سلام کسي آدرس درستي نداره که اين کارها را براي افراد مبتدي توضيح بده؟
گوشي من K810 هست و اين هم فرمورش : R1KG001
نمي دونم خوبه يا نه؟
نياز به آپديت داره؟
بايد عوض شه؟
کار با بر نامه setool2lit به صورت کامل؟
با تشکر.
سلام کسي آدرس درستي نداره که اين کارها را براي افراد مبتدي توضيح بده؟
گوشي من K810 هست و اين هم فرمورش : R1KG001
نمي دونم خوبه يا نه؟
نياز به آپديت داره؟
بايد عوض شه؟
کار با بر نامه setool2lit به صورت کامل؟
با تشکر.
دوست من براي رااندازي الف روي گوشيت بايد فريمور گوشيت رو بــه اين فريمور k810_R8BA024 تبديل كني با اين فريمور كه شما داري نميشه
موفق باشيد!
ممنون بالاخره فلاش کردم مشکل پيام هايم حل شد و فريمورش هم تبديل شد.![]()
شرمنده آقايون يه سوال داشتم .اين الف ها رو رويw710 ميشه نصب كرد؟ آخه من اون دوتا پچ رو كه رو گوشيم نصب ميكنم،صفحه گوشيم موقع روشن شدن خاموش روشن ميشه(چشمك زن).
Last edited by mahdiw710; 12-09-2008 at 11:27.
با سلام
من خیلی مبتدی هستم لطفا منو کمک کنید و به سوالاتم جواب بدین:
تو عکسهایی که دوستان گذاشتن منوهای بسیار زیبا دیده میشه آیا بعد از وارد کرد الف اینطوری میشه یا قبلا به این حالت در آوردین ؟
الف تاریخ شمسی و قفل منو و کیبرد برا گوشی های k800 . k750 . w700 , w810 رو میخواستم ممنون میشم آپ کنید؟
تو این سایتها تو کدوم قسمتشون الف و پچ رو میشه دانلود کرد زبونشون که نمیشه حالی شد ؟بهترینش کدوم سایته ؟
با تشکر
من الف براي كا 800 با مدل r1kg001 را لازم دارم كسي نداره با تشكر فراوان
با سلام من دنبال یک نفر پچ نویس k800 می گردم تا چند تا سوال بپرسم , از دوستان متشکر می شم اگه کسی رو میشناسن به من معرفی کنند .
در ضمن من حدود 35 تا پچ تاپ R8BF003 -k800 هم دارم که مثلا یکیش ضبط اتوماتیک مکالمات هست که هر کس می خوا د با من تماس بگیره براش میل می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هم در عوض چند تا سوال در مورد k800 می پرسم.
تقویم شمسی . تغیر صدا . منشی تلفنی . غیر از این 3 تا که نوشتم همه رو دارم
سلام. ببخشید من این پک رو از توی نت گیر اوردم روی گوشیم(w200) نصب میشه اما خیلی از الف ها اجرا نمیشن. میخواستم بدونم کسی میدونه مشکل از کجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?
با سلام این الف CallsRecorder_v.0.7.6
چه جوری این الف و ini کجا قرار میگیره من وقتی روش کلیک میکنم گوشی رستارت میشه
k750
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)