکنم.

سونی اریکسون در پشتیبانی کردن از فارسی و پچ زبان تا حالا برای گوشی های UIQ خوب عمل کرده. امیدوارم که این پشتیبانی رو در Xperia هم ادامه بده. اگر یادت باشه من به دیکشنری خیلی احتیاج دارم. مخصوصا فارسی
    به انگلیسی. اگر فارسی رو نتونه پشتیبانی بکنه فکر کنم همین پی1 رو نگه دارم بهتره.

یخورده دو دلم واسه همین فعلا صبر میکنم تا ببینم چی میشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

persian boy عزیز یادش بخیر یکی از مفیدترین تاپیک های سایت بود p1 یا k810 و تقریبا همه مطالب پی1 توی اون تاپیک گفته شد
    انشاالله x1 بخری و تاپیک بترکونی

راستش دوستان من گوشی میخوام تا برام pdf مثل هلو اجرا کنه و بدون شک ppc تو این زمینه از همه بهتره حالا به نظرتون وایسم تا x1 بیاد و افت قیمتش بکنه یا همین امنیا بگیرم؟؟؟؟

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام سعید جان. خوبی؟ آره هنوزم P1 رو دارم. هنوز مثل روز اولش کار میکنه. بهترین گوشی بوده که تا حالا داشتم و
    ازش راضی بودم.
    مرسی منم خوبم. فکر کنم پشتیبانی کنه از زبون فارسی. یعنی امیدوارم که پشتیبانی کنه
    راستش دوستان من گوشی میخوام تا برام pdf مثل هلو اجرا کنه و بدون شک ppc تو این زمینه از همه بهتره حالا به نظرتون وایسم تا x1 بیاد و افت قیمتش بکنه یا همین امنیا بگیرم؟؟؟؟
    نــــــــــــــــــــــــ ـه
    امنیا چیه دیگه بابا
    همین X1 بگیر حال کن باش
    سرعت امنیا زیاد خوب نیست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نــــــــــــــــــــــــ ـه
    امنیا چیه دیگه بابا
    همین X1 بگیر حال کن باش
    سرعت امنیا زیاد خوب نیست
    نه اتفاقا سرعت امنیا خیلی خوبه و البته من آیمیت k-jam هم کارم راه میندازه چه برسه به امنیا و x1

ولی نمیدونم به نظرم خرید x1 ریسکه چون اولین ویندوز موبایل se هستش و فعلا هم ریویو و ویدئو کاملی ازش منتشر نشده تا بشه فهمید عیب و ایرادش چیه

ضمنا الان امنیا 8گیگ 680 تونه و کامتل قول داده که x1 با قیمت 800 وارد کنه که بعید میدونم و تا ورود x1 به بازار امنیا ارزون تر هم میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •