کادر بندی این عکس به نسبت بهتره،ولی عکس نسبت به خط افق،کمی انحراف داره،شیب عکس متمایل به سمت راست هست.نسبت به قبلی ها خیلی بهتر شده.موفق باشید.
کادر بندی این عکس به نسبت بهتره،ولی عکس نسبت به خط افق،کمی انحراف داره،شیب عکس متمایل به سمت راست هست.نسبت به قبلی ها خیلی بهتر شده.موفق باشید.
سلام و خسته نباشید
برای گذاشتن عکس باید در چه اندازهای باشه و به چه صورت؟
اين عكسو با دست گرفتم و خط افق رو روي حوض آب تنظيم كردم در ضمن تا حالا از سه پايه استفاده نكردم ممكنه به خاطر اين عكس انحراف داره .
ممنون كه نظر داديد .
Last edited by Samin_System; 23-05-2009 at 15:20.
باز هم كاشان
Canon G9
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Samin_System; 24-05-2009 at 19:54.
بازم كه ما عكس گذاشتيم و كسي نظري نداده!!!
خودش بوده...این فضای مه گرفته ، آیا اونجا وجود داشت یا با فیلتری چیزی ایجادش کردید؟
در آن موقعیت : اگر دوربین رو پایین تر میگرفتم ، تا کادر بیشتر فضای پایین رو شامل بشه ؛ حصارهای دور جنگل پدیدار میشدند...و اگر به سمت چپ یا راست مایلش میکردم ، تا فاصله ی چند متری درختی نبود ؛ بالا هم فکر نکنم دردی رو دوا میکرد => موقعیت باید عوض میشد...درسته؟؟کادرتون خیلی ایراد داره در این عکس دومی! البته در اولی هم همینطوره اما زیاد مورد توجه قرار نمیگیره ، به خاطر عناصر موجود در تصویر و زاویه ی گرفتن عکس( تصویر 1 یعنی ).![]()
البته اینها در مورد عکس دومی است و در مورد اولی چیزی سد راهم نبود که اذیتم کنه...حالا اگه میشه در مورد اولی و چگونگی بهتر شدنش این مبتدی رو راهنمایی کنید ممنون میشم...![]()
یکی از نقاط قوت عکس اول و پرکننده ی فضاهای خالی ، برگها هستن. و خب برگ ها معمولن در کنار هم با یه مقدار فاصله قرار میگیرند. با توجه به این که نور در این عکس از بالا به سمت پایین کمتر میشه و از میان برگها عبور میکنه ، یک فضای وهمی و خیالی به تصویر داده. تا انتهای عکس برگها همینطور حضور دارن و درشون کنتراست اندازه وجود داره و به سمت عقب کادر محو میشن. البته این رو با کادر مورد پسند خودم در این عکس گفتم. فکر میکنم تنه ی درخت خیلی خیلی سنگینی میکنه در این عکس اون پایین.محمد88
کجا هست اونجایی که عکس گرفتین؟ فصل و زمان گرفتن عکستون رو هم اگه بگید ممنون میشم.
اما تنه ای نیست که...اون شاخه هرو میگید؟؟فکر میکنم تنه ی درخت خیلی خیلی سنگینی میکنه در این عکس اون پایین.
نمک آبرود...فروردین88 ...مطمئنا اگه یه اینکاره اونجا بود ، آثار زیبایی خلق میشدندکجا هست اونجایی که عکس گرفتین؟ فصل و زمان گرفتن عکستون رو هم اگه بگید ممنون میشم.![]()
گفتم پایین؟ احتمالا منظورم همون بالا بوده ! : د یمحمد88
![]()
بابا دمتون گرم ممنون از جوابتون
عرض کردم برای گذاشتن عکس باید چه عکس چه سایز و چه ابعادی داشته باشد و چطوری فایل را upload کنم؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)